Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OSEMFINALE CESKO-SLOVENSKO

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

Kto ma podla Vas vacsiu sancu na vyhru?

Slovensko
15%
4
Cesko
41%
11
Oba timy rovnaku
44%
12

No aby som pravdu povedal tak s variantou s vyhrou norov nad rakusanmi a nasou prehrou s rusmi, ktora by nam do osemfinale “zabezpecila” svajciarov by som bol byval spokojnejsi, ale ked uz to nori dojebabrali a sanca na svajciarov sa vyrazne znizila (potrebovali sme na nu prehrat presne o gol a minimalne 2 strelit tusim?) tak alternativa s cechmi je pre mna urcite prijatelnejsia ako finsko/kanada/rusko ktori nam hrozili v pripade ze by sme s rusmi ten bodik neziskali a prehrali o 2 ci viac golov.

Sance proti cechom vidim tak 60:40 pre velkeho brata – konkretne 40% ze po vyrovnanom priebehu tesne vyhrame, 40% ze po vyrovnanom priebehu so ctou prehrame a 20% ze sa po prvych 1-2 goloch rozsypeme a dostaneme kefu :giggle:
Favoritmi urcite nebudeme, ale po vykone s rusmi uz nie je ten postup az taky nepredstavitelny ako po slovincoch. Klucovy pre pripadny postup bude prvy gol a ci nam vydrzi to stastie v defenzive zo zapasu s rusmi. a uz by nam to konecne mohlo zacat padat aj v utoku, bolo by pekne dat aspon 2-3 goly, co by pri optimalnej konstelacii hviezd s trochou stastia mohlo stacit aj na postup… :pray:
Uvidime
Mimochodom, hrame o 21.00 moskovskejho casu, co znamena 18.00 naseho.
tak ja som maximalne spokojny :good: uz po nocnej slovinskej more som v partii spomenul, ze ak uz, tak nech do osemfinale vyfasujeme cechov, nech to ma gule stalo sa
po tych 2 utrapenych a trapnych prehrach to nadsenie opadlo, o hospudkovej atmosfere nevraviac, vykon proti matrioskam dal tomu novu nadej a osemfinalovy match, tomu doda maximalne mozny naboj po vsetkych strankach
budem si tento zapas uzivat asi ako by bol posledny, nakolko vo stvrtfinale treba asi pocitat s USA stopkou pre oba timy (aj ked papier vela znesie)
pochybujem, ze cesi su 2x nadseni z toho, ze vyfasovali prave nas, ak Lojzik tvrdi, ze je to skoro rovnake, ako keby vyfasovali lotysov, tak to je dost trefa mimo
pod väcsim tlakom budu cesi, su favoritmy zapasu, to nie su ziadne predzapasove alibi, ale jasny a dany fakt, ale ak zopakujeme vykon, aky sme predviedli proti rusom, budem spokojny a vyrovnany :D
Obrázek
To bude řežba !!

Obrázek

Hlavně síla televizních společností rozhodla o časech osmifinálových zápasů v olympijském hokejovém turnaji. Duel Česka se Slovenskem se v úterý odehraje od 18.00 SEČ, ale v menší aréně Šajba. Velký ledový palác si zabrali Švýcaři, které čeká duel s Lotyšskem.
"O nasazení zápasů nakonec rozhodly televize," napsal si šéfkomentátor ČT Robert Záruba na svůj twitterový účet. Podle něho má švýcarská televize prostě větší rozpočet než česká i slovenská dohromady.
Eliáš vraj stále chorý a hrať nebude. Čo je na tom pravdy?
Je na antibiotikach, takze pravda to je.
cesi by mohli konecne vytasit tie zastavy , chcem vidiet jak to bude vypadat na lade.
Vzhledem k tomu, ze volej domaci a to budem zrejme my, tak to asi zase neuvidime.
Sudiac po forach, bude to v den zapasu huste, ocakavam plno banov. :lol:
mitch píše:cesi by mohli konecne vytasit tie zastavy , chcem vidiet jak to bude vypadat na lade.
mohli by ich poriesit ak by sa dostali do bojov o medaily a pri vyveseni ich vlajky, by ju mohli omylom zamenit za jedneho z hracov a nikto by si nic nevsimol :lol:
mt-svk » Pon Feb 17, 2014 6:54 pm píše:Sudiac po forach, bude to v den zapasu huste, ocakavam plno banov. :lol:
vidím, že tomu nerozumieš :scare:
Joe S. píše:
mt-svk » Pon Feb 17, 2014 6:54 pm píše:Sudiac po forach, bude to v den zapasu huste, ocakavam plno banov. :lol:
vidím, že tomu nerozumieš :scare:
A ty nevies citat, hovorim o FORACH a nie o FORE. :-D
Aj ženám treba veriť!!!!! Vidite, Kika mala pravdu :bee:
V bráně Láco. :yes:
BEZ DĹŽŇA :!:

:bitka3:
Rono píše:V bráně Láco. :yes:
On nie je z Chánova...

Keď počúvam tie predzápasové rozhovory, tak opäť začínam byť pesimistom. Jednak neustále podsúvanie novinárov (najmä dementov z Markízy) tvrdenia, že Česi nie sú pre nás bežný súper a zároveň neustále omieľanie o dobrom výkone rpoti Rusku.

Áno, dve tretiyn to bolo fajn, ale od cca 35. minúty zápasu sme mali viac šťastia ako rozumu, Rusi vo vyložených šanciach netriafali bránu a ak už ju trafili, tak všetko smerovalo na Laca. Rozhodnutie dať do brány Laca kvitujem, ale Laco nie je brankár, pri ktorom by som bol pokojný. Ako tu už niekto spomínal, veľa pukov vyráža, resp. mu vypadávajú, na strane druhej fakt si nepamätám nejaký muffin gól, ktorý by pustil. Takemr všetky stratené puky pokryl :hmm:. Halák s Budajom proti USA a Slovisnku boli v bráne vyslovene dezorientovaní.
Takze v podstate to znamena, ze Halak si uz nezachyta? Resp. nezachyta si od zaciatku :jn:
S tým hore ti dávam za pravdu, ale zabi ma, ja som najpokojnejší práve s Lacom. Možno aj Staňom, aj keď viem, že väčšia kvalita tam chýba. S Halákom som vždy na prášky, o Hamrlíkovi s Hudáčkom radšej pomlčím. Ľúto je mi Budaja, ktorý tento rok chytáva veľmi dobre. :-/
Ale ked si predstavim, ze v Donecku ho vytlacil z pozicie jednotky MFL :scare:

Ono ale Halak ked ma svoj den vie vyhrat zapas. Ale tie dni strieda s katastrofalnymi. Ale uz to vidim ak prehrame, Vujtek bude za blazna a vsetci odbornici na cele s Heclom a Lukacom( :giggle: ) budu vraviet, ze mal chytat Halak.
tak Laco zle nechytal on bol tusim chvilu zraneny a potom nebol dovod aby MFL siel prec z brany
kajo píše:Ale ked si predstavim, ze v Donecku ho vytlacil z pozicie jednotky MFL :scare:

Ono ale Halak ked ma svoj den vie vyhrat zapas. Ale tie dni strieda s katastrofalnymi. Ale uz to vidim ak prehrame, Vujtek bude za blazna a vsetci odbornici na cele s Heclom a Lukacom( :giggle: ) budu vraviet, ze mal chytat Halak.
Anty ma pravdu, Laco sa zranil, zacal chytat Leighton, nechytal zle, no a po zraneni sa je tazke vratit, ale vratil sa v skvelej forme.
ThrashersFan píše:Rozhodnutie dať do brány Laca kvitujem
Rakušané dneska jasně prokázali, že podle jednoho zápasu by se golman rozhodně nasazovat neměl... oba góly v první třetině chytatelný... nechci nějak rejpat, ty situace jsou asi odlišný.. ale já bych Laca za žádnou cenu nenasadil :jn:
Wanic píše:
ThrashersFan píše:Rozhodnutie dať do brány Laca kvitujem
Rakušané dneska jasně prokázali, že podle jednoho zápasu by se golman rozhodně nasazovat neměl... oba góly v první třetině chytatelný... nechci nějak rejpat, ty situace jsou asi odlišný.. ale já bych Laca za žádnou cenu nenasadil :jn:
Laco hral vyborne na MS s USA, Kanadou, to nie je podla jedneho zapasu, plus halak pustil niekolko lahkych golov.
Obrázek
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS