Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vianoce

Diskuze o všem možném i nemožném.

ale Matejko to bolo sucastou vianoc kupoat darceky a ja som poradil Janikovy aby isisel na Ukrajinu tak aky je vtom problem??? :? Ale dobre ja len dobre chcem UKRAJINE JE LACNAA :D :D :D

No Vianoce moc nemusim,stedry vecer stravim v sluzbe :) .Vianoce su uz komercna zalezitost a mne osobne nic nevravia.Neverim ani v boha,teda nie som krestan,teda ani z tohto pohladu ma to nezajima.Jedine co tu v nimam,je viac volna,rozpravky v TV a kupovanie darcekov pre blizkych a priatelom.Pre rodinu uz nakupene mam,este musim kupit kamosom(kam),ale to zmaknem na buduci tyzden v nejakom hypermarkete :wink:
A este,na stedry vecer sa nehra NHL 8) :evil: :)

Alex, ani na prvy sviatok vianocny :( :( :(

ja si myslim ze vianoce nie su o darcekoch :wink:

vianoce by mal stravit kazdy zo svojou rodinu ....... hihi ja by som chcel dakde vypadnut

co keby si editoval svoj prispevok a nepisal dva za sebov zbytocne?

program pre vianocnu pohodu:

24.12. od 12:30 Arnheim-Ajax (LIVE on SPORT1)
25.12. od 20:35 Miami-Lakers (LIVE on GALAXIE SPORT)
26.12. od 12:30 PSV-Feyenoord (LIVE on SPORT1)
26.12. od 13:55 Chelsea-Reading (LIVE on GALAXIE SPORT)

co si vyberiete?

Joe S. píše:program pre vianocnu pohodu:

24.12. od 12:30 Arnheim-Ajax (LIVE on SPORT1)
25.12. od 20:35 Miami-Lakers (LIVE on GALAXIE SPORT)
26.12. od 12:30 PSV-Feyenoord (LIVE on SPORT1)
26.12. od 13:55 Chelsea-Reading (LIVE on GALAXIE SPORT)

co si vyberiete?
Z tohto mam pravdu povedat? Nic. Nejaku rozpravku pripadne filmik radsej a do ruky poharik niecoho dobreho, vedla peknu holku :D

uĹľ zajtra :P
viem, čo dostanem, keďže som si darčeky sám vyberal :lol: a viem čo dostanú rodičia, keďže aj im som ich vyberal :)

cize dakto bude pozerat ajax :lol: :lol: :lol:

Vsetkym uzivatelom hokejfora zelem stastne a vesele prezitie vianocnych sviatakov!!!

ja sa pridávam ku Alexovi, a aby ste mi hlavne nervy nežrali :D
a s tych zapasov co tu vymenoval Joe tak rozhodne velky big match PSV vs. Feyenoord stoji za to :wink:
Ps: to co spomenul jOman je už v tejto dobe ovela praktickejšie.

Taktiez sa pripajam k blahozelaniu,a z tych zapasov urcite Miami-Lakers :roll:

Aj ja zelam vsetkym stastne a vesele, uzite si sviatky. :)
....a pite s mierou :D

ja mam nervy uz z tychto sviatkov :censored:

Ja si rád pozriem zápasy, PSV -Feyenoord a Miami -Lakers.A ako fanúšik PSV a Lakers, verím vo výhru, mojich obľúbených klubov.No a pohárik niečoho dobrého, si môžem dať pri tom. :wink:

Šťastné Vánoce Vám všem

Obrázek

´
´
´
´
´
´
´
´
´
¨
¨
¨
´

Taky všem přeju veselé Vánoce

Tak isto Vesele Vianoce a neozerte sa ako ja :wink: :D

Aj ja zelam vsetkym pekne Vianoce :pivo2:

tak ja prajem v den viianoc
vsetkym uzivatelom tohto fora ale aj ktory tu niesu krasne a vesle sviatky nech prezijete a nech budete v kruhu svojej rodiny :)

arek píše:Aj ja zelam vsetkym stastne a vesele, uzite si sviatky. :)
....a pite s mierou :D
:cry: nabuduce si 2x rozmyslim ci den pred Vianocami resp. stedrym vecerom zavitam do hospudky... :grc: :grc: :grc:
a to okrem ineho aj vdaka Bondrovej 500ke
akurat vcera jeden kamarad otvoril tzv. klub500, myslene v tej pisomnej forme, pointa spociva v tom, od tej 500 sa musi(me) dopracovat k nule..v pocte slofikov, samozrejme nie naraz (a len ked sa snim stretneme) a tak sa to vcera pustilo
otvorilo sa to 2 slofikmi (vid. Petove 2 goly v CHIC a 500vka), pokracovalo uz jeho golmi (a nasimi panakmi) v ATL, no a potom sa to ukonci vo WASH; motali sme sa okolo tej 10tky :D
je 13.28, je mi este vselijako, idem radsej zalahnut, patrilo by sa vyzerat sviezo pri stedro vecernom menu :wink:

happy xmas

Stastne a vesele Vsetkym Navstevnikom Fora prajem. Hodne stastia , Lasky a hlavne hodne Lasky k SK Hokeju a nejaku tu medailu z MS 2007 pre SK prajem. :D

lol som uz prekotil tri Red Moony, rozmyslam ze si este pojdem lognut

ja som iba tri pohare talianskeho cerveneho vina, ale je take dobre, ze bez coly :P

arek píše:lol som uz prekotil tri Red Moony, rozmyslam ze si este pojdem lognut
a to kde slavis vianoce? :shock: ...my sme mali s rodicmi len poharik KB-cka
161 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS