Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

A ak nie je na tom zdravotne tak mizerne ako Chára, tak ho to neoprávňuje odmietnuť ísť na MS? Ja neviem, podľa mňa je úplne normálne, že keď človek je čo i len trochu zranený, tak uprednostní oddych a rehabilitáciu než zbytočné riskovanie jednak svojho zdravia a tiež aj toho, že tímu len uškodí.

A vlastne pre toto nemám rád seniorské MS, lebo sú len o tom, kto ako pozliepa zostavu. Na mládežníckej úrovni (najmä na U20 úrovni) nič takéto nie je. Ale, žiaľ, Slováci sú už raz takí. Pre nich existuje len reprezentačné áčko. To, že tu hral dva a pol roka dozadu MacKinnon a rok a pol dozadu Ekblad, asi nikoho netrápi. Šak a čo, že?
Je to tu Tatarko smer Ostrava prehrali 0:2 :clap: :clap:
yop DET OUT, skvela sprava hned z rana
Kubo, nie som zastanca vynasania sudov, ci nedajboze nejakeho zatracovania a pod., ale u Jara som mal hned pochybnosti; jasne, ze bolacky su, odchytal ako 1tka solidnu porciu zapasov, no aj napriek tomu si myslim, ze za tym bude nieco ine; ak riesi brankar nejake vaznejsie bolacky, nechyta, je to ine, ako u hraca v poli a v tom 7 zapase Jaro zachytal ako boh a po postupe Isles masti dalej
ak by slo o nejake mimo ceske MS, sral na to pes, no mal som pocit, ze tieto MS budu lakat aj vecne ospravedlnujucich sa hracov, nastastie tomu tak je, aj ked vynimka sa najde stale:)
2jka Laco-Hudy sa hadam chyti a taky Hudacek, co by naj brankar Elitserien ma na to, aby sa konecne ukazal

po prichode Tatara, by mal zostat cierny peto na Lusnakovi, ten inak prijemne prekvapil
:hmm:

trto-kopec-gabby
jurco-dano-reway (young guns line)
miklik-viedensky-panik
bartovic-lusnak-hudacek
dravecky/surovy

bliznak, ruzicka :ahoj:
ten Miklik by mi tiez viac pasoval mimo prvej lajny
a taky Surovy by mal mat flek v zakladnej zostave isty
Mne by Miklik pasoval tak mimo muzstva idealne..taky Dravec by mal byt pred nim, ale Vujtek ma proste svoje urcite kone, s tym sa neda nic robit
Pali_Caps píše:Mne by Miklik pasoval tak mimo muzstva idealne..taky Dravec by mal byt pred nim, ale Vujtek ma proste svoje urcite kone, s tym sa neda nic robit
po minulorocnom vykone miklika sa neda velmi ocakavat ze ho nezoberie
Ja neviem. Ťažko hodnotiť, kto na tom ako je, to vedia len hráči sami. Je pochopiteľné, že nechcú riskovať zranenia. Hlavne, ak sú dôležitý pre svoje NHL gôly. Ale...stále mám pocit, že nám tak nejak chýba taká hrdosť hrať za Slovensko. Jasné, neplatí to všeobecne a ľahko sa mi to hovorí. Ale napríklad si nedokážem predstaviť, že by taký Ovechkin nešiel hrať za Rusko. Podľa mňa by šiel takmer za každých okolností. Takže mi je ľúto, že Jaro nejde. Na druhú stranu je super, že idú Tatar a Jurčo. Už len dúfať, že tím útokom to bude klapať a že aj niektorý z brankárov sa chytí.
Video od IIHF:
https://m.youtube.com/watch?v=9FgYlCXnHrc" onclick="window.open(this.href);return false;
Oout RUZICKA!

- Reway dostal zimnicu a lezi na izbe, snad to vypoti do soboty :pray:
tak Réway asi ide domov :ahoj:
Škoda toho Réwaya. Ale vraj ide nejaký Jánošík...náš národný hrdina!
Kika píše:Škoda toho Réwaya. Ale vraj ide nejaký Jánošík...náš národný hrdina!
Veď idol manžela tvojej obľúbenej pedagogičky :sarcasm:.
Rewaya veru skoda :-( panboh zaplat za vypadnutie Wings
A preco vlastne brali Lusnaka, to radsej mohli vziat rewaya, alebo Tybora nech ziskaju skusenosti.
Tybor ma 26 rokov, on nie je uz ziadny mladik...a v reprezentacii nikdy nic neukazal. Reway? :eek2:
cepi píše:Rewaya veru skoda :-( panboh zaplat za vypadnutie Wings
:bitka3: :bitka3: :bitka3:
mt-svk píše:A preco vlastne brali Lusnaka, to radsej mohli vziat rewaya, alebo Tybora nech ziskaju skusenosti.
Lušnák hral dnes spolu s Viedenským a Draveckým najlepšie z našich,takže svoju šancu iste využije a budeme o nom ešte vela počuť,ak ostanú pokope. :wink:

Rewaya je škoda,no choroba ho dalej nepustila,nedá sa nič robit,je mladý ešte si zahrá na vela MS,teraz to musíme zvládnut bez neho.
prvy tretina o nicom...po tom sme sa postupne rozbiehali a sme boli jasne lepsi veril som ze to otocime..ale sme to uz mali udrzat bod by mohol chybat..dobre hral dravecky ci viedensky :good: ..skoda blbosti sersena..lasak fajn koment :thumbsup: zatial je kazdy zapas niecim zaujimavy na MS :yes:
mame strasne vela odovzdanych pukov superovi. Toto sa nam proti lepsim timom vymsti! :andy:
Tak na to, že my tieto prve zápasy, kde máme vyhrať, hrať nevieme, tak po tom prvom góle to už bolo fajn. Ani si poriadne nepamätám, kedy sme mali toľko strieľ a toľko tyčiek. Vôbec nechápem tú našu útočnú taktiku. A najlepší podľa mňa dnes Daňo, štvrtá formácia a Sersen.
Kika píše:Tak na to, že my tieto prve zápasy, kde máme vyhrať, hrať nevieme, tak po tom prvom góle to už bolo fajn. Ani si poriadne nepamätám, kedy sme mali toľko strieľ a toľko tyčiek. Vôbec nechápem tú našu útočnú taktiku. A najlepší podľa mňa dnes Daňo, štvrtá formácia a Sersen.
Sersen si to pokazil pri druhom gole inak bol ok..to vylucenie bola smola
kajo píše:Tybor ma 26 rokov, on nie je uz ziadny mladik...a v reprezentacii nikdy nic neukazal. Reway? :eek2:
Ma 25 )))
Vujtek hovoril, ze chce Tybora vyskusat na MS.
Druhou vecou je, ze Lusnak sa do utoku Viedenskeho hodi lepsie ako Tybor.

Vobec utok Viedenskeho prijemne prekvapil, ak budu tak pokracovat dalej, myslim si, ze Patrik moze v buducej sezone hrat za Dynamo Minsk a Marek tiez ziskat kontrakt v KHL.
Takže dnes Miklika vynechali zo zostavy.Rýchla zmena z 1 útoku rovno na striedačku,uvidíme na ako dlho.

Jurčo a Tatár v 1 útoku tak to som zvedavý,len škoda,že rozbili kvôli tomu 4,Viedenského mali nechat s Dravcom a Lusnákom,ked im to tak išlo.
Celý zápas Slovensko:Dánsko http://www.tv-archiv.sk/hokej-ms-2015/slovensko-dansko" onclick="window.open(this.href);return false;
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES