Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTOVANIE

Diskuze o všem možném i nemožném.

:good: tiez sa chystam vyskusat si to, ale este neviem kedy

Zatial pokracujem aspon v bicyklovani do prace (17+17km). Zimak vo Wolfsburgu maju zatvoreny, takze zostal len bike a obcas plavanie... :-(
Vcera som hral prvy krat v zivote squash a dnes som dolamany a zniceny ako stara k...a. Netusil som, ze je to az tak narocne na fyzicku, ale inak je to celkom zabavny sport. Ale to mozno pride len mne, kedze ja som celkovo na tie "raketove" sporty: obe verzie tenisu doslova zboznujem.
squash som hral 2x v zivote a povedal som, ze uz nikdy viac. Ta :censored: lopticka vobec neskace :D
vitame dalsieho sportovca? :ahoj: :D som si myslel, ze tu sportuje len cepi-arek-skorpy :panika: :D tak ja kvôli tomu stehennemu svalu este pauzujem, ale je to na dobrej ceste, procedurky zabrali, takze to klasicke brusakove cvicenie na lavicke uz môzem a buduci tyzden skusim vybehnut na umely travnik, jemne zakopat, s cim by som rad pokracoval v priebehu leta, no a po skonceni leta s chutou do telocvicnovej sezony :thumbsup:
Squash je des. Kto si vyskúšal, vie aký je náročný. IMO horšie než tenis, ten ma aspoň baví o dosť viac. Hovoriac o lete, nejaký plážový futbal/volejbal by nebol odveci :hmm: A ja osobne som na stolné športy...každý nech si pod tým predstaví svoje. :giggle:

Cepi - tu nešportujú len admini, tu sa len admini tým chvália :razzi:
Getzo5 píše:Cepi - tu nešportujú len admini, tu sa len admini tým chvália :razzi:
A ostatnych mazu. Ja som tu uz aspon 3x pisal, ze som siel Ironman a Crocodile Trophy, ale cepi to od zavisti vzdy zmaze a potom sa chvali, ze sportuje len sam a je najlepsi :sarcasm: :D
Skorpy: pravda, skace, len tak, aby sa nepovedalo :D
cepi: :bee: ja sportujem casto, mozno nie az tak narocne sporty, ale ako som spominal stolny tenis hravam pravidelne a tenis pomenej. Teraz to vyzera na ten squash, sancu mu este dam, len pozorovanie zo vcera hovori: kondicka musi ist rapidne hore :twisted: Obcas si zahram aj prkotinky ako floorball..
Getzo: Stolne sporty :hmm: Vsetky verzie? :giggle:
kajo píše:Getzo: Stolne sporty :hmm: Vsetky verzie? :giggle:
Od hokeja, cez tenis, futbal, kvarteto, kanastu, poker až po slovenskú hádzanú. :giggle:

P.S.: Russian roulette included :sarcasm:
Fuha Getzo, v tej poslednej musis byt teda fest dobry :good: :sarcasm:
Jak to tu tak pročítam cyklistika tu nechybí... třeba mi vaše odborné oko pomůže při rozhodování....
untitled.JPG
Nedávno jsem jel cca 48 kiláčků... a nebylo to nejhorší... ale pravda, bylo to většinou skopce a nemůžu říct, že bych nebyl rád, že už jsem byl doma... teďkon chci zkusit trochu jinou kávu... kua dá se to vůbec ujet... většina lidí mě od toho odrazuje... přecijenom kolo neni zrovna moje nejlepší disciplina.... :ja_neviem:
untitled1.JPG
Neznam snad nikoho kdo by na kole jezdil nějak často... tak se zeptam vás... O čas mi nejde... klidně ať to jedu celej den... ale co vy zkušenější kolaři... dali byste si tuhle stezku... :?: protože jestli ne, tak já to neujedu ani náhodou :D
Tak keď už sa rozpísali aj iný ako Admini, pochválim sa aj ja :frajer2: ...

Do nového tímu som prestúpil ešte 3.kola pred koncom súťaže ale kvoli neschopnosti Slovenských funkcionárov som nemohol nastúpiť ani na jeden a kvoli zraneniu ani na prípravak proti môjmu bývalému tímu čo ma štvalo ešte asi viac ( 4:1 sme vyhrali ) potom mi tréner volal že o týžden je turnaj a tak som minulú stredu s obrovskými bolestami ramena prišiel na tréning, pri futbale som to moc necítil ale piatkový tréning som radšej vynechal. A v nedelu som nastúpil na môj prvý zápas/turnaj v mojom tíme rameno ma bolí ešte dnes ale samozrejme som trénerovi povedal že už som úplne v poriadku :D .

Prvý zápas nás dosť tlačili, vychytal som nulu :frajer2: , a s výsledkom 0:0 sme boli spokojný ale som si myslel že sme úplne v riti že asi vela neuhráme. Druhý zápas sme hrali proti najslabšiemu tímu na turnaji opäť shut-out a pohodvý výsledok 2:0. hneď na to sme hrali proti favoritovi našej skupiny no držal som a asi minutu pred koncom sme strelili gól ďalšie body po výhre 1:0. Posledný zápas sme hrali proti nám dosť vyrovnanému súperovi a na prvé miesto v skupine sme museli vyhrať, v polovici zápasu som si /po zákroku pri ktorom som sa musel poriadne natiahnúť ale loptu som len tak tak vyrazil končekmi prstov / roztrhol celé gate :D a musel som tak dochytať, opať asi mnutu pred koncom sa nam podarilo dať gól a vyhrali sme 1:0 a išli sme do finále.

Skóre 4:0 v štyroch zápasoch.

Vo finále sme hrali dosť dobre a na robote som mal väčšinou činnosť iba rozohrávača pretože dva samstatné útoky trafili mimo brány. Gól sme nedali a po výsledku 0:0 prišli penalty. Hralo sa na 3penalty, prvú som nevystihol smer pretože ju kopal do stredu no stihol som zareágovať a končekmi prstov ju vyraziť nad brvno, náš dal a myslel som si že ak chytím vyhrali sme, a chytil som :) a naši premenili aj druhú penaltu a tak sme už len oslavovali.

Prvý turnaj v novom tíme 5.zápasov 0.gólov a dokonca vychytané penalty vo finále :) ...
Nemysli si cepik, ze zu len ty sportujes. Ja nerobim vlastne nic ine :lol2: , Kazdy pondelok, stredu a piatok hrajeme hokejbal na malej ploche vedla stadiona na zimaku v SNV. Podla pocasia pretoze ak prsi tak je tam presun do telocvicne a floorball ktory som 2 roky hraval. Dalej kazdy den v tyzdni posilovna o pol 11, v piatok plavaren :roll: a tiez nemoze chybat aj sidliskovy futbalek na male branky ktory sa kona tak dvakrat do tyzdna, no nic idem sa ja pripravit pretoze je piatok a snim hokejbalik :D :clap:

Ale aby som tu nedal len to tak mam 7 rocnu prax s futbalom (aktivne) . Najprv za dedinske Smizany a potom prestup do Spisskej Novej Vsi, kde som sa ale totalne strapnil a nehraval som, no neslo to, bol som bez formy a tak som to tam zabalil a vratil sa, kde som opat nejake tri sezony hral a strielal goly, vsetko slo pekne len jedneho dna v Markusovciach :D proti ciganiskam tvrdy sklz namna a dlha pauza odvtedy som nehral ale behat a tak neje problem :thumbsup:
Steven píše:Nemysli si cepik, ze zu len ty sportujes. Ja nerobim vlastne nic ine :lol2: , Kazdy pondelok, stredu a piatok hrajeme hokejbal na malej ploche vedla stadiona na zimaku v SNV. Podla pocasia pretoze ak prsi tak je tam presun do telocvicne a floorball ktory som 2 roky hraval. Dalej kazdy den v tyzdni posilovna o pol 11, v piatok plavaren :roll: a tiez nemoze chybat aj sidliskovy futbalek na male branky ktory sa kona tak dvakrat do tyzdna, no nic idem sa ja pripravit pretoze je piatok a snim hokejbalik :D :clap:

Ale aby som tu nedal len to tak mam 7 rocnu prax s futbalom (aktivne) . Najprv za dedinske Smizany a potom prestup do Spisskej Novej Vsi, kde som sa ale totalne strapnil a nehraval som, no neslo to, bol som bez formy a tak som to tam zabalil a vratil sa, kde som opat nejake tri sezony hral a strielal goly, vsetko slo pekne len jedneho dna v Markusovciach :D proti ciganiskam tvrdy sklz namna a pauza dlha pauza odvtedy som nehral ale behat a tak neje problem :thumbsup:
čo by som ja dal za hokejbal :( ...
Wanic píše:Neznam snad nikoho kdo by na kole jezdil nějak často... tak se zeptam vás... O čas mi nejde... klidně ať to jedu celej den... ale co vy zkušenější kolaři... dali byste si tuhle stezku... :?: protože jestli ne, tak já to neujedu ani náhodou :D
Tuto trat by som sam pre seba zaradil do kategorie Challenge (moja najvyssia kategoria :) ). Siel by som do toho, ale nie som 100%-tne presvedceny, ze by som to zvladol, resp. v akom stave by som prisiel :) . Je to o cca 15km viac ako je moj osobak.

Neviem, aky mas bike, aky je to povrch, ani kolko mas najazdene, ale napisem tu postrehy podla seba:

- uz v tom prvom (najvacsom) stupani budes nadavat, ze si sa na to vobec dal :)
- po takych 60-80 km sa priprav na neustalu bolest zadku (ci uz mas cyklovlozku, alebo nie)
- po 100 km sa zacinaju ozyvat kolena a stehna, trochu chrbat a ramena
- pocitaj s priemernou rychlostou okolo 20 km/h, cize daj tomu 8-9 hodin cisteho casu sliapania. S prestavkami aspon 12-14. Vyrazil by som najneskor o 6 rano, nech je rezerva.
- velmi vela zavisi aj od pneumatik. Ak mas 2"+ a terenny vzor, tak si rozhodne riadne maknes. S uzsimi gumami a cestnym dezenom to bude o poznanie lahsie
- vyhodou je, ze to najtazsie si odmakas v prvej polovici. Ale ak si mal tych 50km z kopca "tak akurat", tak toto bude trocha o inom

AK velmi chces, tak to das. Ale bude to rozhodne cez bolest a aspon 3-4 dni nebudes moct poriadne sediet ani chodit :)

BTW., kde v CR si nasiel takyto profil?
Karlovy Vary - Praha, mimo hlavní silnice... nechtělo se mi dávat furt 400 za každou cestu tam zpátky, protože tam jezdim poměrně často.... ale dík za názor... teď už do toho určitě nejdu :D ... účelem neni bejt v Praze 5 dní zničenej :lol2:

jnk. jj 2"+ a terenny vzor, žádný vymoženosti na zadek nehrozí ;))... a s tim odježděnym taky docela prachmizerně... na kole jsem sice docela často... ale většinou jednoduchý účelný projížďky, většinou nic nad 10 km.....
Je to v podstate jedna z kratsich etap Tour de France, akurat, ze ty nemas 8 kilovu ziletku, ale tak 15 kilovy horsky. Ak by si to daval pravidelne, tak mas zachvilu nohy ako Carlos :)
Skorpion píše:Je to v podstate jedna z kratsich etap Tour de France, akurat, ze ty nemas 8 kilovu ziletku, ale tak 15 kilovy horsky. Ak by si to daval pravidelne, tak mas zachvilu nohy ako Carlos :)
A taky podle mě on sám neváží 55 kilo. :D
A taky podle mě on sám neváží 55 kilo.
No to teda :D ... kua k tomu číslo bych se ani nepřiblížil i kdybych takovouhle trasu jezdil denně :D ... ale jestli je to jako etapa Tour de France... tak kua to bych možná někdy zkusil (v dohledný době asi nehrozí... bude to chtít trochu poctivější zimní přípravu než jsem měl letos a minulej rok :D ) ... ale kdo si může říct, že si dal etapu alespoň Giro d'Italia :roll: ...
neda mi nepochvalit sa :-P
vcerajsi tenis: Arek - Svolco 6:4, viac setov sme nestihli kvoli tme :nervy:
Gratulace :-D
arek píše:neda mi nepochvalit sa :-P
vcerajsi tenis: Arek - Svolco 6:4, viac setov sme nestihli kvoli tme :nervy:
Ako to má švolco v podpise? Internet heroes = real-time losers? :giggle: Gratz. :D
admin topic :D lolovia :D no vidite hosani, konecne ste sa rozhybali :wave: cim viac prispekov ake sem naposledy supol mide, steve atd. :thumbsup:
btw: dnes,zajtra "sportujem" na lehatku :D
zapas sa hral od polovice v cistej tme, takze skore je uplne neobjektivne :D dovtedy som tusim aj vyhraval :sarcasm:
a to ze 4hru prehral 6:1 6:3 sa nepochvali :giggle:
švolco - arek 6:3 6:1 :frajer2:
švolco píše:švolco - arek 6:3 6:1 :frajer2:
Obrázek

:hehe:
420 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING