A mame uz aj 100vecku uzivatelov.Samozrejme nie stalych,ale mame!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prispevkove Jubilea
Diskuze o všem možném i nemožném.
Pe»o, toto nespominaj hlavne Doktorovieman22 píše:Chladte sampanske za chvilu (par dni) bude 10000 prispevkov na Hokejfore.
Dalsia velka meta hokejfora, ktore sa uz dufam udomacnilo vo vasich prehliadacoch
![]()
![]()
:thumbsup2:
![]()
Zacina CountDown 10,9,8,7,6,5,....
Ja by som radsej uvital formu ss
ved ja ti za to nenadavam.....iba vravim,ze ty si na tie hranicne expertJoe S. píše:a keby aj. Je to problem? rad zbieram hranicne prispevky, ved som drzitel 20000- a 50000-eho prispevku na profutbalecanesman píše:kto si myslite,ze dosiahne prispevok cislo 10 000??podla mna Joe S...to je na to expert
No uvidĂme, ale poÄŤĂtám, Äľe v dobÄ›, kdy se to bude blĂÄľit, tu bude narváno k prasknutĂ...canesman píše:ved ja ti za to nenadavam.....iba vravim,ze ty si na tie hranicne expertJoe S. píše:a keby aj. Je to problem? rad zbieram hranicne prispevky, ved som drzitel 20000- a 50000-eho prispevku na profutbalecanesman píše:kto si myslite,ze dosiahne prispevok cislo 10 000??podla mna Joe S...to je na to expert
ty si taky milykajo píše:sampanske vychladene,uz iba 8,vlastne 7a je to tam.ale aby si niekto nemysle,ze mi ide o to dosiahnut prave ten 10 000ci,tak ho prenecham.kukovi?alebo janikovi?uvidim
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé