Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Nominace Ceska
Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.
http://www.sport.cz/hokej/reprezentace/ ... l#hp-artcl" onclick="window.open(this.href);return false;
Beda ti Lojzku jestli nevezmes Hudlera a duo z Tampy
Beda ti Lojzku jestli nevezmes Hudlera a duo z Tampy
Červenka s FO 41% v KHL, ale ok, toho beru, že je zvyklej na širší kluziště... Barinka a Krajíček naprostá tragédie.. Novotný do 4. lajny OK.
Nedvěd přestárlej, na to tam stačil Jarda, kterej měl být kapitán, ten Pleky mi na něj prostě nesedí..
A vlastně ani jinýmu bych to nedal, ale jo, když to Jarda nechce, tak je to těžký... A Pleky asi relativně OK.
Překvapilo mě, že nevzal Vrbatu... To že nevzal Fleischmanna udělal dobře..
EDIT: On vlastně vynechal Čáslavu.
Nejlepší PK bek mimo NHL od nás... Bože, to jsou idioti, ale jo, ještě že je tam Krajíček, kterej nestíhal na malým kluzišti v NHL.
Nedvěd přestárlej, na to tam stačil Jarda, kterej měl být kapitán, ten Pleky mi na něj prostě nesedí..
Překvapilo mě, že nevzal Vrbatu... To že nevzal Fleischmanna udělal dobře..
EDIT: On vlastně vynechal Čáslavu.
Tak to je jasný. Akorát teďka Lojza říkal, že pokud ten hráč je dobrej, tak mu i případně špatné vztahy s hráčem nějak nevadí.dejf píše:Hele podle mě si za to Hudler může sám, jak se minule urazil, že ho Růžička nevzal do Vancouveru a odmítl jet na MS, tak asi ani nepřesvědčil na posledním MS. U něj to bude spíš o osobě než o hokeji.
Ja toho Barinku proste nerozdejcham! Ja uz si rikal pred poslednim turnajem EHT jak se sakra dostal do nominace, ze pojedene na ZOH by me ale ani ve snu nenapadlo.
Posledni roky totalni katastrofa v EHT, nahodou se povede jeden turnaj a on by si nejradsi vzal pulku tymu na ZOH.. Dorazil me tim, ze lituje absence J.Hlinky v predbezne nominaci.
Posledni roky totalni katastrofa v EHT, nahodou se povede jeden turnaj a on by si nejradsi vzal pulku tymu na ZOH.. Dorazil me tim, ze lituje absence J.Hlinky v predbezne nominaci.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Snad ne..