Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Haxball
Diskuze o všem možném i nemožném.
vyhrali zakladnu cast cim sli automaticky do semifinale a kedze postupuje dvaja tak su velmi blizko postupukajo píše:ked tito postupuju do prvej ligy
ja som s tymi zapasmi velmi spokojny...teda s tym vasim utokom wanic-kajo a ci uz budem vzadu ja alebo redy tak to bude myslim dobre
cau hosi,
Uvodem xcem ric ze nebudu pokracovat v tomto timu. Moc tomu nerozumim, a i moc ma mrzi , ze se nedava vic prostoru mne i ronovi, ponivac myslim ze jsme jedni z nejlepsich hracu haxballu na tomto fore. My jsme tu s haxem zacinali a prakticky jsme ucili ostatne hrace. proto ma tedkom mrzi ze se davaj vice prilezistosti jinym, kt. myslim technicky nejsou na tom lip nez spominani. zarazilo mne ze sem prakticky i na treninku sanci nedostal. Soupiska je ale hotova.
Poxopil by sem ze sem stratil misto s Ronem, ale kdyz se podivam na formovanou se supisku, tak to moc nechapu..
Mrzi me , ponivac sem tu hru mal rad.
Doufam ze se vam bude darit, a ukazete co jsme vas naucili.
Uvodem xcem ric ze nebudu pokracovat v tomto timu. Moc tomu nerozumim, a i moc ma mrzi , ze se nedava vic prostoru mne i ronovi, ponivac myslim ze jsme jedni z nejlepsich hracu haxballu na tomto fore. My jsme tu s haxem zacinali a prakticky jsme ucili ostatne hrace. proto ma tedkom mrzi ze se davaj vice prilezistosti jinym, kt. myslim technicky nejsou na tom lip nez spominani. zarazilo mne ze sem prakticky i na treninku sanci nedostal. Soupiska je ale hotova.
Poxopil by sem ze sem stratil misto s Ronem, ale kdyz se podivam na formovanou se supisku, tak to moc nechapu..
Mrzi me , ponivac sem tu hru mal rad.
Doufam ze se vam bude darit, a ukazete co jsme vas naucili.
Hlavně to jak zmínil, že jsme to tu "učili". Svým způsobem má pravdu.
Před rokem jsme hax hráli především já, yzy, Redy, TF, martin, andy, dejf a maro. Pak občas přišel právě anty, kajo, joe... Wanice jsem tam viděl snad jednou za měsíc. A když už někdo si přišel zahrát, tak ten kdo hrál semnou, s Redym, nebo s yzym naprosto s přehledem vyhrál.
Ani jednou jsem, i když jsme se sešli, si nezatrénoval v jednom zápase s Antym a Redym, což by tu momentálně (potencionálně) měl být nejlepší tým, ale tak vaše věc a je fakt, že vzhledem k tomu, že jsme toho právě moc nenatrénovali, jste zvolili jiný hlavní tým. GOOD LUCK.
to Maro: soupiska se tvořila na základě inhocekyforum matchů, kedže pro Rona je tahle soutěž podřadná nemůže se divit že nedostává tolik prostoru.. ty ses tam taky často neukázal nebo ty výkony alespoň nemáš konzistentní
nikde neni napsáno, že je to finální podoba... přijď s Ronem párkrát na InHockeyfórum match... vemte do kysny Antyho/Redyho a potvrďte dlouhodobějším intervalu kvalitu a jsem si jistej že budete hrát vy
Rono, maro
paradny pristup
sral pes na to, co bolo pred rokom (btw ja som hraval tiez pravidelne) ale myslim, ze momentalne rozhoduju vykony a vysledky. mozes(te) si o nas mysliet co chcete, ale pravda je ze aj ked nehrame pohladny hax, tak tie vysledky nejako mame. mozno nahoda, who knows?
a hlavne posledne tyzdne sme stabilna 5-6 ktora to hrame pravidelne, ty prides raz za cas, niekto urobi nejaku chybu a ty hned
a mimochodom, nie si taky dobry na akeho sa hras
sral pes na to, co bolo pred rokom (btw ja som hraval tiez pravidelne) ale myslim, ze momentalne rozhoduju vykony a vysledky. mozes(te) si o nas mysliet co chcete, ale pravda je ze aj ked nehrame pohladny hax, tak tie vysledky nejako mame. mozno nahoda, who knows?
Kdo ma pozna vi jak hram, nejsem nakej novacek, a nemusim nikomu nic dokazovat, a ne nemam zajem bojovat o 6-7 misto v nominaci, lebo vim, ze na tych vyssich mistech jsou horsi hraci. Ale chapu ze stavite tim na betonu, bez nakej myslenky , napadu do predu.
To je vse co jsem xtel rici, uz se nebudu k tomu vyjadrovat.
To je vse co jsem xtel rici, uz se nebudu k tomu vyjadrovat.
Predne bych chtel napsat, ze jsem od zacatku byl pro nominaci Rona i mara a ze si s nima dobre rozumim i "mimohaxove", ale oba me svym pristupem zklamali.
Priznam, se ze jsem s Ronem nikdy nehral rad v jednom tymu (coz on dobre vi
). Vedomi ze za kazdou chybu dostanete vynadano neni zrovna prijemne a zbytecne to svazuje ruce. Musi to byt prece hlavne zabava! Tim teda rozhodne nechci rict, ze se budem vsichni jen chvalit, konstruktivni kritika musi byt, ale do te ma ten Ronuv zpusob hodne daleko. Vzdycky si rad vyslechnu napr. Wanice nebo Antyho, kteri se snazi rozebirat co delame spatne a co musime zlepsit. Ale na to, ze nekdo zkazi prihravku nebo zavini gol prece vubec neni nutne reagovat, to ten dotycny sam dobre vi a je spis potreba ho povzbudit.
Presto jsem Rona do tymu chtel s tim, ze lepsiho utocnika na HF nemame a byla by chyba ho nevzit. V posledni dobe uz ale nevidim kvalitativni rozdil mezi nim a kajo/Wanic/arek/Ivan. Vsichni se hodne zlepsili.
Maro tebe nevim co popadlo, po tve puvodni nenominaci si to vzal v pohode s tim, ze pockas jestli se nejake misto uvolni a poperes se o misto v tymu, tak nevim jestli tvuj dnesni post brat vazne?
Priznam, se ze jsem s Ronem nikdy nehral rad v jednom tymu (coz on dobre vi
Presto jsem Rona do tymu chtel s tim, ze lepsiho utocnika na HF nemame a byla by chyba ho nevzit. V posledni dobe uz ale nevidim kvalitativni rozdil mezi nim a kajo/Wanic/arek/Ivan. Vsichni se hodne zlepsili.
Maro tebe nevim co popadlo, po tve puvodni nenominaci si to vzal v pohode s tim, ze pockas jestli se nejake misto uvolni a poperes se o misto v tymu, tak nevim jestli tvuj dnesni post brat vazne?
O tehle formaci se jen premyslelo, kdyz budem potrebovat dotahovat, tak ze pujde Anty s tebou do utoku.Rono píše:Ani jednou jsem, i když jsme se sešli, si nezatrénoval v jednom zápase s Antym a Redym, což by tu momentálně (potencionálně) měl být nejlepší tým
Jinak asi jedina vec na ktere jsme se s Antym od zacatku pri vytvareni sestavy shodli byla, ze budem oba hrat obrance, tedy nebudem nastupovat spolu. Potom se vyselektoval utok kajo-wanic a zbytek byl otevreny. Nikde neni psano, ze kajo-wanic jsou prvni utok, nebo ze ja/Anty jsme prvni obrance, jestli vase ego trapi tohle.
A aspon je vidno, co dokaze poctivy beton
v prvom zapase som nechapal co sa deje a uz sme prehravali 0:4. A potom ma to prestalo bavit, lebo si z nas urobili trhaci kalendar. Niezeby si ho z nas v druhom zapase nerobili, ale vyhrali sme (tym betonom a chybami supera) polcas 4:0. Casom sa iste zlepsime aj v ofenzive, ale porazit tak silny tim, ked aj len v priprave potesi.
nj...ten zaciatok prveho zapasu prilis nevysiel. Ked sme my nastupovali na druhy polcas, bal som sa, ze nas rozoberu este viac
ale prihodili sme cement do toho betonu a myslim ze sme ten polcas vyhrali 2:0, ci tak nejak
v druhom zapase sme nejake chybicky urobili, ale super ich urobil viac a pykal za to
paradne priatelaky
No když jsem nad tim tak přemejšlel, tak původní myšlenka byla udělat tři útočný trojice... jelikož je na soupisku stejně možný napsat jenom 7 jmen.. nebo neni? poslední dobou se tu zmiňovali i číslo 8
původně jsme počítali se sedmi ale... tak by se v tom mohl najít prostor i pro Ronovu vysněnou Redy-Anty-Rono ... nebo ne?
Kdyby se tahle trojka ukázala jako nejlepší mohli by sme to střídat že první půli by hrál Redy - Anty - Rono a do druhý půle bysme se střídali ob zápas.. jeden zápas Redy/Anty Já-Kajo... Druhej zápas Redy/Anty - Ivan - Arek... nebo to točit i pravidelnějc a střídat ty tři možný kombinace rovnovměrně.... ale v součanosti mi příjde škoda bořit jednu z našich dvojic Arek-Ivan nebo Já-Kajo, protože obě dvojice podle mě dokázali že dokáží hrát kvalitní hax zápasy
samozřejmě všechno závisí na tom jak se budem k mistrákům scházet.... jestli se týmu bude chtít točit takovejhle systém a jestli se Rono rozhodne zabojovat trochu o místo v sestavě... samozřejmě točit jenom dvě trojky vypadá pohodlnějc.. na druhou stranu ten faktor toho jak se budem scházet bych nepodceňoval...
teďkon jsme vytvořili (aspoň pro mě) docela hype okolo Haxu... scházíme se v hodně lidech a všechny nás to baví... a ze začátku jsem si jistej že i na ty zápasy bude účast veliká... podle mě to ale nebude zrovna trend a postupem času tenhle hype opadne... a čim širší kádr v tý dobé tim líp....
Jsou to jenom myšlenky
Kdyby se tahle trojka ukázala jako nejlepší mohli by sme to střídat že první půli by hrál Redy - Anty - Rono a do druhý půle bysme se střídali ob zápas.. jeden zápas Redy/Anty Já-Kajo... Druhej zápas Redy/Anty - Ivan - Arek... nebo to točit i pravidelnějc a střídat ty tři možný kombinace rovnovměrně.... ale v součanosti mi příjde škoda bořit jednu z našich dvojic Arek-Ivan nebo Já-Kajo, protože obě dvojice podle mě dokázali že dokáží hrát kvalitní hax zápasy
samozřejmě všechno závisí na tom jak se budem k mistrákům scházet.... jestli se týmu bude chtít točit takovejhle systém a jestli se Rono rozhodne zabojovat trochu o místo v sestavě... samozřejmě točit jenom dvě trojky vypadá pohodlnějc.. na druhou stranu ten faktor toho jak se budem scházet bych nepodceňoval...
teďkon jsme vytvořili (aspoň pro mě) docela hype okolo Haxu... scházíme se v hodně lidech a všechny nás to baví... a ze začátku jsem si jistej že i na ty zápasy bude účast veliká... podle mě to ale nebude zrovna trend a postupem času tenhle hype opadne... a čim širší kádr v tý dobé tim líp....
Jsou to jenom myšlenky
Tak s tym, ze nadsenie casom opadne mas mozno aj pravdu, ale ti traja sa snad zidu vzdy, aj keby sme mali hrat len v tej sestici
A nic proti Ronovi, ale za to, ze flaka inHF zapasy a aj tie priatelaky, tak by mal byt odmeneny najviac "ice time-om" ?
Ale ako pises, ak zmeni pristup a ta trojica, ktoru si napisal sa v praxi ukaze ako najlepsia, nemam s tym problem...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé