Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

kajo píše:Este kto si kopne?
:scare: jéžišmarjá, já mam pomalu celou rodinu ze Slovenska, "střílel" bych si takhle klidně i z Čechů, Slováků, Holaňdanů, Uganďanů, zkrátka ze všeho, co mi je svatý, nerozlišuju.. Slunce v duši.
Co nas caka zajtra :neviem: :nervozny:
Repríza finále MS 2012.
Zase na druhej strane, nám to už aj tak moc nepomôže a Rusom by mohlo a aj si to viac zaslúžia. Nehovorím, že nebudem našim fandiť, ale asi ma to tak nevezme ako predvčerom a dnes, ak prehráme.
Zajtra Rusko vyhrá, Kanada porazí Fínov. Slováci skončia 11. Rusi 4. , Fíni 5. a Švajčiari 6. a tí pôjdu zo Slovenskom v osemfinále, OMG hádam najhratelnejší súper, zatial síce hrajú super precízny systém, dostali len 1 gol za 160 min, kludne mohli dať aj švédov, ale všetko sú to 1 golove zápasy, a 1 gol na zápas vedia dať aj slováci, náhodum to uprdia a nezaslúžene postúpia a bum je tu štvrtfinále, zas plné ulice bandvajglerov... ach len toto nie. :slap:
A kedže je to najčiernejší priebeh aký vidím tak to tak aj bude :hroza:

Ideálny scenár na zajtra, RUS a FIN výhra, NOR - RAK remíza a 5. Kan vs 12. SVK :pray:
Ohlund píše:Zajtra Rusko vyhrá, Kanada porazí Fínov. Slováci skončia 11. Rusi 4. , Fíni 5. a Švajčiari 6. a tí pôjdu zo Slovenskom v osemfinále, OMG hádam najhratelnejší súper, zatial síce hrajú super precízny systém, dostali len 1 gol za 160 min, kludne mohli dať aj švédov, ale všetko sú to 1 golove zápasy, a 1 gol na zápas vedia dať aj slováci, náhodum to uprdia a nezaslúžene posúpia a bum je tu štvrtfinále, zas plné ulice bandvajglerov... ach len toto nie. :slap:
Nechcem byť za :censored: ale bodaj by, hoc aj tak. A kiež by, hoc tých hejslovákov čo o hokeji vedia len keď o niečo ide tiež nemusím.
Na dole uvedenej linke su ohlasy odbornikov. Toto je moj respond znazorneny v zatvorkach.

http://www.hokej.sk/Sochi_2014/clanok11 ... bnosti.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Jozef Golonka (bývalý hlavný tréner reprezentácie SR
Mne v hernom prejave nášho mužstva chýbalo nasadenie, chuť pobiť sa o výsledok a aj vlastenectvo, pocit hrdosti. Ale hokej a šport vo všeobecnosti je zrkadlom nášho spoločenského a politického života. Je to verný obraz celej našej spoločnosti. (Kto im mal pripomenut to vlastenectvo Kanadsky alebo Cesky kouch? Cesi alebo Kanadania by zhajerovali slovenskeho trenera?)

Vladimír Šťastný (bývalý asistent trénera hokejistov SR
V hre nášho mužstva mi chýbala predovšetkým rýchlosť. V pohybe i v myslení. Kopitar si v priestore pred nasou brankov robil, čo chcel. V našom mužstve nebolo hráča, ktorý by ho dokázal včas zastaviť. V tíme mi chýba vodca, líder, hráč, ktorý by zdvihol mužstvu sebavedomie. (Kto mal byt tym hracom, Chara NHL atrakcia?)

Pavol Rybár ( bývalý reprezentant SR
Slovinci sa na ľade hokejom bavili. My sme sa zasa trápili. Navyše, v našom mužstve mi chýbal hráč, ktorý by zobral zodpovednosť za výsledok. (Amateri proti profesionalom.)

Radoslav Hecl (bývalý reprezentant SR,
Tréneri však mali dostatok času na to, aby mužstvo na ZOH kvalitne pripravili. Aby si vybrali hráčov, ktorí im ´pasujú ´do hernej koncepcie. Mne však v mužstve chýba niekoľko hráčov, ktorí v ňom podľa mňa mali byť. Peter Podhradský, jeden z najlepších obrancov, akých momentálne máme. Laco Nagy, veľký srdciar a bojovník v útoku a, samozrejme, Miro Šatan. Toto sú jeho zápasy! On sa v dueloch s podobnými súpermi ako je Slovinsko vyžíva. On vie takéto súboje rozhodnúť. (Halak a Budaj mi pripominaju rozpravku “No, a je to”Ich vykony v poslednej dobe boli slabe a boli za to aj kritizovany. Na druhej strane Kopitar nedal na supisku vlastneho syna lebo nepodaval vykony. Ak si dobre pametam, Hosovci su stale na supiske, to je pravidlo alebo predplatne?)

Miroslav Hlinka (majster sveta z MS
Výnimočný výkon predviedla ich najväčšia hviezda Kopitar, ktorý sa v tomto zápase presadil, keď to jeho mužstvo najviac potrebovalo. Bol najvýraznejšou postavou tohto súboja." (Proti nam staci postavit jedneho strasiaka a sme odstaveny. Na OH v Turine to bol Jagr a vo Vencouveri to bol Selänne ktori nas pripravili o bronz.)

Co z toho vyplyva? Nic, preto ze je to vsetko o nicom. To co Petra Stastneho generacia vybudovala, ta dnesna to zrujnovala. Len som zvedavy kto bude trenerom Slovenskeho tymu na buduce? Predpokladam ze niekto s Jamajky.)

Marian Hossa mal pravdu ze prekvapime a sam bol prikladom.

Přílohy

Dnes nastúpi proti Rusom do bránky Ján Laco :|
ved uz ide o :ho*no: , tak nech si zahra aj on. Mozno zahviezdi.
Pali_Caps píše:Dnes nastúpi proti Rusom do bránky Ján Laco :|
Ved to je jasné, tento zápas majú u prdele a zas dostanú, Haláka šetria na ten 4. zápas.. Ale situácia sa zamotáva, ten scenár že by išli z 11. miesta proti švajčiarom má trhliny lebo rakúšani prekvapujúco (aspoň pre mňa) idú za víťazstvom, posledné v skupine by tak skončilo norsko a to by kludne mohlo vziať slovensku to 11. miesto, ked rusáci vyhrajú aspoň o 2 goly, čo by nemal byť taký problem a v osemfinále by išli proti 5. tímu čo kludne môže byť aj kanada, kua fínsko s tou marodkou by bolo hratelné :nervozny:
Chvalabohu za ten Grabnerov gól na 3:1.

Takže na Švajčiarov nám stačí s Ruskom aj prehra o jeden gól :ciga:, s tým že jeden gól dáme. Vlastne, to by asi bolo aj to najlepšie, pretože ak by sme bodovalii, tak zas hráme s Čechmi :scare: (teda hádam sa nikto neurazí, že neverím, že Slovinci nebudú bodovať s USAčanmi)
A ak by sme prehrali na nulu?
tak hráme s Kanadou/Fínskom/Ruskom.
Neviem ako pocitas kamarat, ale mne to vychadza ze hrame s Finsko/Kanada
FLYERS FAN píše:Neviem ako pocitas kamarat, ale mne to vychadza ze hrame s Finsko/Kanada
Rusi ešte nevyhrali nad Slovinskom.
Podla mna uz ano
Ospravedlňujem sa, zmýlil som si Slovensko a Slovinsko. V každom prípade je ešte IMO možné, že druhý tím z našej skupiny nepostúpi, ergo teda mohli by sme nastúpiť aj proti USA. Neviem presne tie prepočty, ale Slovinci by výhrou mohli to ešte zamotať.
chat nebude?
Mal by byt :D este neni pol
Cital som teoriu, ze Visna nesiel na OH kvoli Satanovi (Topolcany) :hmm: :neviem:
Zárubo ty jsi odborník jak noha :rofl: Včera byl Meszároš hráč Tampy a dneska je hráčem Ottawy. :hehe: :giggle: :slap:
Tak už se těším na úterý. :box: Ať postoupí lepší. :wink2:
Dva vyhorene timy proti sebe
Skorpion píše:Dva vyhorene timy proti sebe
A tenhle duel může jeden tým slušně nakopnout a zahájit tím pěknou jízdu. :wink2:
Obrázek :-D
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES