Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

Však to je výhoda pro tebe. Do NHL by ses stejně nestihl dostat a ze Slovenska bys měl šanci.
Alebo si necham dat cz obcianstvo - kvoli ceskym rodicom by som to dostal hned - a potom uz sa len nejak pridruzit k lojzovej rodine a mam to iste (znamy cesky zvodca andy by mi poradil nejaky dobre triky)
Finch182 píše:znamy cesky zvodca andy
:ban:
Obrázek
AndyF píše:
FLYERS FAN píše:Lebo rusaci jej nedovolili mat syna pri sebe ked sa pripravovala. A muz zije uz asi 15 rokov na Slovensku
„Vyhrát zlatou medaili v mé domovské zemi je velká věc. Mám slovenský pas, ale stále jsem Ruska,“
http://sport.sme.sk/c/7096997/kuzminova ... rusku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-o ... rusku.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jestli ji dokážete fandit, resp. považovat za svou... :neutral:
Preco by sme jej nemali fandit? :rofl:

ten link co som posielal vyssie, si si asi nepozrel co?
Jenže ten můj je z dneška, aktuálnější. A už dost Slováků po něm ji teda vůbec nefandí. Máš můj (ne)obdiv.
A ten moj je zo vcera, big deal :roll:

Dost Slovakov=internetove deti v diskusiach CZ/SK portaloch? :cool:

K tej poslednej vete sa ani nevyjadrim, lebo vskutku som jej neporozumel...
Ja vam ji preju, aby nebyla mylka!.

Minuly rok jsem se posunul vpred a provedl dve zasadni rozhodnuti:

1. Crosbymu uz nebudu rikat Cindy.
2. Kuzminovou povazuji za Slovenku.
Kuzminová súťaží vo svojej vlastnej krajine, Rusi ju berú za svoju a podporili ju aj v pretekoch. Po skončení si vyslúžila od ruských novinárov potlesk, keď povedala: „Narodila som sa síce v Rusku, ale srdcom som Slovenka.“

Gantnerovú tento jej výrok veľmi potešil: „Som rada, že to povie nahlas. Rodný list síce vymeniť nemôže, ale môže povedať to, čo cíti v srdci.“
Este k tomu Sniderovmu komentaru. Nevidim nic zle na tom, co povedal. Samozrejme, ze z jeho pozicie bude prizerat len vlastne zaujmy a nejaka Olympiada mu moze byt ukradnuta. Skor ma ale zaraza, ze sa rozculoval nad nenominaciou Girouxa do timu Kanady, ked az natolko OH neznasa. Senilita :?

Raz za styri roky prerusit ligu na 2-3 tyzdne. To nie je nic katastrofalne...ten hokejovy turnaj by bol priserny, keby tam hrali len hraci z Europy. To aj Satan bude mat mozno o 4 roky sancu, ak to NHL zatrhne :sarcasm:
Ja som videla tie rozhovory s Nasťou už asi stokrát a vždy prvé, čo povedala bolo, že ďakuje Slovensku. Že aj keď sa jej v sezóne nedarilo, ale cítila vo vnútri, že všetci Slováci jej veria. Má tu rodinu, jej syn chodí do slovenskej škôlky, žije tu...tak nevidím dôvod, prečo by sme ju nemohli považovať za našu. Jasné, narodila sa v Rusku a Ruskou vždy bude. Teraz im aspoň dokázala, o čo prišli.
Ona je pre mňa stelesnením ideálneho športovca, tie jej slová. Strašne je skromná a milá, nemám čo k nej dodať.
A dúfam, že teraz sa újde medaila aj pre jej brata!
Ondraaaa Moraveeeeec :wave: :wave: :wave:
Nie Ondřej? A zrejme máte striebro, gratulujem.
Jo, jasně, Ondra. :D Holt, emoce.. :ninja:
Rono píše:Jo, jasně, Ondra. :D Holt, emoce.. :ninja:
Achjo, prosvihli jsme tu sazku na medaile...
Jinak z mixu chci zlato. Stribro je lock.
Co se dá dělat... Pět medailí bychom už měli dát, no..
Škoda toho Shipulina :-( keby lepšie strieľal, tak by bol aj prvý snáď. A pred Bjorndalenom :poklona2:
Edit: Teraz práve hovoria, že to o slovenskom pase Nasťa vôbec nepovedala...že Slovensko označila za svoj domov.
Kdyby líp střílel Soukup, tak máme dvě medaile... Kdyby, kdyby...
Rono píše:http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-o ... rusku.html

toto je totalne klamstvo ktore zle prelozili bulvarne media :slap:
Rono píše:http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-o ... rusku.html

Bulvar. Prave to rozoberali na STV2, "zly" preklad z anglictiny ...
Ok. Pak sorry. V originále jsem to nečetl, no.
klasicky bulvar, hned ako som si to cital, som vedel, ze sa tomu neda verit.

Ale keby to aj tak povedala, tak co. Mne by to vobec nevadilo. Je jasne, ze aj ked zije na SVK a reprezentuje nas, tak sa uplne neotoci svojej rodnej krajine chrbtom. Nam by sa tiez nepacilo, keby napr taky Gonci (ktory rozmyslal o repre Nemecka) prestal priznavat svoj povod.
Co sa tyka fandenia Rono: ja myslim, ze keby si ju viac poznal, chapal by si to. Je to velmi mila, prijemna a ferova baba, ktora tu zije aj so svojou rodinou a vie plynule slovensky. Nemam dovod jej nefandit, praveze som hrdy, ze nas chce reprezentovat.

gratulujem bratom k striebru Moravca :serus:
aj keby to bola pravda, co je na tom take? je ruska? je. a slovensku zbiera olympijske medaily ako na beziacom pase
292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES