nadzvednutí hokejky

Diskuze o všem možném i nemožném.

Ahoj, mám otázku k pravidlům hokeje. Když jsem v souboji o puk s protihráčem, můžu mu svou hokejkou nazvednout jeho, abych puk získal? Ve florbale je to zakázané, ale u hokeje jsem to nenašel.

Díky.
siemensc62 píše:
pát 20. bře 2020 18:56
Ahoj, mám otázku k pravidlům hokeje. Když jsem v souboji o puk s protihráčem, můžu mu svou hokejkou nazvednout jeho, abych puk získal? Ve florbale je to zakázané, ale u hokeje jsem to nenašel.
To je dovolené, ale nesmí to být tak prudce, aby to rozhodčí neposoudil jako sekání.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO