Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

šak ať si říkaj co chtěj... až to začne slavit úspěch (a že já skutečně věřim, že už do letošního play off se nám podaří naplnit náš potenciál, což se zatim rozhodně nestalo) .. budou se na to dívat jinak... pravda je, že je tohle naše první sezóna a třeba já do toho našeho stylu dostávam jistotu každym odehranym zápasem...

Co se týče výsledků samotných, máme daleko navíc.. vzhledem k okolnostem jsou ty výsledky ale zatim víceméně předpokládaný (resp. takhle nějak jsem to i tipoval po tom, co jsem shlídnul útržky záznamů zápasů z prvního kola..)

Už před dvojzápasem s Real Friends a HighFive Giants bylo jasný, že z tohodle dvojzápasu musíme uhrát 6 bodů, protože pak nás čeká náročnej trojzápas (což se potvrdilo, ultimate to zaplaťpánbůh vzdali - vypadá to - neboť s těma bysme body podle mě taky nebrali) ...

My se musíme zaměřit na to, ať sebreme body Nexusu, Golden Team, Saints, Karlsberg a s Count & tWats (ty mají výkony jak na houpačce, proti těm bysme mohli něco uhrát) a snažit se zlepšovat herní projev.. ať jsme pro play off v top formě, protože už takhle jsme s Piergi a Interem odehráli vyrovnaný zápasy.. pokud budem hrát náš nejlepší hax.. máme na to tu třetí ligu vyhrát (ale do toho je zatim ještě hodně, hodně daleko) a tenhle cíl ještě dělí fůra práce...
aky ma nick na vherne ten co to komentoval? chcem sa ho spytat, co za hudbu to tam pustal pred zapasom :hmm:
takze bolo vylosovane predkolo ligoveho poharu..mame dost smolu dostali sme snad najhorsieho mozneho supera druholigovy Elements...na odohranie mame cas do nedele 8.9
Elements... víťaz 3 ligy a minulorocny semifinalista poharu -
ak už sme pristúpili na zmenu image, navrhujem túto stupídnu tému uzamknúť a navždy na ňu zabudnúť :!: :yes: :thumbsdown:
Walt píše:ak už sme pristúpili na zmenu image, navrhujem túto stupídnu tému uzamknúť a navždy na ňu zabudnúť :!: :yes: :thumbsdown:
co je na nej prosimta stupidne?
Ja tomu nerozumiem...ludom vadilo, ze sme casto diskutovali o tejto hre na chate :arrow: presunuli sme sa na skype/team speak pripadne do topicu. Zrusil sa chat :arrow: zrusme tak aj tuto temu :slap:

Je tu ovela viac stupidnejsich tem, ale to ze nie su na vrchu a nie je to haxball (priznajme si, pre niektorych je to ekvivalent cerveneho sukna pre byka :giggle: ) tak nevadia nikomu.

Tiez nie som zo seba nadseny, ze venujem tomu tolko casu (niekedy mozno az primoc), ale pokial nemam nic ine na robote...nesudme, ak nechceme byt sudeni :yes:
Kajko, ako si na tom so TS? :oops:
haters gonna hate.. :roll: když někomu vadí topic, kterej vůbec nemusí číst, ani ho nijak nelimituje, neomezuje, nic podstatnýho se v něm pro něj neřeší a prakticky kdyby chtěl, tak s nim nemusí mít vůbec nic společnýho... tak podle mě netřeba se k takovýmu příspěvku dlouze rozepisovat...

no pohár by byl taková třešnička na dortu... já jsem celkem rád že máme tým zvučnýho jména.. v podstatě o nic nejde a můžem si zahrát proti kvalitnímu soupeři.. navíc dobrej výsledek pro nás může bejt psychická vzpruha a špatnej výsledek nám nic neudělá... win - win game.. hlavní boje nás čekaj v lize
Cathy píše:Kajko, ako si na tom so TS? :oops:
a kua zabudol som na to...aj tak som ale nemal cas doteraz. ale idem sa na to pustit :hfman:
arek píše:
Walt píše:ak už sme pristúpili na zmenu image, navrhujem túto stupídnu tému uzamknúť a navždy na ňu zabudnúť :!: :yes: :thumbsdown:
co je na nej prosimta stupidne?
ani neviem, ale mám taký deň, že si rýpnem do čoho príde, tak aj tu... :-D :fucker2:
no tak zistil som, ze je to trosku komplikovane :D totizto my to chceme riesit zadarmo na free serveri a problem je ten, ze ten kanal co si tam vytvorime tam nezostane permanentne, ale ked vypnes TS, tak sa ti zrusi aj kanal a treba ho zakazdym nanovo zalozit. takze idealne by to bolo keby ti, co vytvaraju roomky zakazdym zalozili aj tento kanal (arek :jn: )..je to otazka fakt par sekund....
ked vytvorim roomku tak dam link rovno sem a maju ho vsetci, aj ti, co nie su na TS :neviem:
ved da sa aj tak, ale to budu musiet refreshovat a sledovat tento topic :neviem:
a neaktualne roomky by ste stale premazavali

Elements chcu dat uz dnes ..chceme? ja s tym problem nemam
pisal som uz na ts, ale ja som za :yes:
do riti preco sme vcera neboli pred tym poharovym dvojzapasom na vherne? to by nas motivovalo citat tie dristy, ako si proti nam zastrielaju :grc: aspon jeden zapas by sme mozno vyhrali..
Na jednu stranu zaplaťpánbůh že to byl jenom pohár.. na druhou stranu takhle špatně zahrát soutěžní zápas.. to jsem nečekal že je vůbec možný... vidno máme ještě hodně na čem pracovat :grc: ... upřímě nevim čim to bylo.. ale takovýhle výkony by neměli bejt přípustný ani v přátelácích natož v poháru :thumbsdown:
Odkedy neni chat, a neni stare forum, tak vam sa nedari :rev:
Já bych to tak černě neviděl.. podle mě jsme kousek pod vrcholem (krůček od toho, abysme hráli haxball, na kterej máme).. a v neděli jsme všichni rozhodně předváděli druholigovej haxball... bohužel je zarážející, že dva dny na to dokážeme předvést takovouhle holomajznu.. celkově je to ale problém kterej je v hlavě.. což je dobře... techniky jsme na tom už dobře.. stačí aby si každej plnil povinnosti který má ať se furt do kola neopakujou chyby, kvůli kterým dostali Analfabeti od Oilers 13 na Summer Cupu... tedy špatně pokrytej předbrankovej prostor...

jednodušejc to bude vidět až sem arek hodí záznamy.. ale všechny góly jsme dostali víceméně stejně.. což je dobře.. protože takovýhle situace stačí řešit líp a bude zase dobře
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
Ligovy zapas s CnT B. Vyhra 2:1 :yahoo:
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... b_liga.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;

priatelak s Lowbase
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... owbase.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslim si, ze Evolution obereme o prve body :petrik:
Kua kajo, my jsme spolu ještě neprohráli poločas :cool:

1:1 F.C. Inter
2:0 Real Friends
2:2 Genius
1:0 Pierogi
2:0 Cunts n tWats

Doufejme, že brzo začnou podobný výsledky sbírat i Arek s Dannym, kvalitu na to určitě maj.. proti Evolution to bude pro všechny dobrej test... zatim dokážeme porážet týmy, který jsou haxballově horší než my.. což je dobře.. jestli chceme ale uspět i v play off musíme se naučit porážet i silnější manšafty a v neděli na to bude ideální příležitost... :petrik:
In H
http://www.haxball.com/?roomid=~2d003b7 ... d7a&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;

odkdy je danny v H project?
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS