Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Prispevkove Jubilea

Diskuze o všem možném i nemožném.

chod, ale 500 prispevkov za den, to renomovanejsie fora mozu zavidiet :D :D

Joe S. píše:chod, ale 500 prispevkov za den, to renomovanejsie fora mozu zavidiet :D :D
Co myslis pod pojmom renomovanejsie fora. My sme Top Forum o hokeji na SK aj Ceskej zemi

eman22 píše:
Joe S. píše:
BigPete píše:Hej zapomnÄ›li jsme na 12345 - ted se nikdy nedozvĂ­me, kdo to mÄ›l :cry:
to uz sme tak na tom? ved dnes rano bolo iba 11 900 :o
Aj ja cumim brutal. Idem uy spat majte sa
Dobrou noc.... to uľ se ze mě taky stává pěknej spamer co? :lol:

Openovi chybaju uz len dva prispevky do 1000 :clap: Bude oslava :super: :pivo2: :juchu: :ejha:

jj,tie 2uz nejako naklepe.prinajhorsom v teme spam,off topic :lol: :lol: :lol:

dojdem po 2 dnoch a kukam,ze ma tu vsetci obehli v prispevkoch :D
a teraz,ked tu nebudem chodit,tam sa asi hlboko prepadnem :D

Připomínám - jeątě dnes by měla padnout třinácti tisícovka

13000

Víte čemu se ale divím, ľe máte tady nafóru více příspěvků neľ oficiální fórum českého hokeje a to jste byli zaloľeni v roce 2006, OČHF bylo zaloľeno uľ v roce 2002.

cheataĹ™ píše:VĂ­te ÄŤemu se ale divĂ­m, Äľe máte tady nafĂłru vĂ­ce příspÄ›vkĹŻ neÄľ oficiálnĂ­ fĂłrum ÄŤeskĂ©ho hokeje a to jste byli zaloÄľeni v roce 2006, OÄŚHF bylo zaloÄľeno uÄľ v roce 2002.
A tak to kolko mate na tom fore uzivatelov ?
20 ? 30 ? :?: :?: :?:

cheataĹ™ píše:VĂ­te ÄŤemu se ale divĂ­m, Äľe máte tady nafĂłru vĂ­ce příspÄ›vkĹŻ neÄľ oficiálnĂ­ fĂłrum ÄŤeskĂ©ho hokeje a to jste byli zaloÄľeni v roce 2006, OÄŚHF bylo zaloÄľeno uÄľ v roce 2002.
Chetare my ale mame zakladnu skvelych hokejovych fans a fans hokeja, ktori su celkom snazivy. Hokejforum je proste najlepsie. A to sme boli zalozeny zaciatkom maja vlaste niekedy v aprili a potom sme forum prekladali na novu domenu. Som strasne rad ze sa to tak rozbehlo a zacali k nam viac chodit aj nasi susedia Cesi co si velmi cenim a este je super ze SK a CZ fanusikovia do seba nerypu, alebo len vo velmi obmedzenej miere ako na inych forach a pokecoch. Sme proste Mala skupina skvelych ludi, Fans hokeja a Kulturnosti na Webe.

Sme jedna mala rodina :D :D :pivo2:

kuko píše:Sme jedna mala rodina :D :D :pivo2:
Pekne si o napisal :taptap: . A je to tak, aj napriek tomu, ze kazdy fandi inemu klubu, hracovi a podobne sa hadame, alebo doberame len malicko a vsetci drzime pokope. Sme proste TOP Hokejforum on the World

normalne slzy v ociach :D :D .ale nie,je to uplna pravda s tym respektovanim jeden druheho :)

Eman píše:Chetare my ale mame zakladnu skvelych hokejovych fans a fans hokeja, ktori su celkom snazivy. Hokejforum je proste najlepsie. A to sme boli zalozeny zaciatkom maja vlaste niekedy v aprili a potom sme forum prekladali na novu domenu. Som strasne rad ze sa to tak rozbehlo a zacali k nam viac chodit aj nasi susedia Cesi co si velmi cenim a este je super ze SK a CZ fanusikovia do seba nerypu, alebo len vo velmi obmedzenej miere ako na inych forach a pokecoch. Sme proste Mala skupina skvelych ludi, Fans hokeja a Kulturnosti na Webe.
Emane,az mi zimovriavky behali po chrbte......krasny prispevok....

Jo je to pravda a radąi budu i příątě ovládat svoje emoce protoľe si ani neuvědomuju ľe je tady větąina slováků a já tady otevření mluvím jakoľe Čeąi the Best... Slováci kde se hrabou - to změním. Slováci a Čeąi jsou nejlepąí :)

mna by len zaujimalo a toto nechcem rypat,joe s.-uprimne,s tym spamom-nenahanas dakedy prispevky??? :?

Chester píše:
A tak to kolko mate na tom fore uzivatelov ?
20 ? 30 ? :?: :?: :?:
No odhaduje, Äľe tak okolo 200, proÄŤ?
Ale větąina se přihlásí a potom napíąou jednou.

canesman píše:mna by len zaujimalo a toto nechcem rypat,joe s.-uprimne,s tym spamom-nenahanas dakedy prispevky??? :?
mne nejde o pocet prispevkov, aj ked raz za cas na to cislo pozriem

teraz sa blizi hranica 13 500 prispevkov :pivo2:

oky.......ja som to nemyslel v zlom,joe

Achtung, achtung 14 000 se blíľí!!!

14000

Upozornění - blíľí se magických 15000 8)

16000

boha chlapi, ani ma neupozornite, ze uz som prekrocil tisicku v pocte prispevkov :roll: :roll:
379 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES