Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Memorial Chorcheho

Diskuze o všem možném i nemožném.

a co takto Duchonka :)

preco :?:

Ak som spravne pochopil, malo by to byt stretko HF, o com sa tu uz pise dlhsie, ale po tom, co sa stalo, by to malo byt v ramci akehosi memorialu chorchecho. Duchonka je nedaleko Topolcian, cize je to na zapadnom Slovensku, takze myslim, ze je to pomerne idealne miesto, ked si to tak vezmeme dokopy, je to v strede HF osadenstva :frajer2: Duchonka vlastne spada pod Prasice, z kadial bol chorche, takze by bolo podla mna fajn prve stretko, resp. memorial spravit tam, do Prasic sa da prejst z Duchonky aj peso, dalo by sa zajst na hrob, co si myslim, ze by sa mohlo a samozrejme na Duchonke by sa uz mohla vybavit nejaka ta chata. Este zo skoly si pamatam, ze sme boli na jednej, ale to bola velmi velka chata, bolo tam betonove ihrisko, kde sme hrali futbal, trebars by sa dal dat aj ten hokejbal alebo aj futbal alebo ako sme hrali raz na piesku, diskoteky cez leto kazdy vecer, cez vikend ani kde sa pohnut a keby sa to trebars dohodne o nejaky ten rok v auguste, mozno by to mohlo byt aj pocas festu, Orange na Duchonke.
Wild, zaujimavy napad...tie Prasice..to by sme pak mohli pozhanat aj veniec, specialny so stuhou, na ktorej by bolo uvedene od koho je..od HF..to by chorcheho urcite potesilo..to je velmi zaujimavy napad

k Cecham, ako taky medzinarodny match by za to fakt stal :thumbsup: ale kedze ja som pocas tohto leta sportovo odpisany, neviem, ci by bol z mojej strany zaujem riesit Cechy..som z vychodneho Slovenska, tak predsa len..ked som zatial napocital, zaujem z ciech by bol zo strany neisa, leciho, thrashera, Martina? mozno by sa aj piati nazbierali, my slovaci urcite, ale ako vravim, mne by sa tam kvôli statiu prilis cestovat neoplatilo..to by ma stvalo, ze by som to nemohol riesit ani na slovenskej hrudke..tie cechy, to ak by sme dozili, to by sme mohli riesit hadam na pristi leto..to okolie Prasic, to by mohol byt zaujimavy uvodny rocnik..
No je to celkom dobrý nápad.Som z Blavy, takže by mi pre začiatok, asi tiež najviac vyhovoval asi Západ, s tým, že by sa miesta stretávky (Memoriálu) postupne menily.Bolo by fajn spoznať sa lepšie ako iba cez forum a zaspomínať na chorcheho,pobaviť sa o živote,hokeji...Najťažšie budú asi tie začiatky, kým sa to dá dokopy a ľudia sa viac spoznajú, lebo potom to už pôjde lepšie a bude sa aj ľahšie prispôsobovať miestam stretávky ,keď bude tých ľudí cestovať viac, ako keď ide človek na neznáme miesto iba sám.Lahšie sa orientuje, keď vás je viac, ako keď je človek v cudzom meste-prostredí sám.
krasne si to napisal Milos, jedna basen :cool:
suhlasim s duchonkou :) mne to viac ako vyhovuje
WildCelt píše:a co takto Duchonka :)

preco :?:

Ak som spravne pochopil, malo by to byt stretko HF, o com sa tu uz pise dlhsie, ale po tom, co sa stalo, by to malo byt v ramci akehosi memorialu chorchecho. Duchonka je nedaleko Topolcian, cize je to na zapadnom Slovensku, takze myslim, ze je to pomerne idealne miesto, ked si to tak vezmeme dokopy, je to v strede HF osadenstva :frajer2: Duchonka vlastne spada pod Prasice, z kadial bol chorche, takze by bolo podla mna fajn prve stretko, resp. memorial spravit tam, do Prasic sa da prejst z Duchonky aj peso, dalo by sa zajst na hrob, co si myslim, ze by sa mohlo a samozrejme na Duchonke by sa uz mohla vybavit nejaka ta chata. Este zo skoly si pamatam, ze sme boli na jednej, ale to bola velmi velka chata, bolo tam betonove ihrisko, kde sme hrali futbal, trebars by sa dal dat aj ten hokejbal alebo aj futbal alebo ako sme hrali raz na piesku, diskoteky cez leto kazdy vecer, cez vikend ani kde sa pohnut a keby sa to trebars dohodne o nejaky ten rok v auguste, mozno by to mohlo byt aj pocas festu, Orange na Duchonke.
Ja by som si musela pozriet mapu kde to presne je a nejak sa tam dopraviť...a či vôbec budem môcť,chcela by som... :(
našla som to,neni to take vzdialene :)
Ja som za taketo stretko. Ta duchonka by bola super. Ludi zo Ziliny a okolia by som mohol odviest. Aj ked mam iba fobiu myslim ze 5ti by sme sa narvali.
Aj ked aktivny sport a hlavne hokejbal mi nic nehovoria mohol by som robit trebars rozhodcu. :D .

Ostrava by pre ludi z CZE bola fajn, len pre vacsinu slovakov je na hony vzdialena. A zasa Duchonka je pri Toplocanoch to by bol problem pre vychodniarov.

Ideal by bol nejake stredne Slovensko - B. Bystrica, Terchova pripadne niecov okoli PD.

Najprv sa treba dohodnut na mieste a pocte ludi kto by siel. Ale urcite to aj zavisi aj na termine podujatia.

Termin pre mna by bol ideal koniec augusta zaciatok septembra nejaky pia, sob a rozchod v nedelu.

Chcelo by to najst ludi ktori mozu ist autom a boli by na svojej trase akisi zberaci. Ako vravim mne je v podstate jedno kde pozbieram okolie a to co bude cestou
NHLfanAVS píše:takze sa bude vyberat z dvoch lokalit: Duchonka a stredne Slovensko, datum - posledny augustovy vikend.....hlasujte a slubujte!
Poslední srpnový? Nebylo by lepší radší předposlední kdyby se to náhodou natáhlo? :D Jinak radši bych bral tu Duchonku (jak velká ale sakra je? Dyť já jí na mapě vůbec nemůžu najít :x ), ale ještě nevím, jak bych se tam z Dačic (okres Jindřichův Hradec) vůbec dostal :sad2:
eman22 píše:Ja som za taketo stretko. Ta duchonka by bola super. Ludi zo Ziliny a okolia by som mohol odviest. Aj ked mam iba fobiu myslim ze 5ti by sme sa narvali.
Aj ked aktivny sport a hlavne hokejbal mi nic nehovoria mohol by som robit trebars rozhodcu. :D .

Ostrava by pre ludi z CZE bola fajn, len pre vacsinu slovakov je na hony vzdialena. A zasa Duchonka je pri Toplocanoch to by bol problem pre vychodniarov.

Ideal by bol nejake stredne Slovensko - B. Bystrica, Terchova pripadne niecov okoli PD.

Najprv sa treba dohodnut na mieste a pocte ludi kto by siel. Ale urcite to aj zavisi aj na termine podujatia.

Termin pre mna by bol ideal koniec augusta zaciatok septembra nejaky pia, sob a rozchod v nedelu.

Chcelo by to najst ludi ktori mozu ist autom a boli by na svojej trase akisi zberaci. Ako vravim mne je v podstate jedno kde pozbieram okolie a to co bude cestou
oo,eman, ja som uuplne zabudol ze moj najmilovanejsi admin je od zilinyyyyyyy :clap: .... toto neber,ze ta chcem daaako vyuziiivat :D .... ja by som sa rad zusastnil a ak daco vaaazne do toho nepride,tak na 90% by som ist mal.... uz viac menej jedno kde by to bolo... na benzin sa aj zlozime...
MartinFC: Koukám že máme stejnej problém... Já sem zase z Roudnice nad Labem... Taky nevím jak bych se tam dostal...
tak ale pre mna je rozdiel stredne slovensko napriklad terchova a nejaka revuca... mali by sme definovat co konkretne myslime pod tym strednym slovenskom
patrilo by sa aby som sa aj ja vyjadril :) aspon teda myslim

tak ako som precital Wildov prispevok, ked uz chcete memorial chorcheho tak tak aby sa dalo ist sa rozlucit na hrob, lokalita mi je v podstate jedno aj na neskorsie stretnutia, samozrejme zapad a brno ideal, najlepsie nejaky vikend a aj tento dalsi pokojne, je mi to v podstate jedno aj keby slo len o nejake to stretko HF, na ten hrob to by chcelo aj ubytko zohnat a tak, ale nejake rychle stretko popripade futbal by som bral. hlavne uz nieco zorganizovat lebo uz sa stretavame treti ci stvrty rok a zaial nic z toho :lol:

inak ak by bol zaujem v BA ci Brne ci ZA ci TN sa stretnut tak ak sa zideme viaceri tak hociktory vikend len tak na den posediet popripade ak by mal niekto moznost tak vybavit niekde miesto a zahral by sa nejaky ten futbal. co sa tohto tyka tak mi pokojne poslite mail alebo vacsina ma na mna icq a ked nema tak si ho vie lahko zistit a mozme nieco dohodnut lebo posledny augustovy vikend nevidim ruzovo z mojej strany.

takze minimalne eman, arek, Wild a dalsi zo zapadu sup sup nieco vymyslime :)
marecku cepiku deme na pivo?:-Dale ne ted soms a pytal mami ta by ma aj pustila lenze doprava ta ma totalne sere a este aj posledny augustovy tyzden mi moc nevyhovuje lebo idem asi do grecka :-(
To tu niesu krajní vychodniari ako ja?Ja som skoro až na hranici... :( Mám to všase daleko a niesom plnoletá :oops: Ja sa len tak niekde nedostanem :( Aj ked by som chcela...a nedalo by sa prve urobit uz cez leto?
Nieje tu niekto z košického kraja aby som šla s ním? :oops: :)

edit janik :) z KE kraja ich je niekolko takze nieje problem ze chalani ? :D
Já sem ze severu čech, a mám to daleko všude, tak si nestěžuj :-D :-D
janik píše:takze minimalne eman, arek, Wild a dalsi zo zapadu sup sup nieco vymyslime :)
so mnou toto leto neratajte, ale o rok by som sa rad zucastnil
akoze sorry ale to z vychodu nikdo nejde????
a co takto domasa sirava..
siravaaaaaaaaa
canesman píše:
eman22 píše: Chcelo by to najst ludi ktori mozu ist autom a boli by na svojej trase akisi zberaci. Ako vravim mne je v podstate jedno kde pozbieram okolie a to co bude cestou
oo,eman, ja som uuplne zabudol ze moj najmilovanejsi admin je od zilinyyyyyyy :clap: .... toto neber,ze ta chcem daaako vyuziiivat :D .... ja by som sa rad zusastnil a ak daco vaaazne do toho nepride,tak na 90% by som ist mal.... uz viac menej jedno kde by to bolo... na benzin sa aj zlozime...
For Cannes. Benzin netreba ja ma Diesel. :) Neboj aj to bude asi zadara, moja firma zasponzoruje. :0)
no to mas pravdu ale ako naco mi letiet do blavy..sorry..
ako taky wildik ten to ma v pohodke..tak nic prenocujeme setci u nho :yahoo:
Matejko píše:Spytajte sa napriklad Skorpiona kolko je km od Topolcian ;-).
njn, mam to trocha z ruky. Ani tak nejde o tych cca 16000 km, alebo 24 hodin v lietadle ako o 50 tisic Sk za letenku :) Ale buduci rok, ak boh da, so mnou mozete ratat :cinka: .
No ja suhlasim z o vsetkym,teda s kazdym miestom(aj ked ten zapad je ideal),hlavne nech to je.Suhlasim s dadom.Kto chce prist a moze tak dojde,tu vzdialenost nehra ulohu.Samozrejme zivot je zmena a stat sa moze vsetko,ale zatial ten posledny augustovy vikend mi vyhovuje...Ale ten hokejbal by sa mal zrealizovat,samozrejme aj futbal.....

Matejko s tymi letenkami to neni az take ruzove.... :(
Matejko: ROUDNICE, ne ROUDNIC! :-D ;-) A k ceně dopravy...pro vás je to možná v pohodě, ale pro nás studující a nevydělávající to bude problém :) Každopádně zkusím překecat bratránka (Dawyd) a cheataře a nějak se tam dostat. Budu se snažit, nechci si to nechat ujít.
Nieje tu niekto,kto by sa ku mne pripojil niekde pri košiciach? :roll:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS