Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EA NHL 13

Diskuze o všem možném i nemožném.

Vypadá to mnohem více hokejověji, ale to bruslení po zpátku je docela nevyřešené protože CPU na to adekvátně nereaguje a taky couvající hráč by měl dostat nějaký dočasný handicap, protože v realu by neviděl a tady vidíme za něj.. Co se mi zatím nelibí jsou golmani, jestli někdy udělali zákrok dříve, než vůbec vyšla střela, tak teďka to jde vidět ještě více, to je "nadsvětelná" rychlost ;) Už teďka vím, že minimálně do prvního patche bude mulťák o ničem...T
Takže demo taktéž mám vyzkoušené a je super! :yes:

Btw. už jste někod založil si Hockey Ultimate Team? :slintac:
Při startovním balíčku jsem dostal hráče jako Iginla, Horton, Lucic, Weber, Letang, Keith, Rask, Cammaleri, Skinner, Hall, A. Larsson :cool:
Rono píše: Při startovním balíčku jsem dostal hráče jako Iginla, Horton, Lucic, Weber, Letang, Keith, Rask, Cammaleri, Skinner, Hall, A. Larsson :cool:
Njn v demu daji vzdycky valec hrace. Ja mel RNH, Tavarese, Lucice, Webera, Raska... :) imo v tom demu maj treba 60 hracu a ty ruzne mixnou.. :)
pitak píše:
Rono píše: Při startovním balíčku jsem dostal hráče jako Iginla, Horton, Lucic, Weber, Letang, Keith, Rask, Cammaleri, Skinner, Hall, A. Larsson :cool:
Njn v demu daji vzdycky valec hrace. Ja mel RNH, Tavarese, Lucice, Webera, Raska... :) imo v tom demu maj treba 60 hracu a ty ruzne mixnou.. :)
Jojo, už jsem to zjistil :giggle: A navíc když to vypneš a zapneš, tak máš zase jiné hráče...
Je to skoda, ze nedostanes balicek jako v plne hre a nemuzes si uz hut zalozit. Meli dovolit hrat treba jeden turnaj :(

Navic dostat ty top hrace i v plny hre, tak by byl hut pak docela nuda :p
Jak nemůžeš založit ? Uložit nejde ale jeden turnaj normálně můžeš hrát, stejně jako ve 12.. už jsem ho vyhrál ;)

V plné hře by bylo terno kdyby tam byl jen jeden z těchto hráčů, takové hvězdy jen tak nedostaneš...
neis píše:Jak nemůžeš založit ? Uložit nejde ale jeden turnaj normálně můžeš hrát, stejně jako ve 12.. už jsem ho vyhrál ;)

V plné hře by bylo terno kdyby tam byl jen jeden z těchto hráčů, takové hvězdy jen tak nedostaneš...
Moje prvni petka

hall - Malkin - Perry
Letang - Weber
a brankar Quick

Dalsi namatkove - St.Luis, Havlat, Yakupov, Scuderi, Larsson, Iginla atd.
Hrajte HUT i v plné, je to docela zábavné. Jsou tam i měsíční PO a pokud ji vyhrajete tak se vám na další měsíc změní nápisy na ledu, bude jiná animačka před zápasem atd. no prostě machrovinka :D Z kraje je to největší sranda, když jsou ještě slabé týmy a všechno pucky jdou jen na smlouvy ;)
neis píše:Jak nemůžeš založit ? Uložit nejde ale jeden turnaj normálně můžeš hrát, stejně jako ve 12.. už jsem ho vyhrál ;)

Myslel jsem to tak, ze je skoda, ze nemuzes zalozit tym v demu a pokracovat s nim v plne hre /obv s hracema jako z plne hry/
ale chapu, ze takto to maj nastavene kvuli co nejvetsimu nalakani novych hracu :)
Tak jsem dnes už také onečně zkusil, Jsem spokojený. Zkusil jsem si vše co se dalo. Akorát, v Ultimate Team mi štěstí nepřálo a mě jsem 2 hráčen z NHL.. hold, kartičky kartičky :D .. Už se těším na plnou hru.
Jsem zvědavý na plnou a její finální nastavení, protože třeba takové OTčka ostrouhali až nereálně moc a glitch střely z poza obránce padají ještě více než ve 12. Uvidíme jak se to bude hrát v mulťaku..
neis píše:Jsem zvědavý na plnou a její finální nastavení, protože třeba takové OTčka ostrouhali až nereálně moc a glitch střely z poza obránce padají ještě více než ve 12. Uvidíme jak se to bude hrát v mulťaku..
co jsou OTčka a glitch strely? :roll:
OTečka- one-timer a na glitch střely udělám video;-)

Edit: Tak jsem pár třetích třetin odehrál a nahrál nějaké ty glitche, nemám čas si stím vyhrát, tak to zítra jen pospojuju a šupnu na youtube ;)
Predam NHL 12.
U JRC je akce při předobjednávce v kamenném obchodě, že stačí dát starý ročník a nový bude za 850kč. Jinak už je přes easports season ticket dostupná pre-release verze na US účtech a brzy bude i na EU ;)
neis píše:U JRC je akce při předobjednávce v kamenném obchodě, že stačí dát starý ročník a nový bude za 850kč. Jinak už je přes easports season ticket dostupná pre-release verze na US účtech a brzy bude i na EU ;)
Tato akce uz skoncila. Ja teda taky jeste stihl za tech 850kc, ale chtel jsem vzit i kamosovi a bylo mi sdeleno, ze akce pro velky zajem skoncila a aktualne pri vymene za NHL12 chteji 1250kc. :?
Tak to se nedivím.. Já už to mám rezervované tak 3 týdny a taky za 850kč....zítra bude ke stahnutí early release verze pro EU, takže už si snad zahraju zítra ;)
kto z vas to bude drtit na x box?
Tak už mastím NHL 13 =)
Finch182 píše:kto z vas to bude drtit na x box?
ja
neis píše:Tak už mastím NHL 13 =)
a? jaky to je? co sestavy? ratings stejne jako byly ukazany?
Rostery jsou upravené a některé chybky napraveny, ale spousta dalších volovin tam je. Jinak je to o něco lepší než demo. Perfektně vypadá ten GM connection..to by mohl být mod pro nás ;) Komplet liga řízená hráči, přičemž za jeden tým může hrát až 25 lidi !!
BE a GM už je rozehráno :!:

Na úvod sezony jsem udělal pár přestupů:

Jody Shelley :plus: 3rd round '13 :arrow: Los Angeles
Linden Vey :plus: 4th round '13 :arrow: Philadelphia Flyers

Na tomto trejdu jsem prodělal, ale potřeboval jsem místo pod platovým stropem a Shelleyho se prostě zbavit nutně... :?

Pavel Kubina :arrow: Detroit Red Wings
Brian Lashoff :plus: 2nd round '13 :arrow: Philadelphia Flyers

Kubina byl také velikou zátěží pro platový strop, stejně nehrál a druhé kolo mi přijde vhod :yes:

Brendan Ranford :plus: Zac Rinaldo :plus: Tye McGinn :arrow: Tampa Bay Lightning
1st round '14 :plus: 2nd round '14 :arrow: Philadelphia Flyers

Tuto nabídku mi samo nabídlo TBL. Kdo by to nebral :giggle: Ale zase podotýkám, že Ranford je/byl hodnocen jako best prospekt Philly a Rinaldo je tu hodně přeceněný. V podstatě skoro každej den jsem za něj dostával nabídky...

Jason Arnott :arrow: Philadelphia Flyers
1 year / 2.100 M. USD

UPDATE:

Simon Bertilsson :plus: Nick Cousins :plus: 2nd round '13 :arrow: Anaheim Ducks
1st round '13 :plus: 3rd round '13 :arrow: Philadelphia Flyers

Derek Mathers :arrow: Tampa Bay Lightning
3rd round '13 :arrow: Philadelphia Flyers

Brandon Manning :plus: Colin Suellentrop :arrow: Winnipeg Jets
2nd round '14 :arrow: Philadelphia Flyers

Joacim Eriksson :plus: Oliver Lauridsen :arrow: Carolina Hurricanes
1st round '14 :arrow: Philadelphia Flyers

FORMACE:
Hartnell 84 - Giroux 90 - Voráček 82
Schenn 78 - Briere 84 - Simmonds 82
Fedotenko 79 - Couturier 77 - Read 78
Wellwood 68 - Talbot 79 - Arnott 78

Pronger 85 - Schenn 82
Timonen 84 - Coburn 85
Grossmann 80 - Meszároš 84

Bryzgalov 86
Leighton 75
tak dnes bol u mna kamarat, hrali sme 12-ku a v tom mi zavolal kurier ze je pred domom a priniesol mi 13-ku :D tak sme hrali 5 hodin a ta hra je strasne paradna, dnes snad ani nepojdem spat jak budem drtit, ten backskating je nehorazny a paradne sa to da vyuzit, aj brankari sa mi zdaju lepsi a pride mi ze spravili efektivnejsie vypichavanie puku ale zase mi pride trocha na skodu ze mi nejak oslabili suboje pri mantineloch, musim byt nejak totalne presne nastaveny zozadu na hraca aby zacal suboj a je toho teraz v zapase menej, sice to zrychli hru ale bavilo ma to.

z coho som ale uneseny su tie nove takticke moznosti :sok: to som vzdy chcel, namiesat si to totalne podla seba a aj omnoho lepsi pohyb je tych hracov, co sa tyka automatickej prihravky tak aj tu mi vylepsili.

jedine minus co sme v zapase s kamaratom videli bolo, ze som bolo 2:2 a dal som mu po sebe dva goly, ktore ale boli neregulerne.... v prvom som mal cely cas hraca v brankovisku, krasne oboma nohami 5 sekund a stal za chrbtom brankara a dal som gol. druhy, mal som najazd, vypalil som a brankar chytil ale ja som este neubrzdil a napalil do neho az som ho odsunul vedla mimo brankovisko a hrac z druhej vlny dal do prazdnej. V oboch pripadoch sa ani nevolalo, okamzite uznane.
Finch182 píše:tak dnes bol u mna kamarat, hrali sme 12-ku a v tom mi zavolal kurier ze je pred domom a priniesol mi 13-ku :D tak sme hrali 5 hodin a ta hra je strasne paradna, dnes snad ani nepojdem spat jak budem drtit, ten backskating je nehorazny a paradne sa to da vyuzit, aj brankari sa mi zdaju lepsi a pride mi ze spravili efektivnejsie vypichavanie puku ale zase mi pride trocha na skodu ze mi nejak oslabili suboje pri mantineloch, musim byt nejak totalne presne nastaveny zozadu na hraca aby zacal suboj a je toho teraz v zapase menej, sice to zrychli hru ale bavilo ma to.

z coho som ale uneseny su tie nove takticke moznosti :sok: to som vzdy chcel, namiesat si to totalne podla seba a aj omnoho lepsi pohyb je tych hracov, co sa tyka automatickej prihravky tak aj tu mi vylepsili.

jedine minus co sme v zapase s kamaratom videli bolo, ze som bolo 2:2 a dal som mu po sebe dva goly, ktore ale boli neregulerne.... v prvom som mal cely cas hraca v brankovisku, krasne oboma nohami 5 sekund a stal za chrbtom brankara a dal som gol. druhy, mal som najazd, vypalil som a brankar chytil ale ja som este neubrzdil a napalil do neho az som ho odsunul vedla mimo brankovisko a hrac z druhej vlny dal do prazdnej. V oboch pripadoch sa ani nevolalo, okamzite uznane.
V NHL neexistuje pravidlo o zakazu hraca v brankovisku ako v Europe...

Ake taktiky vlastne? Kde sa to nastavuje?
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS