Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vianoce

Diskuze o všem možném i nemožném.

co je KB ??

karpatske brandy....u nas to vsetci volame hentou skratkou,si este nepocul? :shock:

ee, ale :grc: ako to moze dakto pit

no sak doma som, uz som aj 4 prekotil

a to ta rodicia nestopnu?...a co sa ti na KB nepaci,to je v pohodke...dnes som pil len to a este trochu becherovky,oboje je to dobre :cool: ...ale oboje len po stamprliku

vsetkym prajem krasny a stastny novy rok :cool: :cool: :cool: :cool: pijeme do nemoty ne????????

pripajam sa stastny novy rok vsetkyyym 8)

ja tiez. A ak sem budem v najblizsej dobe pisat nejake somariny, tak to si nevsimajte :lol:

mam dojem, ze na vianoce dostala cela spisska nova ves pripojenie na internet, ked pozeram novych userov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie nie my sme sa len o tomto fore dozvedeli takisto ako kezmarcania ....... JEDIIINE SPISKA :roll:
najskôr som si myslel, ze to pisal niekto od nas :lol2: este ze tam Ferko supol svoj podpis :frajer2:

Obrázek

p.s. tym oslovenim Jezis ma Ferko zaklincoval :hufi:
taakze prajem vsetkym navstevnikom hokejfora vesele Vianoce so svojimi blizkimi :good:
cepi píše:najskôr som si myslel, ze to pisal niekto od nas :lol2: este ze tam Ferko supol svoj podpis :frajer2:

Obrázek

p.s. tym oslovenim Jezis ma Ferko zaklincoval :hufi:
presne hentake auto na ovladanie (206) mam doma :lol2: poslem ferkovi
tak ten list nemá chabu a inak Šťastné a Veselé Vianoce, veľa darčekov a pokoja!!!!
taky přeji VESELÉ VÁNOCE/VIANOCE
ja tiez prajem stastne a vesele vianoce
pripajamn sa ...vela šťastia zdravia...uspechov v tipovačke...u niektorých aj v hokeji:-) takisto aj v osobnom živote,v poraci,v škole :pivo2:
Hannu, ked uz si tak pekne prial tak Ta trosku doplnim: ...v laske ktora je velmi dolezeta, pretoze bez lasky by sa vsetci bili... Laska je asi to najdolezitejsie, teda pre mna ano... preto Vam ju vsetkym prajem...
Inak ako travite predvianocne chvilky? Ja som dnes hrozne unavena z tej makacky, zdobili sme stromceky, prali sme a vymietli kazdy kut v byte, to nam dalo zabrat. Nastastie uz darceky mam a nemusim sa s tym zdrzovat a zhanat na polsednu chvilku ako plno ludi okolo mna :)
ŽELÁM VÁM NÁDHERNÉ VIANOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK :)

Obrázek
Končí sa zas ďalší rôčik,
do nového je len krôčik.
Vianoce Vám prajem šťastné,
od Ježiška dary krásne.
K tomu šťastia do balíčka,
hodne zdravia a šťastíčka.
Vianoce čisté a biele ako sneh,
v živote len radosť, šťastie, zdravie a smiech.
Silvestrovskú náladu a dobrú pohodu po celý rok.
j se taky přidávám ke gratulacím a přeju veselé vánoce a šťastný nový rok :)
Samozrejme aj ja prajem stastne a vesele a zelam Vam vela darcekov pod stromcek.......
taaak podobne sa pripajam... Veseleee Vianoceeeeee a hlavne tej pohodicky :good:
no tak ja samozrejme tiez prajem vsetkym krasne Vianoce, i ked som to uz poprial za cele vedenie tam hore :) . Samozrejme vela pokoja, pohody a aby ste boli s vasimi najblizsimi. Na darcekoch nezalezi 8) .
Pre HF bude najkrajsi darcek, ak nam zostanete verni aj nadalej :)

No a nakoniec bude mozno aj sneh :yahoo:
Krasne a vesele vianoce Vam Vsetkym Aby sa Vam splnilo vsetko po com vase srdiecko tuzi a hlavne aj ked nebude penazi nech je hodne Lasky a Zdravicka.
161 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING