Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Facebook

Diskuze o všem možném i nemožném.

arek píše:
The Thrasher píše:A každopádně tam nefunguje nic jako ochrana soukromí...
ako to myslis? ja nemam pocit ze by som tam nejako prichadzal o svoje sukromie.
presne tak....co chces si vyplnis a do ostatneho ta nikto nenuti !
The Thrasher píše: A každopádně tam nefunguje nic jako ochrana soukromí...
Blbosť kludne si to tam môžeš nastaviť , ja mám napr. základné info pre priateľov mojich priateľov, preto aby vedeli o koho ide aj keď mám fotku :-)
Ja som na facebook-u bol, ale deaktivoval som sa :) :) :) .
Anem píše:
Blbosť kludne si to tam môžeš nastaviť , ja mám napr. základné info pre priateľov mojich priateľov, preto aby vedeli o koho ide aj keď mám fotku :-)
No právě. Přátele mojich přátel, a jejich přátelé, a přátelé jejich přátel, a stejně má k tobě přístup každý... :roll:
The Thrasher píše:
Anem píše:
No právě. Přátele mojich přátel, a jejich přátelé, a přátelé jejich přátel, a stejně má k tobě přístup každý... :roll:
V tom máš pravdu. najspoľahlivejší spôsob na komunikáciu je Skype.
mt-svk píše:V tom máš pravdu. najspoľahlivejší spôsob na komunikáciu je Skype.
1. TT nemá pravdu ani v tom. Súkromie si môžeš nastaviť ako chcheš. (na druhej strane v hrubej podstate s ním súhlasím)
2. Facebook sa nedá porovnávať so Skype-om, to je niečo úplne iné.
3. Keď ste tak veľmi proti Facebooku, tak sa tam neprihláste.
4. Keď tak veľmi TT rozprávaš o ochrane osobných údajov, čo vravíš napríklad na nové občianske preukazy, alebo pasy? To narozdiel od Fejsu podstúpiť musíš.
;-)
The Thrasher píše:
Skorpion píše:
The Thrasher píše:Další kdo podlehl síle nesmyslu Obrázek
Ja to zas povazujem za dobru vec. Jediny sposob ako zostat v kontakte s kamaratmi od Japonska, cez Australiu az po USA.
Rozhodně to není jediný způsob :-)
A každopádně tam nefunguje nic jako ochrana soukromí...
Jediny sposob to urcite nie je. Ale postou sa mi listy posielat nechce, vypisovat vsetkym mailom takisto. Takto mam vsetko pokope, kto chce si to pozrie kto nechce nepozrie.

Co sa ochrany tyka, ja mam nastavene skoro vsetko len na friends, cize to mozu vidiet len ludia v mojom zozname. Okrem toho tam nedavam nic, co by som nedaval, resp. co nedavam na svoj web. Uz tolko rozumu mam, aby som vedel, ze vsetko co je na webe je verejne. Nezalezi kolkymi heslami to je chranene.
kanter píše:Ja som na facebook-u bol, ale deaktivoval som sa :) :) :) .
Vsimol som si :wink:
mt-svk píše:
Skype funguje na takom principe, ze tvoj hovor prechadza cez dalsie mnozstvo inych pocitacov, resp. vyuziva pocitace, ktore maju nainstalovany Skype. Neviem to opisat nejak podrobne. Ale je to zhruba tak nejak. Takze co sa ochrany sukromia tyka, je to asi jeden z najhorsich programov.
Skorpion píše:
mt-svk píše:
Skype funguje na takom principe, ze tvoj hovor prechadza cez dalsie mnozstvo inych pocitacov, resp. vyuziva pocitace, ktore maju nainstalovany Skype. Neviem to opisat nejak podrobne. Ale je to zhruba tak nejak. Takze co sa ochrany sukromia tyka, je to asi jeden z najhorsich programov.
No práve naopak, do Skypu sa ti =udajne nemožno nabúrať. Dokonca NSA ponúka miliardy za vyriešenie odposluchov Skype Ale... odporúčam pozrieť názory v diskusii.
Uz si davno tam ;)
Ja som už tiež na facebooku,ale nemám šajnu čo s tým mám robiť :D Ak ho budem používať tak ako icq,tak potom som tam ani nemusela chodiť :D
Kika píše:Ja som už tiež na facebooku,ale nemám šajnu čo s tým mám robiť :D Ak ho budem používať tak ako icq,tak potom som tam ani nemusela chodiť :D
Tak sa deaktivuj :).
kanter píše:
Kika píše:Ja som už tiež na facebooku,ale nemám šajnu čo s tým mám robiť :D Ak ho budem používať tak ako icq,tak potom som tam ani nemusela chodiť :D
Tak sa deaktivuj :).
Dnes som mala lekciu používania facebooku od spolužiačky :D
kua ale nejak tam nepokecavame.. :-( :-(
no som tam meno ludek.hamsik
medik, vyhladaj si skupinu hokejforum.com, posli ziadost o autorizaciu a ja ta potvrdim.
a kde sa hlada skupina?
vpravo hore je vyhladavanie a tam napis: "www.hokejforum.com"
Branislav Ňarjaš :frajer2:
Pridal som žiadosť =)
Anem, potvrdil som ta, vitaj v exkluzivnej spolocnosti :)

Este sa hlada Lukas R. (dnes potvrdeny, len neviem kto to je)

edit: no podla mena mi to vychadza na velkeho odporcu facebooku :D thrashera :D . Arek.
Skorpion píše:Anem, potvrdil som ta, vitaj v exkluzivnej spolocnosti :)

Este sa hlada Lukas R. (dnes potvrdeny, len neviem kto to je)

edit: no podla mena mi to vychadza na velkeho odporcu facebooku :D thrashera :D . Arek.
Lukas R. je TT, co nechtel zustat jedinej bez ty kraviny, tak si taky založil účet :D
Avatar mi bol povedomi z HF, len sa mi ho nechcelo hladat :)
Uz som poziadal o prijatie .. :oops:
Skorpion píše:edit: no podla mena mi to vychadza na velkeho odporcu facebooku :D thrashera :D . Arek.
To že jsem odpůrce trvá, ale přeci vás nenechám mě tam tajně pomlouvat :lol: :wink:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS