(u nas totalni promrd
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty
Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.
“Nenávidím je,” řekl Ed Snider. “To celé je naprostý nesmysl. Bylo by mi naprosto jedno, kdyby se to mělo odehrávat ve Philadelphii. Ani tak bych nesouhlasil, abychom přerušovali naší soutěž (kvůli nějaké zatracené olympiádě). Myslím si, že je zcela nesmyslné dělat třítýdenní přestávku, nebo kolik to vlastně je, uprostřed naší sezóny. Všechno pak jde do (místnosti kam chodíval i císař pán pěšky). Jak se může někomu líbit, že přerušuje sezónu? Žádná jiná liga to nedělá, tak proč to máme dělat my? Vůbec nic z toho nemáme. Nevidím v tom nic jiného než zápory.”
Prdlajs, je to raz za 4 roky, kvoli nhl su uz na ho*no ms tak aspon raz za 4 roky sa moze odohrat jeden kvalitny turnaj s reprezentaciami a pre tych hracov je to cest a kazdy vrcholovy sportovec sniva o olympijskej medaile a je to ich sen tam byt. A aky by mala zmysel ta medaila ak by sa tam iba zozbierali nejake kadre z europskych lig jak to byva na ms? Hokej je hlavny zimny sport a malo by to mat nejake grady, uplne staci ze futbal je na olympiade k prdu.
Sa po*ral ne? Vidno ze mimo nhl pre neho hokej neexistujeFLYERS FAN píše:Jak se může někomu líbit, že přerušuje sezónu? Žádná jiná liga to nedělá, tak proč to máme dělat my?
A ty si sa s konom zrazil?
Americky futbal ani nebol priradeny ako olympijsky sport zatial. A k comu vobec? V europe sa to rozmaha iba v poslednych rokoch a je to stale v plienkach. Aky by malo zmysel to hrat keby vsetko vyhralo usa?
To po prve a po druhe to sa hraje cez letnu olympiadu v letnych mesiacoch = nfl sa nehra, to iste aj nba.
MLS - to je tusim usa futbal ze? Ako som pisal, v letnej olympiade sa na futbal nejak prdi, vraj by uz toho bolo extremne moc a robia sa z toho iba nejake pochybne majstrovstva hracov do 23 a ma tu slabu vahu.
Dedko - nebud mudry
mi nehovor ze by si tam nestal rad, ze ked sa pri otvoreni predstavuju krajiny, ze by si napr neniesol rad vlajku svojej krajiny a hral na takomto vyznamnom podujati. Navyse je to kadrovo najkvalitnejsi hokejovy turnaj na svete. Ak by to bolo castejsie ako kazde 4 roky tak ok, nech si pi*uje. Ale takto? Navyse jak to bolo v usa alebo v kanade tak si nepamatam ze by niekto z nhl pi*oval
Americky futbal ani nebol priradeny ako olympijsky sport zatial. A k comu vobec? V europe sa to rozmaha iba v poslednych rokoch a je to stale v plienkach. Aky by malo zmysel to hrat keby vsetko vyhralo usa?
MLS - to je tusim usa futbal ze? Ako som pisal, v letnej olympiade sa na futbal nejak prdi, vraj by uz toho bolo extremne moc a robia sa z toho iba nejake pochybne majstrovstva hracov do 23 a ma tu slabu vahu.
Dedko - nebud mudry
Jednodussi by pro tebe bylo, kdybys proste rekl, ze mam pravdu.Finch182 píše:Dedko - nebud mudry mi nehovor ze by si tam nestal rad, ze ked sa pri otvoreni predstavuju krajiny, ze by si napr neniesol rad vlajku svojej krajiny a hral na takomto vyznamnom podujati. Navyse je to kadrovo najkvalitnejsi hokejovy turnaj na svete. Ak by to bolo castejsie ako kazde 4 roky tak ok, nech si pi*uje. Ale takto? Navyse jak to bolo v usa alebo v kanade tak si nepamatam ze by niekto z nhl pi*oval
To uz je kazdeho vec, u mna by bol SC takisto na prvom mieste. Ale to neznamena, ze by ma nesralo ze kvoli nhl by som nemohol ist na olympiadu lebo liga by sa neprerusila. Tie 3 tyzdne nie je su nic strasneho a tí chudaci toho za sezonu odohraju tak moc, ze ti co nejdu su urcite radi, ze maju aspon par dni klud
Aby bylo jasne, samozrejme je ucast na Olympiade velmi zajimava zivotni zkusenost. Kazdy by si ji rad vyzkousel a nest vlajku musi byt super. Nekteri z tech co maji nadeji na vitezstvi, to mohou mit i jako smysl zivota. I kdyz tech zbylych 2000 si podle poctu rozdanych kondomu prijelo predevsim pekne zapichat.
Ale specialne pro hokejisty to urcite neni tak velka priorita, aby pro to obetovali svou karieru. Dokonce si myslim, ze fandove v Evrope to chteji vic, nez hraci samotni.
Ale specialne pro hokejisty to urcite neni tak velka priorita, aby pro to obetovali svou karieru. Dokonce si myslim, ze fandove v Evrope to chteji vic, nez hraci samotni.
Ostatne nechapu, kdyz chteji videt ten nejlepsi hokej, neni v dnesni dobe absolutne zadny problem se kouknout aspon na PO.Rono píše:AndyF píše:Dokonce si myslim, ze fandove v Evrope to chteji vic, nez hraci samotni.
Hele, bez prdele, ale ono tak opravdu je...Finch182 píše:AndyF píše:I kdyz tech zbylych 2000 si podle poctu rozdanych kondomu prijelo predevsim pekne zapichat.Idem sa rychlo naucit nejaky sport aby som nechybal na dalsej olympiade....
Ten sport by mel byt prave hokej. Zda se, ze v nem zrejme bude ta cesta nejlehci
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Len nech sa neposere boze......zrovna on ide robit hanbu....