Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

danny111 píše:Keď tak na to pozerám, budete prekvapenie ligy..
No neviem, ci si to nemyslel sarkasticky :D

Ako je pravda, ze smerom dopredu to je zatial velmi dobre (az nad ocakavania) a v kazdom priatelaku davame 3-4goly. Nesmelo by som povedal, ze lepsie ako za cias PHF :jn: Ale smerom dozadu je to o niekolko tried horsie zatial. Vela zbytocnych golov dostavame, nevieme kto ma kedy napadat, obcas tam lietame ako kurence bez hlav. Zatial ale musim pochvalit Andyho a Rona za aktivitu a aj vyrazne zlepsenie v ich hre :thumbsup: Jo a areka v brane. Dudek by bol hrdy.
OK, budu tam. :hfman:
kajo píše:
danny111 píše:Keď tak na to pozerám, budete prekvapenie ligy..
No neviem, ci si to nemyslel sarkasticky :D

Ako je pravda, ze smerom dopredu to je zatial velmi dobre (az nad ocakavania) a v kazdom priatelaku davame 3-4goly. Nesmelo by som povedal, ze lepsie ako za cias PHF :jn: Ale smerom dozadu je to o niekolko tried horsie zatial. Vela zbytocnych golov dostavame, nevieme kto ma kedy napadat, obcas tam lietame ako kurence bez hlav. Zatial ale musim pochvalit Andyho a Rona za aktivitu a aj vyrazne zlepsenie v ich hre :thumbsup: Jo a areka v brane. Dudek by bol hrdy.
myslel som to vážne, tú obranu počas ligy ešte zlepšíte
ja zas ale nemam cas cely den byt na TS :D, tu pm na foru si vsimnem velice rychlo. Ja si to skusim nechavat vzdy zapnute a posielat mi spravu do chatu tam
nemusis na tom byt cely den. Vzdy sa hra iba vecer, takze ked mas vtedy cas, prihlas sa a zahrame (ak tam budeme aspon 3).
Vsak hravame len vecer okolo 20-21:00, tiez tam nesedime cely den :D A to nie je problem mat TS zapnuty a ak treba da sa tam niekoho poknut (co by si mal pocut, ak mas repraky zapnute...)

arek ma predbehol..
ale dufam ze tam nemame len jednu miestnost, ja by som sa odparkoval niekam bokom a prijimam iba textove spravy. Nie ze ja budem kukat nejaky celovecerak akurat na nejakom xtube a do toho na mna vybehne z repraku arek ci idem hrat :?
Dnes budu k dispozici, prijdu tak na 20:30 at se trochu stihnu rozehrat.
Byla spuštěna nová anketa ohledně toho, koho chtějí lidé vidět na streamu.

Takže neváhejte a hlasuje pro Pupkáče! :groupwave:
http://haxball.vherne.cz/3v3-liga-magazin-11-sezony/
Finch182 píše:ale dufam ze tam nemame len jednu miestnost, ja by som sa odparkoval niekam bokom a prijimam iba textove spravy. Nie ze ja budem kukat nejaky celovecerak akurat na nejakom xtube a do toho na mna vybehne z repraku arek ci idem hrat :?
my si vzdy len piseme
no zozaciatku mozno podostavate nejake zbytocne goly co vas moze stat par bodov ale myslim si ze cim blizsie ku koncu sezony by ste mohli zbierat coraz viac bodov (nevidel som vas rozpis) baraz je hop alebo trop..netipovali aj PHF na podobnej priecke ako vas? :D ocakavam ze par superov vas hlupo podceni po tomto magazine co je len a len dobre
Anty píše:netipovali aj PHF na podobnej priecke ako vas? :D
asi aj ano :-D
ja mam z priatelakov zatial velmi dobry pocit, kazdym dnom je to lepsie a lepsie :good: nas herny prejav v ofenzive je dost dobry, povedal by som, ze miestami lepsi ako v PHF (to asi ale bude aj supermi, vacsinou vyberame 2. a 3. ligu) :jn: po trapeni v minulej sezone ma teraz bavi kazdy jeden priatelak :cool:

inak Anty a danny111, kludne sem davajte info aj z vasich timov :)

btw z dannyho sa nam stal analytik 2. ligy :thumbsup:
arek píše:inak Anty a danny111, kludne sem davajte info aj z vasich timov :)
to nikoho zaujimat nebude..nic s hokejforom to nebude mat spolocne.
Premiera (alebo derniera?) vysla :clap:

V prvom polcase nastupil Redy-arek-Rono a aj napriek prevahe a sanciam skoncil polcas 0:0. V druhom natupil Redy-kajo-Andy, ktory bol nakoniec nas spasitel a paradnou trefou nam zaistil prve body. Vidime sa v dalsom kole.
Paráda chlapy. :groupwave: :klobuk:
Škoda, že jsme s arekem už neudělali náskok v prvním poločase, ale předvedli proti nám fakt slušnej beton.. :D

Nakonec ale Andy nechytatelnou střelou překonal asi všechny fyzikální možnosti. :lol2: :poklona:
Andyho vek na hristi vubec nebyl znat, bez problemu zvladal ligove tempo. :klobuk:
Obrázek
neviem nakolko to Andy tak chcel :D ale toto je normalna umiestnena strela
Prave som si pozrel replay nasho dalsieho supera a ak budeme hrat pozorne odzadu, nie sme bez sance. Vsetky goly co dali padli po chybach supera a v podstate si nic ani nevytvorili. Cakal som od nich viac, ked arek (ci danny?) pisal, ze su to favoriti ligy. Nikto od nich nevycnieval, tak ani neviem na koho by sme sa mali zamerat :D

Ale aj tak asi skocime do zapasu s defenzivnejsou zostavou a podla priebehu sa uvidi.

Btw. kedy mozete hrat? Mame to odohrat od zajtra do pondelka. Ja cez vikend nemozem, takze u mna bud piatok, ale asi radsej pondelok.
Já nemůžu v neděli. Jinak mi to vyhovuje nejvíc asi v pátek..
ja som za piatok
Uvidime co ostatni, ale zatial to vyzera teda na piatok-zajtra.
Sú to favoriti ligy, hrajú čo im stačí - v zápase nehrali podľa mňa ani na 50-percent + niesú zohratí a vobec netrénujú. Nepodceňte ich že nehrali prvý zápas úplne dobre, lebo s dobrou obranou ich možete prekvapiť.
Vdaka arekovi ( :klobuk: ) si budeme dohadovat terminy na zapasy cez tuto zalozku. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... ring#gid=0" onclick="window.open(this.href);return false; Ulozte si ju a pred kazdym zapasom mi tam napiste, v ktore dni mozte to dane kolo odohrat. Bude to tak najjednoduchsie. potom vam uz len dam vediet :)
Obrázek

V pondelok o 22.30 sa Pupkáči stretnú s tímom Blue Claws. Kajova hokejová partia si v 1. kole poradila s horníkmi v pomere 1:0, rozhodujúci gól strelil 39-ročný veterán AndyF. Gornik ze Gusta bol pritom podľa rebríčka odborníkov pred sezónou postavený vyššie. Blue Claws potvrdili rolu topfavorita ligy a zdolali silný Inter “B“ hladko 3:0. Klepetá budú jasnými favoritmi aj v zápase proti Pupkáčom, pre ktorých bude tento zápas prvou veľkou skúškou a otestuje ich skutočnú silu.

Vyjadrenia kapitánov:
Kajo:Súper patrí k favoritom ligy, takže pred zápasom nemáme veľké oči. Každý bod by bol vítaný, ale stačí nám, ak odohráme dobrý zápas a nenarobíme si hanbu. Teší nás, že do ligy sme vstúpili víťazne, čo sa bývalému PHF nepodarilo a tak sme vlastne už teraz lepší (smiech). Mám také tušenie, že náš matuzalem (AndyF) opäť zahviezdi.
Orbit:Další zápas, ač se tak nezdá, pro nás bude těžký. Moji spoluhráči mají v tendenci podceňovat “slabší“ hráče, než jsou oni sami (hlavně Vacek). Pupkáči se haxballem chtějí spíše bavit a to my taky. Přesto doufám, že pozici favorita zvládneme a zvítězíme.

Dannyho111 tip na víťaza: 1-3
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS