Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

Urobí sa len jeden tím alebo dva pre summer cup?
aj by som siel ale nechcem byt na ten turnaj kapitan lebo teraz este netusim ci budem na 100% doma v tom case
danny111 » Pia Júl 05, 2013 10:41 pm píše:Urobí sa len jeden tím alebo dva pre summer cup?
na kludne aj 10 timov :D ked bude zaujem
to Anty: Arek a Redy jsou asistenti.. tak snad s administrativou nebude problém... já jsem za.. ty časy jsou navíc ovela přijemnejší jak minule.. takže se mnou můžete počítat... počet týmu je pevně daný, tak bych moc neotálel s přihláškou...

co se toho nápadu složit dva týmy týká... proč ne... ale domluvte se a závazně potvrďte účast... hraje nás tu dost.. je z čeho vybírat
"Pokud bude po těchto 10 minutách stav stále nerozhodný, tak penalty."

som nevedel, ze aj v haxe su penalty :rofl: inak siel by som do toho tiez
Wanic » Sob Júl 06, 2013 1:07 pm píše:to Anty: Arek a Redy jsou asistenti.. tak snad s administrativou nebude problém... já jsem za.. ty časy jsou navíc ovela přijemnejší jak minule.. takže se mnou můžete počítat... počet týmu je pevně daný, tak bych moc neotálel s přihláškou...

co se toho nápadu složit dva týmy týká... proč ne... ale domluvte se a závazně potvrďte účast... hraje nás tu dost.. je z čeho vybírat
tak tu je to jedno kedze je to len turnaj ..kapitanom mozes byt aj ty :jn: inac ma napadla taka idea..sme v postate 7ludi ak by vsetci chceli hrat tak co tak sa rozdelit na dve timy? je to predsa len turnaj tak nech si zahrame vsetci co najviac...trebars 1.tim Redy-kajo-Wanic+jeden/dvaja nahradnici 2.tim ja-arek-Rono-Ivan+mozno este niekto..ci moc vymyslam? :D
zalezi od toho ci chceme a mozeme hrat vsetci
neni to zly napad anty, ale budu presne urcene casy zapasov a ak 1-2 ludia nahodou vtedy nebudu moct, tak sme v :censored:. Riesenim by mohlo byt, ze kazdy z tychto timov by sme vystuzili este hracmi ako danny a dalsimi, ktori by mali zaujem.
Inak mne sa moc kapitanom tiez nechce byt :angel: takze to prenecham redymu alebo inemu zaujemcovi.
A mozno bude potrebne byt zaregistrovany na tej stranke..tak sa zaregistrujte ti, co este nie ste.

edit: aha anty, uz vidim ze aj ty si tam napisal aj nahradnikov, tak neviem ci som slepy alebo... :slap:
to je hlavně na ostatních zatim je nás 5: Já, Kajo, Anty, Arek, Danny
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
takze na ten turnaj postavime iba jeden tym z hracmi ktory budu v lige?
Anty » 08 Júl 2013 05:33 pm píše:takze na ten turnaj postavime iba jeden tym z hracmi ktory budu v lige?
no hej...kedze okrem dannyho nikto z inHF neprejavil zaujem.
kto bude kapitanom? kedze ja nie som 100% isty
wanic este moja odpoved na teba..daval som to dochatu ale neviem ci si si vsimol

Wanic « 08 Júl 2013, 00:01 » @ Anty, na tomhle se viditelně neshodneme.. což je škoda.. protože ta rozehrávka je dost podstatná.... já nevim.. zkus se někdy podívat co se stane když v jakymkoliv kolektivnim sportu přeneseš hru.... otevře se prostor.. to je přesně co nám chybí... prostor ..

ved to je ok ja len hovorim ze ok nie je to ze ked ta nevidim a ukazuje mi iba sipku a tym padom ja neviem presne kde sa nachadzas ..ci si uplne pri mantinely alebo nie ...neviem ci si v pohybe smerom dopredu dozadu alebo smerom ku mne odo na..cize neviem casovat nahravku..neviem ani ako presne je od teba daleko protihrac a to as potom tazko nahrava kedze dobre viete ze momentalne hrame hlavne beton a ja nemozem takto riskovat a zahodit cele minuty dobreho branenia hlupou prihravkou na nahodu kdesi na sipku
já myslim že pro protihráče by byla chyba, kdyby byl předemnou... navíc skoro nikdo takhle nebrání... což znamená že když tam ta přihrávka pude mam blíž k balonu než proti hráč a tudíž když se tam nedostanu včas je to jenom moje individuální chyba... já chapu tvoje obavy, ale poďme to občas aspoň zkusit... když z deseti takovejch přihrávek dostanem deset gólů tak ok, budem to hrát jinak... ale já si myslim že to naší hře prospěje... :bee:
skusat mozeme ale mam zvyk ze ked niekoho nevidimtak nenahravam lebo nikedy ani neviem ci nema lag len
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha ha, jak ste od 5. minuty nasadili Presov, tak byli ztraceny :lol3:
AndyF » Uto Júl 09, 2013 23:05 pm píše:
Ha ha, jak ste od 5. minuty nasadili Presov, tak byli ztraceny :lol3:
Ty to pozeravas? :poklona:
kajo » stř 10 7, 2013 0:15 píše:
AndyF » Uto Júl 09, 2013 23:05 pm píše: Ha ha, jak ste od 5. minuty nasadili Presov, tak byli ztraceny :lol3:
Ty to pozeravas? :poklona:
:yes:
IMHO a-cko melo 0:3 naprosto nezaslouzene a ma uroven na chvost 1. ligy.
b-cko bylo sulnul, ten 2. gol vubec nepocitam, ale zdali se mi dost nesehrani
No ten první poločas byl jednoznačně náš nejlepší výkon ever :cool: ... dokázali jsme tam přenést to, co jsme předváděli i zápas před tim na inHF.... k tomu jsme ukázali charakter, že ani nepříznivej, a přesně jak píše Andy i nezaslouženej, výsledek 0:3 nás nerozhodil.... paráda chlapi :wave:
Ale nejvic sem se bavil nad tim soumenem, co si stezoval na ping 130 :lol3:
Dnes ve 20:00 stream losování skupin na summer cup, který začíná v neděli.

stream na – http://www.twitch.tv/bonaparteoil" onclick="window.open(this.href);return false;
Dik za info, ale imo je jedno kto nas bude tocit :D
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES