Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

:groupwave: :cze:
Myslím, že zlato malo jasnú favoritku. Ja tomu stále nerozumiem. Jediné, čo nás môže tešiť je, že Nasťa je jediná, ktorá ju prekonala.
Daša dominuje :wave:
Fantazie, konecne :!: Z tehle medaile mam snad nejvetsi radost!

Prekoname medailovy rekord z Vancouveru? :hmm: Sablikova a smiseny biatlon. :petrik: a hokej
Redy píše:Fantazie, konecne :!: Z tehle medaile mam snad nejvetsi radost!

Prekoname medailovy rekord z Vancouveru? :hmm: Sablikova a smiseny biatlon. :petrik: a hokej
:oslava: Ale s tim hokejem bych moc nepocital,ja to vidm 50/50 a pokud se nam podari vyhrat budou nasi tak nadseni ze uz to budou brat jako vyhru a 1/4 vypusti :-D . Trsoku vazne, ac je kvalita soupisek na strane USA/Kanady my na zamorske mancafty proste zahrat umime.
Ja jeste vidim slusnou sanci znova na prkne a myslim ze jeste par hezkych umisteni ziskame :)

PS:A nejspokojenejsim fanouskem zenskeho biatlonu vyhlasuju areka, Kuzmina 1 a Domracheva 3 zlate, k uplne spokojenosti chybi uz jen zlato rusek ve stafete :giggle:
neviem ci to tu bolo...

http://sport.sme.sk/c/7105840/make-up-n ... alogu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Legenda má ďalšiu medailu :poklona:

Len škoda, že to nebolo zlato :?

Každopádne je to jeden z top príbehov olympiády, Noriaki Kasai :poklona:
Česko má ďalšiu medailu :serus: ide vám karta :D nie ako nám. Ale Fourcade :-O Po prvej streľbe 22. či koľký a teraz je prvý...to je ako Domracheva. Aj Bjorndalen išiel geniálne, len tá posledná streľba :?
To bol záver :sok: A takmer to Svendsen presúložil... Klobúk dole pred Moravcom, škoda, že to nebolo zlato.
Nasi muzou mit zlato, pokud ostatni favoriti minou. Fourcade musi 2x. Je to smutny, ale je to tak.
To bol pretek! :sok: :slintac: Svendsen si to zasluzil, aj ked to radovanie pred cielom bol dobry brain fart :D
Svendsen sa tam už tešil a vysunutá lyža Fourcada mu skoro vzala zlato :hroza: Ale dopriala by som to obom, lebo dostať sa takto na prvé miesta, to je hodné :poklona:
Neviem, ci to tu uz bolo, blog Noaha Hoffmana, americkeho lyziara o Soci

http://noahhoffman.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
AndyF píše:Nasi muzou mit zlato, pokud ostatni favoriti minou. Fourcade musi 2x. Je to smutny, ale je to tak.
Ja mam napr. vzdycky tendenci fandit tem (v neutralnich situacich), co maj vic minutych tercu (dohnat pul minuty v behu je cennejsi nez strelit jednu ranu o 2 milimetry lip), takze me to trochu stve. Ale celkove vzato, i v zenskych(napr. Vitkova) i v muzech strili Cesi lepe nez zbytek sveta. S behem je to uz horsi.. Paradoxne Soukalova jako jedina ma beh na urovni TOP3, ale zas ma asi nejhorsi uspesnost strelby z toho kvarteta. Kazdopadne, pokud je sance na zlato, tak je to v stafetach, zatim to realny nebylo..
Atlantik píše:Ja mam napr. vzdycky tendenci fandit tem (v neutralnich situacich), co maj vic minutych tercu (dohnat pul minuty v behu je cennejsi nez strelit jednu ranu o 2 milimetry lip), takze me to trochu stve. Ale celkove vzato, i v zenskych(napr. Vitkova) i v muzech strili Cesi lepe nez zbytek sveta. S behem je to uz horsi.. Paradoxne Soukalova jako jedina ma beh na urovni TOP3, ale zas ma asi nejhorsi uspesnost strelby z toho kvarteta. Kazdopadne, pokud je sance na zlato, tak je to v stafetach, zatim to realny nebylo..
Najmä v zmiešaných štafetách ste topfavoritom. Na strane druhej, lepší strelci sú v štafetách trochu znevýhodnení pre dobíjanie, čiže to, obávam sa, trochu nehrá Čechom do karát. Predsa len radšej 10-15 sek. stratiť dobíjaním a následnou streľbou ako 25 sek. v trestnom okruhu.

V každom prípade pre mňa sú Česi najväčšíf avorit na zlato v zmiešaných štafetách.

A inak, to s tým, či je cennejšie dohnať pol minúty v behu ako trafiť o 2 mm lepšie... Ono to zvádza tak povedať, ale ja by som to do takejto pozície nestaval. Raz som počul vcelku fajn prirovnanie. Vraj streľba v biatlone by sa dala priorvnať k pretiahnutiu nite cez ihlu po tom, čo vybehneš na 12. poschodie paneláku.
ThrashersFan píše:lepší strelci sú v štafetách trochu znevýhodnení pre dobíjanie, čiže to, obávam sa, trochu nehrá Čechom do karát.
THIS :-/

Je treba dat Vitkovou, ktere se bezecky moc nedari, na zacatek, kde se to jeste tak netrha a pak to urvat.
Podľa mňa ste tiež jednými z najväčších favoritov. Máte asi jeden z najvyrovnanejších tímov. Medailu budete mať určite. Kto vás môže tak reálne ohroziť? Nepoznám tie tímy celé. Možno Nóri alebo Rusi...neviem.
Kika píše:Podľa mňa ste tiež jednými z najväčších favoritov. Máte asi jeden z najvyrovnanejších tímov. Medailu budete mať určite. Kto vás môže tak reálne ohroziť? Nepoznám tie tímy celé. Možno Nóri alebo Rusi...neviem.
hovoris o muzskej stafete? zenskej? zmiesanej?
Zmiešanú som myslela. V mužskej a ženskej to už tak jednoznačne nevidím.
tak v zmiesanej bude viacero kvalitnych timov..najst dve kvalitne zeny a dvoch kvalitnych muzov nie je az take tazke
ThrashersFan píše:V každom prípade pre mňa sú Česi najväčšíf avorit na zlato v zmiešaných štafetách.
Topfavorit urcite, ale jestli uplne nejvetsi, to zas nevim.. Fourcade, Beatrix, Bescond, xxx(?) anebo Bjoerndalen, Svendsen, Berger, Eckhoff... Rusove mozna taky, ale formu nemaji.
Obrázek

Obrázek

ona za to nemôže :moj:
OH v Rusku

Studenti v Kazani sa plnohodnotne sustreduju na vyklad profesora

Obrázek

a v Obchodnom dome v Tambove ocakavaju vysoku trzbu

Obrázek

:wave:
Getzo5 píše:Obrázek

Obrázek

ona za to nemôže :moj:
kto to je? :shock:
292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS