Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Ake serialy pozeravate?

Diskuze o všem možném i nemožném.

Obrázek
Kde mozete najst skutocne lokality z GOT? Winterfell je hrad Ward v severnom irsku, Kings Landing bol najskor toceny na malte a potom v dubrovniku, The Wall resp jeho okolie bol toceny na islande
http://www.huffingtonpost.ca/2013/03/26 ... 59171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:cert: :cool:
:arrow: http://imgur.com/a/zUNHB

Pre mňa ako fanúšika oboch seriálov :cool: na druhú.
Obrázek
Obrázek
arek píše:..
ale dalo sa to čakať že to neskončí dobre...

Rozmýšlam teraz nad Breaking Bad, Donovanom alebo Walking Dead môže to niekto odporučiť? alebo tu každý sleduje len tú telenovelu GoT?
Ohlund píše:
arek píše:..
ale dalo sa to čakať že to neskončí dobre...
Ani nemohlo, o tom to bolo. Dexter si nezaslúžil byť šťastný. Osobne sa mi koniec páčil a beriem ho. Každopádne Dexter bude veľmi chýbať :bye2:
Přesně, to nesmělo skončit dobře. Já čekal, že ho zabijou. Ale pak jsem si přečetl to vyjádření tvůrců a ti říkali, že by pro něj smrt byl moc snadná a že musel trpět tím, že mu zemřela ségra a musel opustit syna. Že lidi tak nějak zapomněli, že Dexter není kladná postava, že to je pořád psychopat a sériový vrah.

Ohledně těch dalších seriálů:
Co absolutně nedoporučuju, je Walking Dead. To je naprostá telenovela a soap opera dohromady. Tam se akorát řešej vztahy a zombíci jsou na vedlejší koleji. Nechápu popularitu tohodle seriálu.
Teď koukám na další sérii American Horror Story a Homelandu. Na jaře budu sledovat určitě nové díly Vikingů a Banshee (taková oddychovka s výbornými souboji http://www.youtube.com/watch?v=jqRPaucl8r4" onclick="window.open(this.href);return false;)
Za to prehlásenie o GoT mám sto chutí ti jednu vlepiť Ohlund. :nono:

Ale tak rady: Jednoznačne Breaking Bad. To je povinnosť. A samozrejme Boardwalk Empire, ak to ešte nepozeráš, keď ťa bavila Mafia (hra). Ten je u mňa numero uno. Scorsese produkcia (HBO), Buscemi hlavný hrdina.

RE: dejf - Homeland ťa ešte stále baví? Ja som pri tom nevydržal ani jednu sériu. AHS pre zmenu nie je moja šálka kávy, ale niekomu to sadne. Walking Dead sa pridávam a neodporúčam. Revolution bože chráň. K ostatným sa radšej nevyjadrujem. Naopak potešia britské. Renovovaný Sherlock, chválu počúvam aj na Luthera s Idrisom Elbom.

Arrow pozerám tak nejak z povinnosti, možno čoskoro skončím. Zhliadol som prvé diely Draculu na NBC (Rhys-Meyers) a zatiaľ sa to prežiť dá, ale neviem neviem. Simpsoni šli do kopru už pred polstoročím, Family Guy ma zatiaľ baví stále. American Dad naopak nikdy.

Staršie nespomínam, ale ak chceš, pýtaj sa.

Hádam som pomohol.
Luthera odporúčam. Tam to fakt stojí za to, len škoda že to má málo častí.
Homeland žeru strašně. Každou sérií ještě víc, protože v každé je nějaký zvrat, který absolutně nečekáš a všechno je jinak, než sis myslel před pár díly.
Sherlocka a Boardwalk Empire jsem ani nezmiňoval. To musí vidět automaticky každý, kdo má přístup k internetu. :D
By si sa čudoval... :?

Btw. do tej "kategórie" pridávam The Office. :giggle:
Ja teda miluju Navstevniky a ted opakujou Arabelu :wub:
som len obcasny uzivatel serialov, tak prehlad nemam.ale velke diky ze sa tu spomenul boardwalk empire, inak by som sa o nom ani nedozvedel :good: vyzera to fajn, pocas sviatkov budem mat co pozerat.
zo spomenutych som videl vikingov, sherlocka, luthera(aj casti got a hommeland). vikings mozem len odporucit(uvodny song v podani mojej oblubenej karin dreijer tiez potesil), sherlock bol fajn. u luthera sa neviem rozhodnut, ci sa mi pacil alebo mi vadil(aj tak som v nom videl len dilera s prilbou na hlave co sa tuzi stat developerom). moc tie genialne postavy nemusim, co vsetko presne odhadnu,vyriesa myslienkou a vsetko sa im vzdy podari(sherlock je vynimka, od neho sa to caka).kazdopadne ma luther bavil.

no a k spomenutemu GoT.suhlasim s ohlundom :-D prva seria ma nadchla, potom som sa pustil do kniziek a serial totalne klesol v mojich ociach..az tak ze som to po 8mom diely 3 serie zabalil nadobro..tolko nezmyslov, vymyslov a natahovania v 3 serii som nevidel davno..som sa pozeral na nieco ine, nie GoT z knizky(alebo z mojej hlavy:)).

homeland podobne, tam som vydrzal 2 serie, 1. vyborna, druhu som dosledoval s prestavkami len tak tak.
malo to skvely potencial, ale ja sa nemozem pozerat na vec kde sa postavam menia charaktery, rozhodnutia, spravanie, logika postav dostava na frak, len aby to sedelo scenaristom a bol tam zvrat.
dunim píše:no a k spomenutemu GoT.suhlasim s ohlundom :-D prva seria ma nadchla, potom som sa pustil do kniziek a serial totalne klesol v mojich ociach..
Kvôli tomuto zatiaľ tie knihy obchádzam.
Ja pozerám aj spomenutý Walking dead. Povedal by som, že skôr zo zotrvačnosti, prvá séria ma bavila. Teraz v každej druhej časti riešia 40 minút nejakú kravinu a k tomu kopec nelogických krokov. Viac menej sa to pozerať dá.
Lukas33 píše:Teraz v každej druhej časti riešia 40 minút nejakú kravinu a k tomu kopec nelogických krokov. Viac menej sa to pozerať dá.
cize nieco ako 8. seria dextera :)
BuzzFeed BuzzFeed 1m
Someone marked every death in the Game of Thrones series

Obrázek

:klobuk:
v poslednej odvysielanej časti NCIS ukázali náhradu za Zivu

Obrázek

Obrázek

:slintac:
Moj naj serial je - My name is Earl, skoda, ze sa uz nenatacaju nove casti a zrejme uz asi ani nebudu, kedze mu nebola predlzena licencia :thumbsdown: Oblubujem najma postavu Randyho Hickey, kt. je trosku mentalne pomalsi, ale jeho hlasky ma stale rozosmeju :good:

:slintac: :nervozny: už mám absťák. A ešte treba čakať štyri mesiace. :slap:
403 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS