Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTOVANIE

Diskuze o všem možném i nemožném.

Moje casy v triatlone + umiestnenie zo 7 startujucich v kategorii muzi:

0,4 km plavanie + 2,4 km medzibeh :arrow: 0:26:57 (2)
10 km bicykel :arrow: 0:33:37 (4)
2 km beh :arrow: 0:15:13 (4)

Celkovy cas :arrow: 1:15:48 (4)

Celkovo som z 20 startujucich (muzi, zeny, junior(k)y) skoncil 9. Predbehlo ma 5 juniorov :hroza: :D
Nevadí, aj tak paráda. Je dobré aj to, že si to dokončil..
A dostal si dáku odemnu? Či len tí pred tebou?
Ja som bol na jednom triatlone tu v Senci, boli to Majstrovstvá Slovenska a to bola paráda. Zažil som aj pád na bicykloch. :D
Btw.. k tomu behu sa mi to zdá trochu slabé..
I keď sa to ide ako posledná disciplína a sily nie sú také ako na začiatku, no podľa mňa sa to dalo dať za 13 minút..
Ale pekne.
Odmena ziadna :) Len prvy traja daco dostali, ani neviem co.

Beh bol slabsi, aj bike ma sklamal (necakal som, ze to budu lesne cesty po dazdi). Pri behu som raz zabludil a musel som sa vratit :D Urcite by to bolo aspon o minutu rychlejsie, keby som nebehal kade-tade. Ono sa to nezda, ale najhorsie su na tom tie zmeny. Na biku mi trvalo 2-3 kilometre, nez som chytil spravny rytmus a ked som uz konecne zacal fungovat naplno, nasledoval beh a tam to iste. Prvy kilometer bol boj a potom to uz slo, ale to som bol uz zasa takmer v ciely. O mesiac ma caka o cosi dlhsi triatlon:

0,5 km plavanie
16 km bicykel
6,5 km beh

Uvidim ako to bude tu, ci budu dlhsie vzdialenosti vyhodou, alebo nie.
Od novembra som si bol zahrat hokej 82x. Zakladna cast NHL je za mnou :)
Dnes sa mi podaril osobny rekord - 150 km na bicykli (Plzen - Karlstejn - Plzen). Stary rekord bol 115 km. Vcera som dal este 55, takze za vikend 205 kilometrov. Mozem zodpovedne prehlasit, ze ma bolia nohy :) (do vzdialenosti nie su zaratane useky, ked som bike kvoli nezjazdnosti, alebo defektu tlacil, co bolo dalsich asi 10 km)
Fúha, to si si pekne zamakal, gratulujem! Ja som za deň najviac asi 25km prešiel. :oops:
Vdaka. Ono nie je velky rozdiel spravit 25 km, alebo 75 km, mozes mi verit. To len ludia, ktori to nikdy neskusili si myslia, ze je to makacka, ale v pohodovom tempe sa to da. Ani tych 150 km nebolo extra narocnych. Urcite menej narocnejsich ako 10 km co som siel na triatlone, kde musis ist nadoraz. :)
Skorpion, paráda. Toto sa mi moc páči.. No môžem povedať, že ak chceš, aby si bol triatlonistom, tak je zbytočné trénovať tak dlhé trasy.. Som fanúšikom cyklistiky a veľa krát som počul, že triatlonista by nenašiel uplatnenie medzi cestnými cyklistami.. On ide totižto na doraz, iné tempo, dynamickejšie, dáva do toho všetko.. Ako taký Cancellara, časovkár..
No moc sa mi páči tvoja aktivita. Ja som zvažoval nad tým, že by som tiež začal jazdiť na bicykli dlhšie trasy, no čítal som viacero rozhovorov, článkov a pod. o cyklistoch, ktorí trénujú, ale vodiči nie sú k ním tolerantní. Tak sa bojím výjsť na naše cesty. A na stacionárnom biku, keď som bicykloval ma to nebavilo..
No páči sa mi tvoje športovanie. Klobúk dolu.
Nebral som to ako trening, proste sa mi nechcelo ist vlakom :) Mas pravdu, ze triatlonova cysklista sa s dlhymi tratiami neda porovnat. Je to uplne o niecom inom. Ale triatlon je pre mna len volnocasova aktivita, vlastne v sobotu ma caka len druhy v zivote :)

S vodicmi je to tazke, treba predvidat a mat pevne nervy. Hlavne s autobusarmi a kamionistami. Za tie roky som si uz zvykol, ale parkrat to bolo "o fous" :)
Od novej seozny som hracom HC Chotikov "B" v KSM (Krajska Sutaz Muzov) C. Po rokoch "placania sa" po lade konecne nejaky drobny uspech. Uz len cakat ci ma nominuju na zapas :biglol:
:good: :thumbsup: tak to je velmi pekny uspech skorpi. Ako si sa k tomu dostal? :)
dik arek. Niektori chalani, s ktorymi hravam "srandamatche" hraju tuto ligu, tak ma zavolali na trening. Registracka je uz na zvaze, snad ju coskoro dostanem :)
V sobotu som si dal triatlon Machacsky pohodar :roll: . Vysledky su nasledovne:

58 z 77 +4DNF (celkovo)
22 z 28 +2DNF (kategoria M1)

Plavanie 0,5 km: 0:12:16 (67.) :-(
Bicykel 15 km: 0:51:54 (50.) :)
Beh 5 km: 0:27:39 (64.) :|
Total: 1:31:49 (58.) :|

Strata na prveho: 0:27:11 :hroza:

Plavanie som :censored: na celej ciare, bicyklom som to trocha vytiahol a beh je tradicne moja najvacsia slabina.
cez vikend som bol v Malej Fatre. V sobotu som vyliezol na Velky Krivan napriek velmi nepriaznivemu pocasiu :) , no a v nedelu to boli chutovky v podobe Dier a oboch Rozsutcov. Je to skutocne krasne pohorie, vsetkym odporucam :yes:
chcem sa spytat znalych kosicanov, ci niekde na terase alebo v jej blizkosti nie je nejake ihrisko s umelou travou, kde by sa dalo dohodnut, ze by mohla chodit hravat skupina ludi
Dalsie hokejove zranenie do zbierky - zlomeny zub :) Dostal som hit v plnej rychlosti ramenom rovno do hlavy. O sile narazu svedci fakt, ze moje vlastne plexisklo na prilbe mi ho zlomilo, pricom prilbu som mal dobre pripevnenu a plexi vysunute v maximalnej polohe od hlavy (ryha na plexi je asi 5 cm od zlomeneho zubu). Dalsich par sekund po naraze si vobec nepamatam. Prebral ma az zvuk pistalky, ked rozhodca prerusil hru. A to bol len 4. zapas sezony :)
Auuu. Ja som to tiež zažil, ale nie pri hite. Nejakým spôsobom mi pri sranda hokeji protihráč vyrazil zub pri tom ako šibrinkoval s hokejkou, keď sme bojovali o puk v rohu klziska. Ale, aspoň sa cítim ako pravý hokejista. :biglol:

4. zápas sezóny, takže už hrávaš tú krajskú súťaž? Máš už nejaký gólik na konte? :)
Tak, tak, konecne vyzeram aj ja ako spravny hokejista :) . Uz mi bolo aj trapne, ze nejakych 12 rokov to hravam a zuby vsetky :D

Liga nam uz zacala. Sme novacikovia v najnizsej okresnej lige takze zatial fasujeme nakladacky (1:11, 3:6, 3:11, 7:4) :hroza: . Posledny zapas bol vynimka - mali sme "pozicanu" formaciu z nasho A-muzstva, ktore hra vyssiu ligu. Dali vsetkych 7 golov :D

V kanadskom bodovani mam zatial iba 0+1, snad to bude lepsie :)
V nedelu sme odohrali zaujimavy zapas. 3 minuty pred koncom tretej tretiny sme prehravali 1:13 a medzi striedackami sa strhla hromadna bitka :box: . Zapas bol predcasne ukonceny a o vysledku bude rozhodovat disciplinarna komisia. Lepsie ( :uvodzovky: ) prehrat kontumacne 0:5, ako trapne 1:13 :D . Ako na novy rok..... S pozdravom, hraci Vitaza Cechov 2 :D

EDIT: trest v hre + automaticky 1 zapas STOP dostali (minimalne) 3 nasi hraci. Disciplinarka ale este nedala konecne stanovisko :| V dalsom zapase hrame prinajlepsom na 2,5 formacie, takze nas asi utahaju ako syslov :D
Tak to ti trochu zavidim ze si to predsa len niekde dotiahol a môzes stale aktivne hravat a zlepsovat sa.Ja tiez chodievam casto na lad kazdu zimu zahrat si "sranda hokej" .Moje prve trochu vaznejsie zranenie bolo tak pred 2rokmi ked v rychlosti som inkasoval hit rameno na rameno a potom uz som ledva vstal z ladu a odniesla si to klucna kost.

