Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ZENY

Diskuze o všem možném i nemožném.

TT1905 píše:Ani ne...
:modrina: Jako ja som spokojný s tým čo mám v peňaženke, ale predsalen...500vka? To je iná káva... :D
Mě vyhovuje klasickej design...
Getzo5 píše:No neplatili by sme takýmito radšej, páni? :roll:
Spíš by se mi jí ještě o to víc nechtělo dát z ruky :D
Wanic píše:
Getzo5 píše:No neplatili by sme takýmito radšej, páni? :roll:
Spíš by se mi jí ještě o to víc nechtělo dát z ruky :D
Takže by to malo v podstate pozitívny efekt :twisted: Obľúbený na hokejovú nôtu... :roll:
Obrázek
Ovečkinova priateĺka Valeria Sokolova. Teda bola ešte v júli, momentálny stav neovládam. :D

Obrázek
mt-svk píše:Ovečkinova priateĺka Valeria Sokolova. Teda bola ešte v júli, momentálny stav neovládam. :D

Obrázek
kde zabudla mliekarne :?:
Tož ta se mi nelíbí... Ale mě se tady nelíbí většina... Na mě jsou moc umělý :)
Na druhej strane musíš uznať, źe vám posielam lepśie fotky ako ty nám... :D
Tak já to tam samozřejmě dávám ze srandy :D Je pravda že ty tvoje jsou lepší než ty co sem dávaj pánové, ale pořád jsou takový děsně umělý pro mě :-)
TT1905 píše:ale pořád jsou takový děsně umělý pro mě :-)
Tak ukaž, jak má vypadat přírodní ženská. Ale jestli to bude fotka Pawlovský, tak si to raději nech pro sebe :D
Všechno co má na sobě centimetrovou make-up-mask je umělý a hnusný...
Taky se mi nelíbí když maj moc velký (.|.), ať už umělý nebo přírodní :-P

A teď si mě ukamenujte :-P
dejf píše:
Tak ukaž, jak má vypadat přírodní ženská. Ale jestli to bude fotka Pawlovský, tak si to raději nech pro sebe :D
Muž, ktorý parodoval Halinu Pawlovskú:

Obrázek

a pre dejfa... Halina :frajer2:

Obrázek
dejf píše:
Na tohle vám cituju můj starší příspěvek z tohodle tématu. Enjoy :wink:
mountain píše:Včera jsem narazil na tohle, a ku...sky se mi to líbilo :)

Obrázek
:good:
Netreba chodiť pre krásu do sveta, keď ju máme tu. :cinka: Myslím, že ona v tomto topicu chýbala. :yes:
Obrázek
Zaujímavosť: Mladá speváčka American Idol (2009) Casey Carlson nafotila bikini set podporujúci boj proti rakovine prsníka. Sample a link, kto chce prispejte na dobrú vec. :roll:
Obrázek

http://www.campusgirlsusa.com/index.php
Aspoň na niečo sa dalo pozerať. :D
Obrázek
Údajne najkrajšia moderátorka televíznych novín na svete, Francúzka Melissa Theuriau. :roll:

Obrázek

:ee: to je nádhera...
Felicia Day :wub:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Getzo5 píše:Údajne najkrajšia moderátorka televíznych novín na svete, Francúzka Melissa Theuriau. :roll:
to asi este nevideli marianu durianovu :lol:
petrik píše:
Getzo5 píše:Údajne najkrajšia moderátorka televíznych novín na svete, Francúzka Melissa Theuriau. :roll:
to asi este nevideli marianu durianovu :lol:
LoL, jak si zabil. :lol: Ale Kalisová... :wub:

Dáme aj športové?

1. Lindsay Soto
Obrázek

2. Lisa Dergan
Obrázek

3. Ashley Russell
Obrázek
Není lehké být ŽENOU! Když nepřijmeš pozvání JSI NAMYŠLENÁ.Když přijmeš MŮŽE TĚ MÍT KAŽDÝ.Když to chceš JSI DĚVKA.Když to nechceš JSI MALÉ DĚCKO.Když nepochopíš vtip JSI OBARVENÁ BLONDÝNA.Když pochopíš vtip SMĚJEŠ SE JAK KOBYLA.Když za sebe necháš platit JSI ZLATOKOPKA.Když zaplatíš sama JSI PŘÍLIŠ AMBICIÓZNÍ.Ať uděláš cokoli JSI STEJNÁ JAKO VŠECHNY :angel:
cepi píše:Není lehké být ŽENOU! Když nepřijmeš pozvání JSI NAMYŠLENÁ.Když přijmeš MŮŽE TĚ MÍT KAŽDÝ.Když to chceš JSI DĚVKA.Když to nechceš JSI MALÉ DĚCKO.Když nepochopíš vtip JSI OBARVENÁ BLONDÝNA.Když pochopíš vtip SMĚJEŠ SE JAK KOBYLA.Když za sebe necháš platit JSI ZLATOKOPKA.Když zaplatíš sama JSI PŘÍLIŠ AMBICIÓZNÍ.Ať uděláš cokoli JSI STEJNÁ JAKO VŠECHNY :angel:
Ženy sa depilujú, trhajú chĺpky, voskujú, farbia vlasy žieravinami, ničia si nohy opätkami, ohrozujú obličky a vaječníky bedrovými nohavicami, nechávajú sa rezať a bodať ihlami a odsávať/pridávať si tuk, ale anál odmietajú, lebo to BOLÍ :lol:
Čo tu budem dávať ukážky, dám sem rovno celú stránku:
http://www.hottestgirlsofcheerleading.com/ :wave:
fuj ravens maju medzi cheerleaders transvestitu :lol3: :scare:
505 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS