Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Ake serialy pozeravate?

Diskuze o všem možném i nemožném.

To Getzo: :lol: :cool: nj... ten smrad to vystihl ... na druhou stranu, ono už zas tolik postav, který ještě můžou umřít nezbejvá :giggle: , aby měl vůbec kdo vyprávět sedmou knihu :jn:

a jestli mi šáhne na Dany, po těch x-stech stránkách co se s ní patlal tak... :!: :bitka3:

To Kajo: vůbec si nedělej hlavu s tim, že to budeš číst dlouho... kdybych nebyl vůl, tak to čtu pomalejš... nebo to čekání na další dvě knihy se jistojistě pěkně protáhne :D
mam tiez otazku, ked ste citali uz knihu a potom pozerate serial, nevadi vam ze uz viete co sa stane?
Ja som to (obv) necital, ale keby hej tak urcite by som nemal vcera pri pozerani deviatej casti take prekvapenie a sok. Takze to je podla mna pozitivum. Aj ked Robb a Cat mi celkom liezli na nervy v tejto serii, ale sok to bol aj tak dost velky. Takze teraz sa pustam do knih, nech uz nic podobne nezazijem :D
to švolco: no tak je jasný že už se na ten seriál nediváš s takovou chutí.. na druhou stranu se na něj díváš stejně a do toho vše podstatné prožiješ u knihy.. kde je vše samozřejmě líp popsaný.. ten samej šok co jste měli vy teď u seriálu jsme měli i my u knihy :lol2:
Teď jsem kouknul na ty data vydání knížek a první tři vydal vždy po dvou letech, další vydal za 5 let a poslední za 6 let (v roce 2011). Nejsou někde informace, jak je na tom s další knížkou, protože už mu je 64 a lidi se začnou bát, aby to nedopadlo jako Tolkien nebo Stieg Larsson. Dvě knížky, to u něj může trvat 10 let. Taky si neumím představit, jak by natahovali seriál než to dokončí.
tak ja som najprv videl prvu seriu serialu, od ktorej som sa nevedel odtrhnut,tak som sa pustil do knih. 1 sa mi citala tazsie kedze som vedel co sa stane, 2seriu a knihu som tak nejak cital, pozeral naraz a serial ma zacinal nudit a teraz ked mam precitanu trojku, tak serial pozeram z ,,povinnosti,,.. nula bodov pre mna.. nic sa tam nedeje, serial meni charaktery postav a umelo to natahuju extremne.. taky 6ty diel 3. serie bol cely vymysleny, z coho v knihe nebolo ani zbla, len preto aby vobec bol.. seriu dopozeram len preto ze chcem vidiet ako to zobrazia(takze 9ty diel :)
dejf » Str Jún 05, 2013 12:27 am píše:Teď jsem kouknul na ty data vydání knížek a první tři vydal vždy po dvou letech, další vydal za 5 let a poslední za 6 let (v roce 2011). Nejsou někde informace, jak je na tom s další knížkou, protože už mu je 64 a lidi se začnou bát, aby to nedopadlo jako Tolkien nebo Stieg Larsson. Dvě knížky, to u něj může trvat 10 let. Taky si neumím představit, jak by natahovali seriál než to dokončí.
3-4 roky do ďalšej, údajne. 64, to ešte nie je tak hrozné keby :andy: nebol tak tlstý. :giggle:

Valar Morghulis :buh:
Prinajhorsom to dopise J.K.Rowling :dudo:
on samozrejme pocitat vie takze je mu jasne, ze vzhladom na serial musi svoje tempo riadne prehodnotit, rezervu este ma. Len aby to nebolo na ukor uz podla mna dost nizkej urovne kvality a neroztahal to este viac nez to je
švolco » Uto Jún 04, 2013 9:32 pm píše:mam tiez otazku, ked ste citali uz knihu a potom pozerate serial, nevadi vam ze uz viete co sa stane?

no tak samozrejme vadi. nie je to uz ono ked to mas precitane.
Spoiler

v poslednej casti mi chybali dve sceny a to ako Robbov zlovlk greywind zlovestne stekal pri prichode na dvojcata ako keby sa malo nieco stat.

Dalsia scena z knihy ktorou to mohli podla mna zakoncit je greywindova hlava prisita na robbove telo.
mitch » Str Jún 05, 2013 6:27 pm píše:Spoiler

v poslednej casti mi chybali dve sceny a to ako Robbov zlovlk greywind zlovestne stekal pri prichode na dvojcata ako keby sa malo nieco stat.

Dalsia scena z knihy ktorou to mohli podla mna zakoncit je greywindova hlava prisita na robbove telo.
Ehm... už to tu opakujem druhý raz, ale EŠTE JEDNA EPIZÓDA VÁŽENÍ :!: Alebo čakáš, že by tak fantastický koniec ešte kazili nejakým šitím? :giggle: Nekričme hop...

Obrázek

Ten štekajúci vlk by bola indícia, takže jej vynechanie v podstate kvitujem. Ak sa to druhé stane v poslednej epizóde, vďaka za spoiler, mitch. :psst:
co se toho druhýho týče.. ještě je stále před náma 10. díl :jn: .. ktrej určo začne právě hned po RW, a toho co z ní plyne... takže tuhle scénu ještě očekávam

kua Getzo :bitka3:

:lol3: :wub:
Obrázek

btw koncom juna zacina posledna seria Dextera. Uz sa neviem dockat :slintac:
nie si jediny :lol2: a to milujem fantasy
arek » Pia Jún 07, 2013 12:09 pm píše:btw koncom juna zacina posledna seria Dextera. Uz sa neviem dockat :slintac:
Ja takisto :serus: len skoda, ze uz posledna, ale zas nedalo sa to tocit donekonecna...co myslis/te, ako skonci Dexter? Podla mna ho niekto zabije, ale nemam tucha kto :neviem:
ja teraz sledujem serial The Killing. Zatial to vypada na sympaticky navrat ku klasickym detektivkam bez sialenych dejovych vyvojov. sympaticke.
mitch » Str Jún 05, 2013 6:27 pm píše:Dalsia scena z knihy ktorou to mohli podla mna zakoncit je greywindova hlava prisita na robbove telo.
Obrázek

Spokojný? :wink2: :giggle: Patience my friends, stay thirsty. :jn:

Obrázek
Obrázek
já smekam před tim hercem co hraje Ramsyho... ten ho hraje prostě dokonale :yes: :lol: :klobuk:
dik za spoiler :!: :dup: :ban:
Máš pozerať tak ako celá planéta. :bee: :fucker2:
Tak to s tym odrezanym curakom v knihe nebolo.
To mitch: bylo to tam nepřímo naznačený :giggle:

:respect: :dudo:
403 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING