Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Čo plánujete na Silvestra ?

Diskuze o všem možném i nemožném.

medik911 píše:medik?? medik planujeee medik planuje 2 veci:D
1/ budem s kamosmi oni budu pit palenocku a ja budem pekne pit pivecko...minuly silvester encem opakovat ozraty namol spat pod krcmou:D
2/ druha alternativa je ze budem s holkou... ak to vyjde snu... :cool:
Ak prestaneš chlastať tak to vyjde :cool:
omg uz 2 mesiace aj tyzden nepijem iba pivo :wink: :!: :!: :!:
To je fajn,ale pamätaj-od piva sa veľa ciká :lol2:
pivo "tazko" do seba dostat (hlavne uz take 5-6) :D ale uplne lahko ho dostanes von :) je to aj vedecky dokazane :) v tele ti precisti naozaj vsetko :D a niekedy ani nevies ako odislo von :D

tak ale kto by ho nemal rad, pravda :) :oslava: :yes:
medik911 píše:medik?? medik planujeee medik planuje 2 veci:D
1/ budem s kamosmi oni budu pit palenocku a ja budem pekne pit pivecko...minuly silvester encem opakovat ozraty namol spat pod krcmou:D
2/ druha alternativa je ze budem s holkou... ak to vyjde snu... :cool:

ten tvoj prvy pripad si ja dobre pamatam na silvestra :roll: si vypadal jak troska ludecku :lol: :lol:
a nech ti to vyjde ale zeby to malo nieco s tym ze prestanes pit newem to asi vela nezavazi :oslava: tak na zdravie :oslava: :oslava:
inu musime daco naplanovat mi dva hlavy bezovske co poriesime dajky velky fakt velky pyrotechnicky ukol :clap: :clap: :twisted: :twisted:
cepi píše:Obrázek
tak pani :coucou: v piatok, hadam ma ten "Vietnam" :oslava: nezlomi prilis :12:
psst Mitch, v programe budem inak ucinkovat ako hiphoper :lol: :lol:
vsetko dobre do Noveho Roka Vam HF priatelia zazelam az pak v tom Novom Roku :groupwave:
no nic pozrem TV joj potom si pripijem a v novom roku pozrem nasu 20 s FIN :)
Budem doma a ak nezaspim do polnoci (boze, jak dochodca :roll: ), tak si pozriem nasu dvadsiatku.
silvestrovská párty vo Vigvame - bude super :good:
My so Zigym mame svoj silvestrovsky program tak ako kazdy rok pravda? :twisted: pekne zoberieme vsetku nasu pyrotechniku a vsetci, co k nam pocas roka neboli mili, sa maju na co tesit :bitka3: Hehe uz sa tesim bude sranda :clap:
barrki píše:My so Zigym mame svoj silvestrovsky program tak ako kazdy rok pravda? :twisted: pekne zoberieme vsetku nasu pyrotechniku a vsetci, co k nam pocas roka neboli mili, sa maju na co tesit :bitka3: Hehe uz sa tesim bude sranda :clap:
taky program sa mi lubi :lol2:
ma caka asi najsku..enejsi silvester, aky len moze byt :x :x :x :x
Joe S. píše:ma caka asi najsku..enejsi silvester, aky len moze byt :x :x :x :x
co sa budes ucit na dalsie skusky? :lol:
alebo este horsie - budes bez alcoholu??? :bitka3: :lol3:
No ja nic moc

Silvester budem z Braskom popijat ale z mierou lebo na Sku***i novy rok musim ist koli po*******u euru do prace.
barrki píše: co sa budes ucit na dalsie skusky? :lol:
alebo este horsie - budes bez alcoholu??? :bitka3: :lol3:
budem musiet byt s malym bratom sam doma :thumbsdown:
aa ved to neni take hrozne, ty mozes pit ako zvycajne, a aspon budes mat niekoho kto ti bude flasky otvarat ved to mas dobree :biglol: mas niekoho kto ta pretoci na bok ked sa budes dusit zvratkami, alebo pripadne zavola sanitku :D pathviezdickova opatera :D
ja asi ostanem doma a budem spat :?
já jdu na akci ke kamarádce :)
ja si asi pojdem vybrat po polnoci eura z bankomatu :lol: (no to urcite, uz vidim ako ja pojdem do mesta :D )
Tak samozrejme patricne oslavit Novy rok :lol2: najprv s kamaratmi v meste a ptoom uvidime jak sa to vyvynie ... :clap:
u mě to samé jako u Chestera nejdřív s kamarády ve městě a pak se uvidí... :D
jedno poldeco na silu a jedno pivko som cel :) som dobry co? :razzi:
.:Mike:. píše:u mě to samé jako u Chestera nejdřív s kamarády ve městě a pak se uvidí... :D
tak nakonec jsme skončily u kamoše v bytě a tam jsme ho řádně oslavily :oslava: ještě ted mě bolí hlava :D
Vsetkym zelam uspesny novy rok,nech sa vam podari,vsetko,co ste si naplanovali....a mozno este nieco navyse.....
O 10-tej som zaspal a zobudil sa az 0:30 na hokej :D
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING