Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Kika píše:To podľa mňa nie je dobrý argument, že raz môžu pomôcť aj nám.
uz si ako jakub
Tak vieš, ako budúci právnici sa snažíme vypestovať si zmysel pre spravodlivosť.
Tu je zas nablito. Neviem, co ste cakali. Nenerazam teraz na nikoho konkretneho, ale vseobecne. Ved uz len sa staci pozriet, ze nas top pairing obranca je Meszaros, ktory suckoval vo Philadelphii ku koncu svojho posobenia, potom v Bostone a poslednu sezonu aj v Buffale. A pritom je v tej obrane fakt najlepsi. Mame Gaborika, hura. Bez kreativneho centra je polovicny. Je ine hrat s Kopitarom, ako s Kopeckym ci najnovsie Surovym :lol2:

Ako pise petrik, treba sa na to pozerat optimistickejsie. Na OH sme so Slovincami prehrali 1:3 a to sme mali lepsi vyber a oni prakticky ten isty ako teraz. Prehravali sme, dokazali sme to otocit...zabudnite na minulost, ked sme tieto "nehokejove" krajiny valcovali. Teraz porazi kazdy kazdeho. (Az na Kanadu v tomto zlozeni :-D )
Stalo sa už vôbec niekedy toto? Že posadili a vymenili kapitána, lebo zle hral.
Ja som čakala asi trochu inú hru dopredu. A dúfala som vo väčšiu efektivitu. Inak som nejaké extra očakávania asi ani nemala.
Paradoxné je, že od roku 2007 (otvorený interval) sme iba v dvoch zápasoch na MS herne prevýšili súpera tak ako tomu bolo v prvých troch stretnutiach (pretože priznajme si, v určitých sekvenciach sme mali drvivý tlak, najmä v zápasoch proti Dánsku a Bielorusku). A tie dva zápasy boli na MS 2012 Slovensko – Bielorusko a MS 2010 Slovensko – Kazachstan. Ešte možno, keď privriem oči, tak zápas proti Slovinsku na MS 2011, kde sme tiež mali veľkú hernú prevahu.

Ja som teda v zásade s výkonmi spokojný, aj keď včerajšia druhá tretina bola riadne zlá.

Viac ma však štve to, źe sme včera vyhrali aj za výdatnej pomoci rozhodcov :nechutne:.
ThrashersFan píše:Paradoxné je, že od roku 2007 (otvorený interval) sme iba v dvoch zápasoch na MS herne prevýšili súpera, tak ako tomu bolo v prvých troch stretnutiach (pretože priznajme si, v určitých sekvenciach sme mali drvivý tlak, najmä v zápasoch proti Dánsku a Bielorusku). A zápasy boli na MS 2012 Slovensko – Bielorusko a MS 2010 Slovensko – Kazachstan. Ešte možno, keď privriem oči, tak zápas proti Slovinsku na MS 2011, kde sme tiež mali veľkú hernú prevahu.

Ja som teda v zásade s výkonmi spokojný, aj keď včerajšia druhá tretina bola riadne zlá.

Viac ma však štve to, źe sme včera vyhrali aj za výdatnej pomoci rozhodcov :nechutne:.
a na olympiade LOTYSOV a daj to prosim ta aj na hokejportal nemozem citat tych odbornikov ktory ziju este v desat rokov dozadu :slap:
velmi dobre. Cirkus s kapitanom a teraz este aj Tatar kritizuje trenera v mediach. Potencial z 3 otocenych zapasov v zavere sme naprosto premrhali :slap:
Ja si myslím, že včera sme hrali zatiaľ asi najlepšie a možno nám takáto facka pomôže. Tatar zrejme kritizoval to, že nezmenili taktiku. Proste, že stále hrali rovnako, aj keď vyhrávali, aj keď prehrávali. Škoda, že s tým nerobili niečo počas zápasu. Teraz teda musíme prekvapiť aspoň jedného z favoritov. Z Fínmi hrať nevieme, takže možno Rusi alebo USA. :?

Mimochodom, bolo hnusné, ako naši fanúšikovia reagovali po zápase. :thumbsdown:
Tatar kritizuje trenéra jo? No jo, kritizovat Babse, tak by zametal JLA po večerech...
nemyslim ze kritizoval trenera ale celkovo tim ako celok
Já vám říkal, že Kopecký žádný kapitán není.. natož ještě hráč první lajny. Slízl si to pěkně.. Nicméně Gáborík a C, to je jak náš Voráček.. Z bláta do louže.
Bliznak druhy center a ma 2 body v 28 zapasoch v slabej ruskej lige. Co potom cakat aku dominanciu a jasne vyhry?
Guddy.44 píše:e včera sme hrali zatiaľ asi najlepšie a možno nám takáto facka pomôže. Tatar zrejme kritizoval to, že nezmenili taktiku. Proste, že stále hrali rovnako, aj keď vyhrávali, aj keď prehrávali. Š
Porovnávat Voráčka s Gáboríkem :lol2:
Anty píše:nemyslim ze kritizoval trenera ale celkovo tim ako celok
Presne tak. Mám k dispozícii nahrávku toho, ako to Tatar povedal a skôr to bolo myslené, ako naivná hra hráčov, nehodnotil trénerovu taktiku.

Ale to je tak, keď v slovenských médiách pracujú jedinci, ktorí chodia na Slovan vyžierať chlebíčky, flirtovať s barmankou a objímať sa po strelených góloch "belasých".
od kamosa

Ja by som k MS povedal len niekoľko drobností: v prvom rade je neuveriteľné čo tieto dva týždne spravia s ľuďmi. Na ligu nikto nechodí, ale ak by mala Ostrava 30-tisícovú kapacitu, tak to vypredáme.
Atmosféra výborná, radosť kukať a ešte lepšie by bolo byť tam. Takto by to malo byť vždy a všade. Druhá vec je tá, že toto šialenstvo nasadí mnohým nejaké ružové okuliare a zasa „ideme na medailu“.
Realita sa však nejako stráca a tak ju pripomeniem – za posledných 10 rokov sme cez štvrťfinále prešli len raz (1x – ak by niekto radšej číslo). A to v roku 2012, kedy z toho bolo druhé miesto. Okrem toho posledné roky konečné umiestnenia 13, 10, 12, 10, 8, 9. Viacerým veľkým kritikom by som odporučil uvedomiť si tieto skutočnosti a potom by sme do zápasov s Dánmi, Slovincami či Nórmi nešli s takým presvedčením, že vyhráme. No a bez prehnaných očakávaní by nebolo ani prehnané sklamanie. Nehovorím, že z tých výkonov odpadávam, ale toto je cca realita. Ale vyhrali sme tri zo štyroch zápasov a tak ako Nóri dali nás, vieme aj my teoreticky dať USA či Fínov. Tak pohodička, klídek, kukajte to a tešte sa z každého gólu a z atmosféry. Keď to budeme vnímať pozitívnejšie, možno to aj niekam dotiahneme. A choďte na zápasy celý rok, nie len prvé dva májové týždne

zajtra rano balime a do povzbudzovania dame uplne vsetko :!:
Zbalena, fan vybava poctivo zbalena (dres, sal, siltovka, vlajka, tetovacky na ksicht a idem si este nechty nalakovat na modro cervene :lol2: ) a takisto listky poctivo zabalene.

Tesime, fandime, skaceme....KTO NESKACE NENI SLOVAK!!! HEY HEY HEY :hop: :hop: :hop: :svk:
cepi píše:Na ligu nikto nechodí
Amerika je daleko :neviem:
Takze proti finom bude Dravecky na tribune a taky Panik bude stale utapany v tretej lajne, Dano stvrta

Zopakujme si niektore Vujtekove kroky :

Kauza Reway
Jaros nebol vybrany
Kopecky ako kapitan a center prvej lajny, pricom to nie je center, ma za sebou dve najhorsie sezony a vzdy bol defenzivnejsie ladeny.
Druha volba kapitana padla na Gaborika
V prvom zapase Granak ako siedmy bek
Velmi nizke IT pre hracov ako Panik, Granak, Dano, Daloga
Naopak nezmyselne vyssie IT pre hracov ako Sersen, Bartovic
Marko Dano tretia/stvrta lajna
Panik permanente s hracmi ako Bartovic, Bliznak a podobny plebs
Bartovic na presilovkach
Jurcina so Sersen na presilovkach. (Jurcina sice milo prekvapil a v obrane velice solid, na PP ale nema co hladat)
Miesto tychto dvoch exotov by bolo urcite lepsie, keby tam dostali viac priestoru Granak s Dalogom
Na zaciatku menej vyuzivany na PP Meszaros na ukor J+S, nastastie toto Vujtek pochopil

Vujtek :taptap:

A to je len tak co ma napadlo, urcite som na niektore veci zabudol
:ee: To nejde. Sorry ač jsem fandil tak je to podobné jako u nás. My zatím hrajem "něco", ale vy to je bída. Tomáš + Tomáš (jako Wings fan) :cry: :flyer: By by :hroza:
Creeper píše::ee: To nejde. Sorry ač jsem fandil tak je to podobné jako u nás. My zatím hrajem "něco", ale vy to je bída. Tomáš + Tomáš (jako Wings fan) :cry: :flyer: By by :hroza:
Podstatné je, aby sa im darilo u Red Wings :)
Najblizsich 15 rokov nam medaila z MS, ci OH nehrozi. Som "rad", ze nas sudruh, udavac a stavbar Siroky "vyuzil" potencial plynuci z goteborskeho zlata (Siroky, Nemece, to je jedna banda). Od roku 2002 sa pre slovensky hokej nespravilo absolutne nic. Akurat sa pochybne zrekonstruoval bratislavsky zimak a zili sme v sebaklame, ze existuje nejaka svetova sedmicka. Jedina svetova sedmicka, ktorej budeme v najblizsich rokoch svedkom, budu 7-golove prideli nasej brane. Nebyt dnes Laca, mohli sme si znovu vyskusat, ake to je.
dneska na iihf v rebricku sily je pri slovensku

Still undefeated against Iceland

:cool: asi tak za posledne tri roky na MS ci OH sme snad neprehrali len s danmi
ako hodnotite vcerajsi zapas kedze som ho nevidel
Anty píše:ako hodnotite vcerajsi zapas kedze som ho nevidel
spýtaj sa najpovolanejšieho :jn:

Obrázek

Jäzva povedal "sýýýýr", cepi? :)
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO