Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

Zampa zajazdil v kombinacii slalom vyborne, mozno bude aj v prvej 10.
Aj aj to pozerám, parádne išiel. Dúfajme, že mu to druhé miesto čo najdlhšie vydrží.
Žampa :-O V tom 5...gratulujem :poklona2:
Ondřej Bank :-(. Najväčší sympaťák medzi lyžiarmi, veľmi si zaslúžil medailu za to, čím si prešiel posledné roky a nakoniec to dopadne takto :-(. Veľká škoda.

Gratulácia Žampovi ale :good:
Zampa nakoniec 5., vyborne. V slalome jasne najlepsi cas
pekna Zampa. Skoda, ze ho este tych par predbehlo, mohla byt zazracna medaila.
ten talian so švajčiarom fetovali :protest: neni možné, aby ortodoxní zjazdári toto spravili.

Ale Bank a jeho hodenie palice po novinároch :rofl: to bolo :good:
Nasťa to totálne dokazila na tej poslednej streľbe, ale tak čo už...ešte niečo pôjde?
Každopádne, Domracheva je neskutočná, taký náskok čo má aj s trestnou minútou...nechápem. Prajem jej to ale. :klobuk:
Nasta zial psychicky doost casto nezvlada strelbu..nejde o to ze by strielat nevedela..len prakticky v kazdom zavode sa zasekne pri strelbe a potom je to v prdeli
:cry: Ale pěknej závod holky.
Kde bola Domracheva, keď Nasťa vyhrala? :-D Nejako si to nepamätám.
Domracheva :wub: :wave: :clap:
Obrázek

ale v tej 4. strelbe dost zien minulo..maloktora odola tlaku.
arek píše:Domracheva :wub: :wave: :clap:
:shock:
Uz je mi Gabriely lito, dalsi 4.misto... Domracheva :sok: :klobuk:
Kika píše:Nasťa to totálne dokazila na tej poslednej streľbe, ale tak čo už...ešte niečo pôjde?
Každopádne, Domracheva je neskutočná, taký náskok čo má aj s trestnou minútou...nechápem. Prajem jej to ale. :klobuk:
Este pojde v pondelok hromadny start
protestujem, admini demoralizuju tento topik. Ja sem dojdem ze sa nieco dozviem o sporte a miesto toho odtialto chodim akurat nadrzany lebo sem postuju fotky z panskych casopisov :bitka3:
To je pech :cry: Priste uz to musi vyjit!!!
Obrázek
skoro ako Bergerova :D to aj jej brat Berger je krajsia zena ako ona
Anty píše:
Obrázek
skoro ako Bergerova :D to aj jej brat Berger je krajsia zena ako ona
a co taka slovinka gregorinova?
Obrázek
Ta posledna fotka je asi specialne pre Finch182, aby sa skludnil :D
Finch182 píše:protestujem, admini demoralizuju tento topik. Ja sem dojdem ze sa nieco dozviem o sporte a miesto toho odtialto chodim akurat nadrzany lebo sem postuju fotky z panskych casopisov :bitka3:
som akurat jedol blbci :D
Ja ale nechápem, ako môže byť až taká rýchla a až tak dominovať. Však aký mala náskok a to raz minula...
Kika » Pia Feb 14, 2014 6:15 pm píše:Ja ale nechápem, ako môže byť až taká rýchla a až tak dominovať. Však aký mala náskok a to raz minula...
daria je neskutočne dobrá, ako som spomínal, jej a Kaise nemôže konkurovať nikto
No za 10 let prijde Gabine balicek. :giggle:
A Domracheva je tiež pôvodom Ruska, nie? To keby si Rusi všetky nechali, tak majú samé zlato.
292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS