A este,na stedry vecer sa nehra NHL
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Vianoce
Diskuze o všem možném i nemožném.
No Vianoce moc nemusim,stedry vecer stravim v sluzbe
.Vianoce su uz komercna zalezitost a mne osobne nic nevravia.Neverim ani v boha,teda nie som krestan,teda ani z tohto pohladu ma to nezajima.Jedine co tu v nimam,je viac volna,rozpravky v TV a kupovanie darcekov pre blizkych a priatelom.Pre rodinu uz nakupene mam,este musim kupit kamosom(kam),ale to zmaknem na buduci tyzden v nejakom hypermarkete
Z tohto mam pravdu povedat? Nic. Nejaku rozpravku pripadne filmik radsej a do ruky poharik niecoho dobreho, vedla peknu holkuJoe S. píše:program pre vianocnu pohodu:
24.12. od 12:30 Arnheim-Ajax (LIVE on SPORT1)
25.12. od 20:35 Miami-Lakers (LIVE on GALAXIE SPORT)
26.12. od 12:30 PSV-Feyenoord (LIVE on SPORT1)
26.12. od 13:55 Chelsea-Reading (LIVE on GALAXIE SPORT)
co si vyberiete?
arek píše:Aj ja zelam vsetkym stastne a vesele, uzite si sviatky.![]()
....a pite s mierou
a to okrem ineho aj vdaka Bondrovej 500ke
akurat vcera jeden kamarad otvoril tzv. klub500, myslene v tej pisomnej forme, pointa spociva v tom, od tej 500 sa musi(me) dopracovat k nule..v pocte slofikov, samozrejme nie naraz (a len ked sa snim stretneme) a tak sa to vcera pustilo
otvorilo sa to 2 slofikmi (vid. Petove 2 goly v CHIC a 500vka), pokracovalo uz jeho golmi (a nasimi panakmi) v ATL, no a potom sa to ukonci vo WASH; motali sme sa okolo tej 10tky
je 13.28, je mi este vselijako, idem radsej zalahnut, patrilo by sa vyzerat sviezo pri stedro vecernom menu
happy xmas
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé