Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Fotky uzivatelov HF
Diskuze o všem možném i nemožném.
Mne nič nesedí, od kedy sa Mike oblieka ako hoper a od kedy by bol Mike blonďák. Toto je evidente podvod, ani jeden nie je Mike.The Thrasher píše:Jsou dvě možnosti. Buď seřadil jména v pořadí v jakém jsou na fotce, nebo obravil jména podle barev triček na fotce, a teď si vyberyzy19 píše:Teraz mi robí problém zistiť, ktorý je Mike
Aha. Rozik chodí aj cvičiť? Lebo vyzerá, že by ťa prerazil jednou rukou bez problémov.:Mike:. píše:The Thrasher píše:Jsou dvě možnosti. Buď seřadil jména v pořadí v jakém jsou na fotce, nebo obravil jména podle barev triček na fotce, a teď si vyberyzy19 píše:Teraz mi robí problém zistiť, ktorý je Mike
možnost 1. je správně![]()
yzy: mám melír :smile03:
Vyzerá mohutnejšie než ty a má hrubšie ruky.:Mike:. píše:yzy19 píše: Aha. Rozik chodí aj cvičiť? Lebo vyzerá, že by ťa prerazil jednou rukou bez problémov
na dovolený jsme byli spolu v posilovně,jinak ne...
kua yzy já chcu vidět jak vypadáš!...nestyd se!!
podle čeho soudíš že by mě porazil jednou rukou bez problému?
on je má z jiného úhluyzy19 píše:Vyzerá mohutnejšie než ty a má hrubšie ruky.:Mike:. píše:yzy19 píše: Aha. Rozik chodí aj cvičiť? Lebo vyzerá, že by ťa prerazil jednou rukou bez problémov
na dovolený jsme byli spolu v posilovně,jinak ne...
kua yzy já chcu vidět jak vypadáš!...nestyd se!!
podle čeho soudíš že by mě porazil jednou rukou bez problému?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé