Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

ale co s tym ma robit?
Filip, co ty mozes vediet co s nimi cvici, ak sami hraci budu mat salamovity pristup, nepomoze tu ani svata voda...ja si zasadne obraz o nasej hre z pripravnych zapasoch nerobim, nema to cneu a castokrat sa ukazalo ze na sampionatoch sme hrali presne opacne resp. uplne inak ako pocas pripravy. Urcite percento opatronosti pridavam k tomu ze s nechcu zranit, to je uplne jasne. Ja som zapas nepozerala resp. pripravaky sledujem velmi zriedka, no zpisaneho a pocuteho som si vytvorila obraz. Ano kedysi aj tie pripravne zapsy mali stavu, ale je ina doba a kazdy sa pozera len na to aby sa nezranil, aneviem co vsetko, pricom prist do repre je uz len take ze :antry: z nudze cnost. Predpokldam ze zasady don kadra robia aj ini, okrem Vujteka....ja som zvedava na konecnu nominaciu v nedelu....a na predvedenu hru na sampionate. A pokial je problem v kabine, kabina si to musi vyriesit sama....samozrejme ze navook su vzdy super team :D
Aspoň tie útočné fauly by mohli zredukovať, keď už nič iné.
Halak out, Tatar (s Jurcom) na pokraji vypadnutia, vyzera to kuva slubne!
Čo hovoríte na Kopeckého ako na kapitána? Ja mám zmiešané pocity. :lol2: Ale moc sa mi na to nehodí.
To je nějaký jiný Kopecký, než ten z Floridy, ne? :scare: :slap:
JKL » úte dub 28, 2015 7:06 am píše:To je nějaký jiný Kopecký, než ten z Floridy, ne? :scare: :slap:
Je to presne ten Kopecký. :D
LOL Kopecký.. Si děláte pr*del..
Mne osobne kopecky s “C” nijak zvlast neprekaza… neviem co sa na tom vsetci tak pozastavuju :neviem:
Ze mal na floride slabu sezonu? co to s tym ma spolocne? Od kapitana sa snad primarne ocakavaju ine veci a nie co najvyssia produtivita :neviem: treneri ho mali v time uz viackrat tak snad vedia odhadnut jeho (aj ostatnych) liderske schopnosti vramci kolektivu. Okrem toho nebude mat ani problem s anglictinou pri pripadnej komunikacii s rozhodcami (aj ked s tym by snad nemali problem ani ini potencialni kandidati…)
Kto by vlastne podla vas mal byt kapitan namiesto neho? Granak? Robil kapitana pocas pripravy a treneri asi mali dovod na zmenu… Gaborik? Ten pokial viem nikdy v repre nebol povazovany za nejakeho lidra (samozrejme sa bude od neho ocakavat ze bude lider v produktivite, ale kapitanstvo je o inom) Nagy? Podobne ako gaborik, navyse je pre zranenie ohrozena jeho ucast. Baranka?
Tych skusenych borcov po tridsiatke, resp. hracov s ktorymi by sa mi tak nejak automaticky spajal pojem "kapitan a lider" tam zase az tak vela nemame…
petrik píše:Od kapitana sa snad primarne ocakavaju ine veci a nie co najvyssia produtivita
:yes: To ja jsme naopak z Voracka trochu rozpacity. Uz nekolikrat letos ukazal, ze je trochu horka hlava..
S Kopeckym nemam problem. Petrik to zhrnul vystizne. Kapitan musi byt hlavne lider a mat respekt v kabine. A ak je k tomu este aj produktivny, je to plus, ale nie podmienka
No já teda za Voráčka taky neskáči do nebe, nicméně ten Kopecký, vážně vám to přijde v pořádku? Nikdy mi nepřišel jako lídr týmu. V Kabině toho (alespoň na Floridě) také moc nenakecá. Výkonama na ledě moc neřekne. Tvrdá hra u něj taky není na obzoru. Co ten hráč tedy může týmu dát? Zkušenosti? Humor? Nwm, kdo by byl lepší jak on ve vašem týmu ale věřím tomu, že někdo by se našel.
Ked sme hrali MS 2001 v Nemecku, kapitanom sa stal Zdeno Chara. Vtedy v podstate este nevyrazny hrac s povestou bitkara. Tiez som to nechapal. No casom som pochopil. Nikto v podstate nevieme, co sa deje v kabine. Ak si ho zvolili, bol na to dovod. Neriesil by som to. Myslim, ze A-cko nosil aj pri kapitanovani Mira Satana (ale nie som si isty)
Ja nemám proti tomu v zásade nič. Stále lepšie, ako Voráček, to mi príde ako krok vedľa. Vzhľadom aj na to, akých hráčov tam majú. Je pravda, že u nás moc nie je z čoho vyberať. Ale keby sa povedal kapitán, tak by som si Tomáša asi nikdy nepredstavila. Ani tak mi nejde o to, že nie je nejaký super hráč, ako bol Demitra alebo Šatan. Ale neviem, proste mi to z neho nejako nevyžaruje. :-D No nechám sa prekvapiť.
A jako já třeba si myslím že Voráček bude naprosto v pohodě lídr jako na ledě tak mimo něj, navíc má k sobě Jardu. I u Flyers tu roli zastával více než dobře a to ani písmeno na dresu nemá (až po zranění Simmera)
Guddy.44 píše: V Kabině toho (alespoň na Floridě) také moc nenakecá.
Mas skrytu kameru v satni?
Keby nas najväcsi problem momentalne bolo to, ze Kopec je kapitan, tak si mozme piskat..
Granak
Takmer celu sezonu ste boli C, teraz vam zobral C Tomas Kopecky, existovala dohoda dopredu?
"Ano, boli sme takto dohodnuti, ak pride Tomas alebo Zdeno. Rozpravali sme sa o tom uz predtym. Tomas je dobra volba, reagoval by som na trenerovom mieste rovnako.

Pri absencii Charu so Satanam sa hlada novy lider, môze ich Kopecky nahradit?
"Tomas je velmi zodpovedny chalan, ktory pristupuje k svojim povinnostiam stopercentne a zaroven je timovy hrac."

Jaros out? :eek2:
:x :x Vyradit Jaroša anechat tam jedneho z dua Sersen/ Jurcina :panika: uz teraz sa desim ich kiksov.... :scare: :scare:
Halak "necakane" odmietol :neviem:
vsak tu je narodny hrdina Laco...ked citam diskusie vsade, ako ludia viacej veria Lacovi atd, to je strasne...neskutocne aky dosah mozu mat jedne zvladnute MS :)
Ja Halaka plne chapem, ma za sebou narocnu sezonu a plne pravo si povedat dost, ved sa popisalo vela okolo jeho zraneni atd atd., radsej mat zdravych brankarov ako polovicneho Halaka, takze ja to beriem uplne v pohode....
Tak to je škoda, takže NYI vypadli (pre mňa) zbytočne. Ktovie, či by prišiel Tatar, ale tak dúfam, že Detroit nevypadne. Škoda, že nehrá aj Jurčinovo dvojča - Boris Valábik. Bolo by to ešte zaujímavejšie.
:lol2: s tym dvojčaťom si to zabila, až ma striaslo :lol2:
Cathy píše:a Halaka plne chapem
ja ho chapem v tom zmysle, ze sa proste na to vysral, po ZOH si toho vyzral pomerne dost
je to jednoduche, ked sa chce, hladaju sa spôsoby, ked sa nechce, hladaju sa dôvody
pochybujem, ze je na tom zdravotne tak mizerne, ako Zdeno...
jeho volba
kazdopadne, bodol by, Laco s Hudym v priprave prilis neoslnili, aby nas tam nahodou netlacila bota
skoda madara, ten sa zraneni asi nikdy nezbavi, treba dnes brutalne fandit Bolts, Tatar by bol tutovka (tam nemaj obavy Kika) a asi aj Jurco, kedze jeho farmarsky tim prehrava na zapasy 2:0
najmä ten Tatar by bol tou prepotrebnou posilou, aj ked ta obrana kuva...absencia Z+Sekeru bude citelna
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES