http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-rep ... ikant.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lojza, to je fakt idiot.
Lojza, to je fakt idiot.
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
len je teraz otázka, nakoľko pravdivo kto komentuje stav, aký jazyk pri tom používa (buďme úprimní, ani Landeskogova angličtina nie je dokonalá) a ako presne to potom nejaká kancelárska myš prekladá. To sú až tri prekážky, o ktoré je možné zakopnúť.AndyF píše:Zacina me ale ta snaha hodit vsechno na Hada, trochu stvat. Zvlast kdyz se tak deje pres spatne prelozeny zahranicni clanky. Dneska vysel clanek o Krejcim, ve kterym se snazi naznacit, ze snad hrali uplne bez systemu a ze nevedeli co hrat. Ale Krejci rika neco jineho. Podle originalu http://www.milforddailynews.com/article ... 523/SPORTS" onclick="window.open(this.href);return false; rika spis, ze si hraci na lede delali co chteli.
Tak nečti blesk! Co čekáš? Sport nečtu, ale bylo mi jasné, že narážíš na něco z tohoto deníku, našel jsem a srovnal oba články. Přeložené je to dobře, jen je to podané tak, aby to čtenáře navádělo správným směrem. Hlavně titulek, ale to je klasika.AndyF píše:Zacina me ale ta snaha hodit vsechno na Hada, trochu stvat. Zvlast kdyz se tak deje pres spatne prelozeny zahranicni clanky. Dneska vysel clanek o Krejcim, ve kterym se snazi naznacit, ze snad hrali uplne bez systemu a ze nevedeli co hrat. Ale Krejci rika neco jineho. Podle originalu http://www.milforddailynews.com/article ... 523/SPORTS" onclick="window.open(this.href);return false; rika spis, ze si hraci na lede delali co chteli.
Ehm, a viděl si včera jeho vystoupení v Buly? Sečteno podtrženo za vypadnutí mohli novináři a PAVELEC. Takže otázka spíš zní... zaslouží si takovej trenér něco jinýho než "snahu hodit na něj veškerý svinstvo", když on sám se nehlásí k absolutně (!!) žádný zodpovědnosti?AndyF píše:Zacina me ale ta snaha hodit vsechno na Hada, trochu stvat.
Radši bych byl pro dlouhodobější řešení, ale třeba vydrží déle. Uvidíme..VLADIMÍR RŮŽIČKA JE STARONOVÝM TRENÉREM ČESKÉ REPREZENTACE!
Nastalo to, co se dalo očekávat, novým trenérem českého reprezentačního týmu je VLADIMÍR RŮŽIČKA! Smlouva byla podepsána od tohoto okamžiku až do MS v Praze v roce 2015.
Ach jo.. NHL sice JE nejlepší hokejovou ligou na světě. Nicméně s tímhle absolutně nesouhlasím. Ještě teď mám v paměti vystoupení Vrbaty, Hanzala a Fleischmanna na nedávném MS. Tihle hráči na MS ukázali kulové. Možná ani to ne. Já právě naopak bych rád, aby se hráči vybírali dle přístupu a ochotě přizpůsobit se daným rolím. Tady ty šaškárny, že se musí za každou cenu brát samý hráč z NHL já absolutně neuznávám. Kvalita je i jinde. Jen ne tolik na očích..Wanic píše:Co se musí změnit je výběr nominace... Vybírat hráče podle kvality, né vlastních preferncí a nepreferencí a začít na MS doplňovat kvalitu z NHL
Chtěl bych oplývat tvým optimismem, ale vyvracet ti to nebudu. K Lojzovi a jeho nominaci jsem měl své výtky, zejména v obraně, ale v útoku vzal to nejlepší co máme. Nebo si snad myslíš, že by nás Hudler s Vrbatou zachránili? Navíc si protiřečíš, sám říkáš, že potřebujeme mladé, ale ty nějaké schopné, kromě těch zmiňovaných, vidíš? Podívej se na kanadské bodování ELH, v top 30 co se tak zběžně dívám, nevidím nikoho kolem 20 let, spíš je to samý veterán 35+. A to je hodně špatně. Nevidím do KHL, ale asi to tam tak růžové taky nebude.Wanic píše:To Parda: Ale kuš, hráčkou základnu máme furt kvalitní a stále přibývaj nový (minimálně v útoku máme pořád kvality víc než dost) ... já zatim žádnej výraznej pokles kvality nevidim, to že to Lojza neuměl složit neni nic, co by mělo vypovídat o naší hráčské základně... Co se musí změnit je výběr nominace... Vybírat hráče podle kvality, né vlastních preferncí a nepreferencí a začít na MS doplňovat kvalitu z NHL (kterým by se imho měla trochu přizpůsobit i taktika hry) mladíky z extraligy, né starýma pardálama.. potřebujem mladé, co budou růst... i pro MS pořád můžeme vytvořit tým alá Finsko, kterej rok co rok vyhrává bronz... věřim, že máme před sebou světlou budoucnost, a pokud to ještě neklapne za Růži (pokud týmu nedá to, co potřebuje, tedy jestli Prahu 2015 nezvládnem a propadnem), věřim že náš růst už poté za progresivnějšího trenéra už nic nezastaví...
Yop.. myslim, že jo.. je rozdíl, jestli máš v sestavě 4 TOP6 hráče nebo 6 TOP6 hráčů, a to rozdíl opravdu markantní.. s Plekancem, Krejčím, Hanzalem a Sobotkou máme obsazen klíčovej post centra absolutně dokonale... Vrbata, Hudler, Hemský, Hertl... kua to by byla top2 lajny, že by se nás mohla bát i Kanada :frajer2: ... je třeba změnit přístup k trénování... chce to přizpůsobit hokej víc tomu, jakej se hraje v zámoří.. ať chodí hráč do kasy (přesně jako to udělal i Hadamczich v průbéhu turnaje.. to už ale bylo pozdě, a bylo toho furt málo)...Parda píše:že by nás Hudler s Vrbatou zachránili?
Já do top 6 nepočítam ani Jágra (ta lajna s nim prostě neni tak efektivní jak by first line měla bejt a hlavně mohla bejt)... že byl jednim z našich nejlepších hráčů? góly, když jsme je potřebovali nám to nepřineslo... bohužel jeho přínos už prostě neni přínosem, který by pro tým mohl mít Hudler/Vrbata a navíc to současně stahuje dolu i Plekance...Parda píše:Hudler tam nebyl a místo něj Hemský, který zahrál dobře, Vrbata mi tam po minulém MS vůbec nechyběl, takže nesouhlasím.
Guddy.44 píše:Ještě teď mám v paměti vystoupení Vrbaty, Hanzala a Fleischmanna na nedávném MS. Tihle hráči na MS ukázali kulové.