Tiez by bolo skvele hrat v akomkolvek time :-( ...
Sranda hokej hravam stale, bez toho to nejde :) Ale ligovy zapas, hoci len nasa okresna liga, je uplne o niecom inom. Uz len take veci, ako kam sa postavit na buly, ako si prebrat hracov, vylucenia, kto za koho a kam naskakuje, ak das hlavu dole, uz to nemsusis rozchodit, fyzicke suboje...no proste kopec veci, na ktore musis mysliet a ktore sa pri hokeji s partiou nejak neriesia :) Na Slovensku je to bohuzial bieda. Kamarat z BA mi pisal, ze maju iba nejake turnaje na styl hobby ligy - bez fyzickeho kontaktu. Je to skoda :(

Klucna kost je neprijemne zranenie. Nastastie ma este nestretlo a snad ani nestretne. Ja som pre zmenu dostal hit rameno-hlava. To sa zatmie pred ocami :D
ja som este pred 2 mesiacmi sa po 2 rokoch postavil na korčule a prvy krat za svoj život na "umelý" ľad... :D vysiel som asi 15 skeundkorčulvoal a z*ebal sa ale dobre som si prvykrat zahral hokej kedže nehrame fyzicky kontakt.
pred 2 tyzdnami som bol druhy krat na michalovskom "štadione " a už to bolo o niečom inom.. išiel som jak drak xD 2+2 štatistika:D ale vobec skoro nechodim pred branky ked je závar lebo nemam ani jeden chranič:D všetci naobliekany dov šetkeho iba ja nič iba hokejka a korčule som už dostal aj s pukom do stehna zabolelo to a bolelo aj 3 ndi potom ale vtedy som dal svoj prvy gol:):) :cool:
pecka to je ten hokej :)
Skorpion píše:Sranda hokej hravam stale, bez toho to nejde :) Ale ligovy zapas, hoci len nasa okresna liga, je uplne o niecom inom. Uz len take veci, ako kam sa postavit na buly, ako si prebrat hracov, vylucenia, kto za koho a kam naskakuje, ak das hlavu dole, uz to nemsusis rozchodit, fyzicke suboje...no proste kopec veci, na ktore musis mysliet a ktore sa pri hokeji s partiou nejak neriesia :) Na Slovensku je to bohuzial bieda. Kamarat z BA mi pisal, ze maju iba nejake turnaje na styl hobby ligy - bez fyzickeho kontaktu. Je to skoda :(

Klucna kost je neprijemne zranenie. Nastastie ma este nestretlo a snad ani nestretne. Ja som pre zmenu dostal hit rameno-hlava. To sa zatmie pred ocami :D

jj chapem presne si vymenoval tie rozdiely.Stými buly,vyluceniami,preberanie,striedanie sa pri sranda hokeji proste nestretneme.My si maximalne hodime uvodne buly a potom sa hra takmer nepretrzite.Vacsinou sa hra cisto pri takomto hokeji ale ked je i neaky faul vôbec sa to neriesi iba ak to je neake zranenie....

To suhlasim ze je to tu bieda.V Cesku sa hra omnoho viacej tych nizsich lig/sutazi ako na Slovensku.Ved staci si vsimnut obrovsky rozdiel v pocte registrovanych hracov...

Inak aky post hravas?
hravam lave kridlo
Na bruslich jsem stal mezi svatkama po peti letech, jesteze s hokejkou mi to jaks taks jde. Nastesti jsme to celkem rezali, takze se svou figurou jsem mel celkem vyhodu :D Pred vanocema jsem zacal hrat florbal, poprve to byla hruza, fyzicka v riti, ale ted uz to celkem slo. No a nakonec jsem se dal i na snowboard, dneska prvne, prezil jsem a to je hlavni :D
420 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG