to cepi je taky spamer?arek píše:cepi onedlho 10 000 prispevkov![]()
este si pamatam, ked malo cele HF dokopy 10 000
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prispevkove Jubilea
Diskuze o všem možném i nemožném.
Ked si pisu ostatni clenovia v chate dajme tomu v zapasoch Boston-Philla tak snimi si popisem ale potom po zapase povedialeo píše:Me treba vzdycky dostane Stevenovo spamersky povidani sam se sebou na chatuJa vim ze to hodne proziva ale ostatni to zjevne nezajima
![]()
Tak jsem dnes dosáhl pro mě magické tisícovky. Současně s tímto bych chtěl adminům vyslat moje díky za všechno, co tu za ty roky udělali a kam toto fórum posunuli. Vesměs to byly jen kroky kupředu, i když na některé se zvykalo déle (chat, vzhled). Také samozřejmě musím poděkovat všem běžným uživatelům (hlavně těm, co občas nakouknout do topiku Panthers
) za jejich příspěvky, protože leckdy jsem se tu dozvěděl něco navíc, co jsem na internetu nepostřehl(speciálně pak díky Ronovi za jeho přestupové okna a trhy s hráči). Když jsem se sem tehd ještě jako Reeper registroval, nečekal jsem, že vůbec tohoto čísla dosáhnu. No o to víc mě teď těší.
pre zaujimavost, co sa tyka poctu prispevkov a tzv.rankov k nim
Roznášač vody
Čistič spŕch
Čistič výstroja
Brúsič korčúl
Zberač pukov
Rozstlieskavač
Rolbár
Hlásateľ v aréne
Časomerač
Bránkový rozhodca
Čiarový rozhodca
Hlavný rozhodca
Stabilný hráč
Opora tímu
Hviezda tímu
Kapitán tímu
Tréner tímu
Majiteľ tímu
Legenda fóra
*pocet prispevkov, kto je co je, zistíte pri svojom pocte prispievani...kazdy sa tam najde![]()
zaujimalo by ma ci tu uz mame nejaku legendu foracepi píše:pre zaujimavost, co sa tyka poctu prispevkov a tzv.rankov k nim
Roznášač vody
Čistič spŕch
Čistič výstroja
Brúsič korčúl
Zberač pukov
Rozstlieskavač
Rolbár
Hlásateľ v aréne
Časomerač
Bránkový rozhodca
Čiarový rozhodca
Hlavný rozhodca
Stabilný hráč
Opora tímu
Hviezda tímu
Kapitán tímu
Tréner tímu
Majiteľ tímu
Legenda fóra
*pocet prispevkov, kto je co je, zistíte pri svojom pocte prispievani...kazdy sa tam najde![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé