Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

Finch182 » Ned Feb 09, 2014 11:18 am píše:Nehnevajte sa....ja viem ze markiza nebude terno. Ale moj nazor je, ze vsetko je lepsie ako stv. Vazne som rad ze nebudem musiet pocuvat Ninaja a toho druheho mladeho analfabeta, ktoreho nepoznam ani meno. Neverim ze sa da klesnut este hlbsie ako tato dvojka
uspávač hadov Mažec? :lol2:
fuuuh Pančochová sa riadne rozbila pri snowboarde, však aj prilbu rozdrbalo pri páde :-O :shock:
Ale nakonec došla po svých. :good:

Ale škoda, že není medaile. :cry:
Komu dnes fandíte v skokoch na lyžiach? Teda Česi to majú asi jasné :-D Ja myslím, že budem fandiť Stochovi...
Jesteze ty prilby uz jsou povinne, mohlo to dopadnout tragicky.. :? Hlavne ze je v poradku, ale to treti misto to z meho lajckeho pohledu klidne mohlo byt!
Hej presne ten :lol2:
AndyF píše:
cepi píše:ja som si vybral disciplinu snowboarding a matriosku Annu
Zrovna jsem chtel napsat, ze ty snowboardistky jsou teda stabajzny.
Az jsem se zamiloval, neni nad stylovou kocku na prkne :wub:
Selly8 » Ned Feb 09, 2014 12:58 pm píše:
Az jsem se zamiloval, neni nad stylovou kocku na prkne :wub:
Obrázek alebo Obrázek ?
Neco podobneho jsem cekal ale spis v marnici :-D
http://www.etsy.com/ca/listing/17867038 ... e_active_2" onclick="window.open(this.href);return false; :good:
:rofl: :lol2: to musim mat! Obejdnavam
Striebro do Česka....nevidela som to, ale predpokladám, že to bolo tesné zase. Gratulujem :serus:
Podme NASTAAAAAAAAA :povzbudzovanie:
Mame medailu
Bude zlato? :petrik:
To musíme dať! Nasťa :poklona:
Je to taaam :yahoo: A ešte s akým náskokom :-O Geniálna je!
Redy píše:Jesteze ty prilby uz jsou povinne, mohlo to dopadnout tragicky.. :? Hlavne ze je v poradku, ale to treti misto to z meho lajckeho pohledu klidne mohlo byt!
Pančochová mala mať zlato. Ale v druhej jazde boli rozhodcovia benevolentnejší a tu je výsledok.

Neviem čo to je za idiotinu, aby sa v hodnotiacich športoch hodnotila len lepšia jazda :hroza: Buď súčet alebo nech je len jedna jazda :grc:
NASTAAAA :slovakia2: :slovakia2: :slovakia2: :yahoo: :wave: :plac:
Vysvetlí mi niekto, čo je také na Niňajovi zlé? Fakt on nie je taká katastrofa akokedysi. Mažec, to je iná... Ale podobné bude aj Krutý :hroza:

Škoda, že prestávkové rozhovory nebude robiť Sivák, nech celý národ vie, aké dáva otázky :lol:
Presne. To je ako keby porazeny tim v semifinale hokejoveho turnaja dostal sancu hrat zapas este raz :hroza:
S naskokom 20s pred druhou :sok: Dominance :!:
kajo píše:Presne. To je ako keby porazeny tim v semifinale hokejoveho turnaja dostal sancu hrat zapas este raz :hroza:
Ono svojím spôsobom takto fungujú série play-off :sarcasm:

K tomuto by som to neprirovnal. Skôr som chcel povedať to, že je nemožné, aby arbitri nastavili pri dvoch kolách jeden a ten istý meter.

Pri góloch či časoch je to jedno. Tam sa dajú porovnať dve jazdy/dve kolá.
biatlonovy rozdiel byva castokrat o sekundach, desatinach, ale to co nadelila Nasta zvysku startoveho pola :scare:

stihacka môze byt dost zaujimava.....
Pravdupovediac nasim "turistom" som neverila, ze daco uchmatnu.....ale Nasta ma prijemne prekvapila, famozne preteky. :yahoo: :jupi: :wave: :yahoo: :wave:
292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES