Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

heh :D fajne video :D
tak co klucí? :) ladíte na novou sezónu?

nemohl bych to s vámi zkusit? :) po sezonách v LOWBASE bych rád zkusil novou výzvu :)
v sucastnosti novych hracov nepotrebujeme..mame stalu sesticu ktora sa nejaky cas zohrava
Anty píše:v sucastnosti novych hracov nepotrebujeme..mame stalu sesticu ktora sa nejaky cas zohrava
Myslel jsem, ze to kajo povesil na hrebik.
kajo si to po par dnovej komunikacii rozmyslel :box:
v druhej lige sa rozpadol dalsi tim - Lowbase (asi preto si Nuge hladal angazma u nas). Kto je teraz na rade na postup z 3.ligy? Glinti?
Lebo benjamin pisal
Zdravím
Hledám hráče do týmu Glint Flames 2 liga na 90 %.
no my by sme mali byt bud druhy alebo treti pozriem na to neskor
a preco su glinti pred nami? Ved nehrali semifinale a v ZC neboli pred nami.
OFICIÁLNE: podobne ako LOWBASE sa lúči s ligou aj GnR ( Guns N Roses )
:-O sa to nejak rozbehlo.
no nemali by byt pred nami ak sa nezmenili pravidla
hej.. jestli na náš úkor postoupí tým, kterej podle pravidel postoupit neměl, tak jim tam na vherně rozhodim sandál :grc: ... To nehraju tři měsíce, aby mě pak vojebali :bitka3:
pravdepodobne to vyzera (podla hlavneho admina vherne na 90%) ze sme postupili do 2.ligy...

preto sa vas pytam chcete B tym? mohol by tam hrat prakticky hocikto ... A tim by mohol posielat do Btimu na kazde kolo jedneho hraca ktory za A nenastupil...fungovat to moze aj opacne

mal by niekto zaujem?
este jedna dolezita vec...registracia konci sobotu takze museli by ste sa do zajtra piati zlozit..zvysni hraci by mohli byt postupne pripisany na supisku..az 10 hracov by sa tam mohlo dostat

tu su presne informacie http://haxball.vherne.cz/3v3-liga-regis ... -spustena/" onclick="window.open(this.href);return false;
musel by sa najst aj jeden zodpovedny kto by bol kapitanom..cize by zodpovedal za dohadovanie zapasov a za zapisovanie vysledkov a strelcov golov...ale to je podla mna najmensi problem nie je to nic zlozite

logo by bolo to nase len by sa dopisalo kdesi Bcko(myslim ze arek by s tym problem nemal) a dresy sa daju spravit rychlo
co som pozeral tak je v tretej lige niekolko novych timov (a nejake zrejme este pribudnu) z neznamimi hracmi takze nemyslim si ze by ste boli fackovacimi panakmi
Pokud byste z casovych duvodu potrebovali bilyho kone, kterej nebude hrat a ma konto na vherne, klidne me do b-cka dejte, nez si nekoho najdete..
Anty píše: ze sme postupili do 2.ligy...
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wave: :wave: :wave: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :wave: :wave: :wave: :cool: :cool: :cool: :cool:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!! Otvořte flášy... :klobuk:

... :pray:
no ked vidim ten zaujem..Andy nemas 5 uctov na vherne? :sarcasm:
Ne, zeptej se Káťi
Andy: :cool:

Co se toho béčka týká... Ivan, Lukas, Rono, Maro, Heny, Finch, Cathy (snad sem na nikoho nezapomněl a jestli jo, je načase se připomenout!!)... je to na vás.... kdo by si to vzal nastarost, můžete to vést jak chcete... nikdo vás nebude nutit hrát beton... můžete hrát jak se vám zlíbí.. my budeme jenom rádi, když v průběhu sezóny budeme mít někoho, kým budem moct nahradit Kaja, kterej jak všichni předpkládaj bude hrát tužku :jn:
Wanic píše:Andy: :cool:

Co se toho béčka týká... Ivan, Lukas, Rono, Maro, Heny, Finch, Cathy (snad sem na nikoho nezapomněl a jestli jo, je načase se připomenout!!)... je to na vás.... kdo by si to vzal nastarost, můžete to vést jak chcete... nikdo vás nebude nutit hrát beton... můžete hrát jak se vám zlíbí.. my budeme jenom rádi, když v průběhu sezóny budeme mít někoho, kým budem moct nahradit Kaja, kterej jak všichni předpkládaj bude hrát tužku :jn:
vsetci tito a mnohi dalsi dostali spravu
hmm tak mate este den ale priznam sa ze som ocakaval tento ne/zaujem
Ja na to nemam vobec cas. Ledva by som sa dostavil na zapasy a treningy ani nehrozia. A myslim ze ani na zapasy by sa nepodarilo dostavit. Mne staci ze si raz za mesiac zahram nejaky random free room
Finch182 píše:Ja na to nemam vobec cas. Ledva by som sa dostavil na zapasy a treningy ani nehrozia. A myslim ze ani na zapasy by sa nepodarilo dostavit. Mne staci ze si raz za mesiac zahram nejaky random free room
ok v pohode..ohladom toho casu tak takmer vsetky timy a aj my hravame vo vecernych casoch prakticky stale po 20:00 takze podla mna to az tak casovo narocne nie je ale to je individualne
zápas trvá 14 minut a hraje se jednou za 4 dny.. chvíli trvá než se vyřeší ping a podobně = cca hodinka týdně, pokud chcete být na každym zápase... vzhledem k tomu, že jsou v týmu většinou více než tři hráči, není tedy nutné být na každém zápasu... tak je to 30 - 40 minut týdně co haxu musíte věnovat...

asi tolik k problémům s časem :fucker2:
Andy...ja nie so na vherne regnuta....vobec mi vtedy neopdisali ked mali ten prooblem..takze to skusim este raz.... cioze na supiske so mnoiu kludne ratajte...

treningy po veceroch bez problemov :) samozrejme ak okolnosti dovolia :lol2:

Registrovana ;)
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS