Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Nominacia Slovenska

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

Centri :doh: och Bože, ako hlboko sme za tie roky klesli...

Nevšímajte si ma, to je len povzdych.
njn chyba nam prvy a druhy center..ten zvysok by sme uz nejak dokazali obsadit..rastie nam ale vobec nejaky talent na centri?
Réway, ak na tej pozícii zostane, čo je pravdepodobné. A Daňo. :giggle: Ale to je taký center ako moja riť. Teda, ako Surový. :dudo:

Anyway, dobre predpokladám ak hovorím, že Ďaloga je v obrane prvý náhradník?
no prave o Rewayovi som si nebol isty..Danovi moc neverim

to len tipujes? ja by som skor stavil na Starostu
Skôr zbožné prianie. :D

Daňo bude dobré krídlo do druhého/tretieho útoku, na presilovku pred kasu a na oslabovky. Ale aby som mu 5 na 5 veril na centra, to nie. Teda, keď tak pozerám na to čo máme (nerátam Bližňáka, Šťastného, Viedenského a Tvrdoňa), možno sa raz s ním budeme musieť uspokojiť. Ale daj Bože nech nie...
Anty píše:njn chyba nam prvy a druhy center..ten zvysok by sme uz nejak dokazali obsadit..rastie nam ale vobec nejaky talent na centri?
Mali zaloviť v extralige. Do prvého útoku Školiak, do druhého Klouda a máme to. :giggle:

V rámci možností je tá nominácia fajn. Som príjemne prekvapený, že je tam Marinčin a Jurčo.
Lukas33 píše:
Anty píše:njn chyba nam prvy a druhy center..ten zvysok by sme uz nejak dokazali obsadit..rastie nam ale vobec nejaky talent na centri?
Mali zaloviť v extralige. Do prvého útoku Školiak, do druhého Klouda a máme to. :giggle:

V rámci možností je tá nominácia fajn. Som príjemne prekvapený, že je tam Marinčin a Jurčo.
ja chcem Šechného :evil: a chcem a chcem a chcem :!:
Sarky sa riadne "na*ral" proti Niznekamsku otaca 2 golmi...jednym oslabovkovym a jednym presilovkovym
a verim tomu, ze Vujtekovi hned pribudli vrasky na cele :)
Ja by som Šatana vzala.
Mám pocit, že slovenská zostava je zatiaľ najlepšia spomedzi oznámených zostáv vzhľadom na možnosti jednotlivých krajín.

cepi, Kika: :hroza: Dva góly dal aj v tom jeho druhom zápase po návrate. Fakt my potrebujeme hráča, ktorý zahrá každý ôsmy zápas, hráča, ktorý sa vrátil na klziská pred mesiacom a hráča, ktorý je už za zenitom, enstíha a ešte sa aj uhýba akémukoľvek súboju? Ak by sme brali Šatana, tak sa celá jeho formácia musí prispôsobiť jeho hre, inak by bol jeho prínos pre tím nie nulový, ale mínusový.

Ďkaujem, takého hráča si neprosím.
ThrashersFan píše:cepi :doh:
ja som to nepisal v tom, ze ma byt v zostave, som to pisal ako taku perlicku :) aby zastancovia Satana mali o com pisat
za normalnych okolnosti by tu nominacku podla mna mal, po*ral si to sam, ked svoj navrat na lad odkladal a odkladal a mozno si naivne myslel, ze to na nominacku stacit bude
logicky v nej nie je
ThrashersFan píše:Mám pocit, že slovenská zostava je zatiaľ najlepšia spomedzi oznámených zostáv vzhľadom na možnosti jednotlivých krajín.
done
cepi píše: ja som to nepisal v tom, ze ma byt v zostave, som to pisal ako taku perlicku :) aby zastancovia Satana mali o com pisat
za normalnych okolnosti by tu nominacku podla mna mal, po*ral si to sam, ked svoj navrat na lad odkladal a odkladal a mozno si naivne myslel, ze to na nominacku stacit bude
logicky v nej nie je
Aha, ospravedlňujem sa :oops: Ale aj tak, jeho zástancom takto nenahrávaj na smeč, stačí mi počúvať niektoré debaty v bratislavskej MHD alebo sledovať novinárov v press centre Slovana.
cepi píše:
ThrashersFan píše:Mám pocit, že slovenská zostava je zatiaľ najlepšia spomedzi oznámených zostáv vzhľadom na možnosti jednotlivých krajín.
done
To je ale prostě tím, že moc možností nemáte. Takže jste prostě vzali všechny hráče, kteří se letos objevili v NHL a doplnili to KHL. Tam asi nejde nic zkazit, když nic jiného vybrat nelze.
Vždy sa dá niečo pokaziť...
takisto nesuhlasim, pokazit sa dalo vela. Mohol tam byt Satan, Radivojevic, Dano, Kukumberg a podobni
Ja som to ale nemyslela ako reakciu na dva góly. Mám pocit, že pre reprezentáciu by ešte bol prínosom. Ale tak čo už. Ten tím sa mi aj tak dosť páči.
http://www.sknazivo.com/video.php?read=741" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Asi ano. jeste pak Finsko.
Je to asi maximum, co bylo k dispozici, to je jasné. Pozitivem je, že tím pádem musíte dávat šanci mladým, takže si v pohodě zahrají Tatar, Jurčo, Pánik, což je příslib do budoucna. Když se k nim později přidají Daňo a hlavně Reway, tak by to v útoku nemuselo být zlé. Horší to je (stejně jako u nás) v beku. Mimo Cháry vám fandím, mohli byste překvapit :thumbsup:
Sledujem KHL, tak sa mozem vyjadrit zodpovedne a prekvapuju ma dvaja, Baranka, stolicka by bola viac v obrane uzitocna ako tento Buratino na korculiach a Zaborsky. Co ten robi v repre ja nechapem, nedajte sa mylit golmi a bodmi, on ani nevie ako ich nabera, ostry pas tak raz za 10 zapasov, permanentne prehrava suboje u mantinelov jeho goly, to su zmes nahody a stastia, a to nie je ironia, staci sa pozriet ako padli, no a samozrejme nesmie ho nikto cekovat. Jedina vec, ktora ho zdobi je to, ze sa snazi. Jeho pripad mi potvrdzuje, ze v KHL nesmiete pozerat na body.
Dnes po 22.30 sa generálny manažér reprezentácie Otto Sýkora predstaví v relácii Šport+ na TA3
tak uz je aj slovenska verzia :rofl:
Radivojevic nahradnik? To sa mi moc nezda.
Ved to Vujtek nepriamo naznacil.
mt-svk píše:Radivojevic nahradnik? To sa mi moc nezda.
nezda sa ti ta informacia, alebo Radivojevic? Lebo to povedal sam Vujtek na tlacovke.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS