Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

cepi » pát úno 07, 2014 1:03 pm píše:co tu poniektori plackuju a tie negativne reci :stop2:
velke oci mat netreba o tom zadna, ale vysrat sa na to? fackovaci panak? wtf
kader mame aky mame, podla mna stale dostatocne kvalitny na to, aby sme papierovo silnejsim superom mohli bez problemov vzdorovat a kludne aj prekvapit
uz neraz sme s papierovo slabsim kadrom dosiahli velke veci a dosiahli sme to silou kolektivu, na ktorej budeme stavat aj pocas turnaja
nie individuality, ale kolektiv robia tim a myslim si, ze mame kolektiv, ktory bude vystrkovat rozky
:-D
1-7 :-O

esteze som v praci..... (neveril som, ze toto niekedy poviem :-( )
S tím, co vám hraje na centru se to dalo čekat. Ale rozhodně bych to neodepisoval.. Uhrát by se s tím dát něco mohlo.
Kesler u mňa hráč zápasu.

U nás za zmienku stál len Tatar a Pánik (príjemné prekvapko, len tak ďalej). Už vieme čo je s Marcinkom?
http://sochi2014.iihf.com/men/teams/Slovakia#list" onclick="window.open(this.href);return false;

najviac golov sme dostali, ked na lade boli Vydareny/Marincin/Jurcina, dva goly pri ucasti Charu, Sekeru a Starostu, naopak, Baranka a Meszaros neboli ani pri jednom gole

V utoku to dovrzal utok Bartovic-Surovy-Miklik
Obrázek
mt-svk píše:http://sochi2014.iihf.com/men/teams/Slovakia#list

najviac golov sme dostali, ked na lade boli Vydareny/Marincin/Jurcina, dva goly pri ucasti Charu, Sekeru a Starostu, naopak, Baranka a Meszaros neboli ani pri jednom gole

Vujtek :sok: Tocit pri tak nerovnomerny kvalite vsech 8 beku (po celej zapas, nejen za rozhodnutyho stavu), co dodat.. Meszaros ani ne 14 minut IT, Chara, Sekera 18 minut, wtf (pritom samozrejme u vetsiny golu nebyli a jako jedini dokazali Americany branit).. Co evropsky bek, to totalni megakatastrofa, ze Jurcina jeste hraje hokej jsem zjistil az u sledovani tohodle zapasu. No "hraje".. :lol2: Chce to zvysit ice-time NHL-bekum alespon o 10 minut a tocit 3 defenzivni pary, tohle byl proste totalni trenersky a herni megapruser. Kdyby USA po 2.tretine uplne nepolevili, mohla byt desitka s prstem v nosu (ale tyhle odbrusleny 3.tretiny za jasneho stavu Bylsma ordinuje i u Pens a nekdy me to mirne vytaci). USA :klobuk: vubec bych se nezlobil (a nedivil), kdyby to cely vyhrali :yes:
preco nadavate na Jurcinu? Ved bol najlepsim hracom USA na lade.
Atlantik píše:
mt-svk píše:http://sochi2014.iihf.com/men/teams/Slovakia#list

Vujtek :sok: Tocit pri tak nerovnomerny kvalite vsech 8 beku (po celej zapas, nejen za rozhodnutyho stavu), co dodat.. Meszaros ani ne 14 minut IT, Chara, Sekera 18 minut, wtf (pritom samozrejme u vetsiny golu nebyli a jako jedini dokazali Americany branit).. Co evropsky bek, to totalni megakatastrofa, ze Jurcina jeste hraje hokej jsem zjistil az u sledovani tohodle zapasu. No "hraje".. :lol2: Chce to zvysit ice-time NHL-bekum alespon o 10 minut a tocit 3 defenzivni pary, tohle byl proste totalni trenersky a herni megapruser. Kdyby USA po 2.tretine uplne nepolevili, mohla byt desitka s prstem v nosu (ale tyhle odbrusleny 3.tretiny za jasneho stavu Bylsma ordinuje i u Pens a nekdy me to mirne vytaci). USA :klobuk: vubec bych se nezlobil (a nedivil), kdyby to cely vyhrali :yes:
Fakt je ten, ze obaja hraci KHL, Baranka a Starosta nehrali zle a aj oni dokazali amikov branit. Co nemozno povedat o drevach Jurcinovi a Vydarenom, im miesto hokejok kyticu do ruk, vobec neviem, co ti dvaja robia na OH, ked sme mohli povolat Podhradskeho, alebo hoci mladeho Dalogu, aspon by skusenosti ziskal. :evil: Taktiez Marincin nezahral idealne, no jeho este chapem, je to mlady hrac.
Hadamczik (at je jakej je a ze mu na jmeno neprichazim casto) alespon vi kdo je nejlepsi bek v teamu a podle toho mu dava ice-time 27 minut (Zidla)..

Sorry, ale Chara/Sekera maj hrat za takove konstelace (kdy jsou tam 3-4 beci totalne nekompetentni) 30 minut (tedy za predpokladu ze je o co hrat, ale oni meli nabeh na 18 minut od zacatku, takze no excuse). Tak nizkej icetime Chara nepamatuje urcite 10 let. Mesz to samy, ma mit minimalne 20 (coz uz parkrat odehral i za Flyers letos a nekolikrat celkem v pohode).

Ja jen, ze je to zvlastni, mozna v dalsich zapasech tomu bude jinak. Ale tudy evidentne cesta nevede a ten zapas byl v techhle podminkach odsouzen ke katastrofe. Ono USA maji 4 kompletni formace a je jedno kdo tam zrovna je. Kazdej pobyt matlaku na lede samozrejme okamzite trestaji..
Atlantik píše:Hadamczik (at je jakej je a ze mu na jmeno neprichazim casto) alespon vi kdo je nejlepsi bek v teamu a podle toho mu dava ice-time 27 minut (Zidla)..

Sorry, ale Chara/Sekera maj hrat za takove konstelace (kdy jsou tam 3-4 beci totalne nekompetentni) 30 minut (tedy za predpokladu ze je o co hrat, ale oni meli nabeh na 18 minut od zacatku, takze no excuse). Tak nizkej icetime Chara nepamatuje urcite 10 let. Mesz to samy, ma mit minimalne 20 (coz uz parkrat odehral i za Flyers letos a nekolikrat celkem v pohode).

Ja jen, ze je to zvlastni, mozna v dalsich zapasech tomu bude jinak. Ale tudy evidentne cesta nevede a ten zapas byl v techhle podminkach odsouzen ke katastrofe. Ono USA maji 4 kompletni formace a je jedno kdo tam zrovna je. Kazdej pobyt matlaku na lede samozrejme okamzite trestaji..
V tom s tebou suhlasim, no ako sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre, tak snad Vujtek pochopil ake je Jurcina drevo a viac hrat nebude. Taktiez Vydarenemu treba radikalne skratit cas. No a OH nie su turnaj, takze Marincin tiez nemoze hrat tolko, kolko Meszaros, hoci je to perspektivny mladik.
Preco by mal Charu a Sekeru odrovnavat hned v prvom zapase 30mi minutami, ked nam vlastne o nic neslo (realne tu skupinu vyhrat sa nedalo)? Treba posetrit sily na zapas v boji o stvrtfinale...

Tam neverim, ze bude tocit motakov Jurcinu ci Vydareneho. Inak Baranka nebol az taky marny...
Aaale moja zlata, Maricin nemal dostat taku porciu...ty si to vobec videla cele? Vsetky goli idu na triku Jurcinu, on si v podstate odniesol tu jeho drevnatost...ale krasne nahraval,mozno na dve tri chybicky u mna hral dost dobre, len nemoze byt s Jurcinom v obrane....nema tolko skusenosti aby branil hraca a este napravoval spoluhracove chyby, nechs a uci...osobne som bola s jeho vykonom spokojna. A urcite sa aj niecomu naucil, prenho najlepsia skola hokeja ;)

No podme dalej,

co sa tyka celkovje hry bolo to take rozharane, nepresne, kostrbate.. vadilo mi prehravanie osobnych usbojo u mantinelu, snad pri kazdom druhom spadol Baranka....no hruuza a des. Nebola tam taka sudrznost, agresivita vacsia bojovnost.

Zbytocne tu minat riadky, kazdy z nas vie co bolo zle, ale musim vyzdvihnut mladikov....nesklamali, ba naopak sa velmi snazili....Tatar snad ako jediny tam caroval, isiel do toho, skusal to, skoda ze lene jeden gol, Panik bol strelecky aktivny, snad dve ciste zahodil, Jurco vedel prejst cez americanov, vedel sa dostat do sance, jemu chyba este trosku svalovej hmoty aby bol pevnejsi ale aj to bude casom snad....Marincin hral dobre, nekazil velmi, snazil sa priamo rozohravat a ta jeho akcia v utocnom pasme nebola daleko od golu, proste taketo veci musime vnimat pozitivne.
Osobne nenavidim goly strelene v case ked hrac nas alebo supera sa zvija v bolestiach na alade a zebra neprerusi hru, viem ma to svoje pravidla, ale uz aj ta ludska dostojnost a moralka by v tomto pripade mali mat navrch....lebo aj zdanlivo neskodny suboj, moze mat fatalne nasledky....je to na siroku diskusiu, ale zdravie hraca je prednejsie....Marcinko bude chybat na bully, do toho casu nas najuspesnjesi, uvidime ako to s nim bude, drzim palce.

Do dalsich zapasov sa musime pozbierat psychicky, predpokladam ze lodivod Chara ma tolko skusenosti a bude im vediet poradit, v sobotu rano Slovinci....tam si treba napravit reputaicu a chut....a trosku dovtedy vyladit system obrana utok, aby to bolo ucelensjei a hlavne pruznejsie.

Brankarom nemam co vyknut v celosti, mozno Budajovi by sa dal ten prvy gol vycitat ..aale co za takeho stavu....

Koniec koncov nerobme z tejto prehry velke zavery, turnaj len zacal, klucovy bude osemfinalovy alebo stvrtfinalovy zapas, dovtedy sa treba rozohrat, najst system a lajny.

Osobne by som zmenila obrany:
Chara Meszaros
Sekera Marincin
Baranka Vydareny
Jurcina Starosta....posledne dve obrany tazko sa skladaju, ale radsje nemat po obe vydarny jurcina ;)

CO sa tyka utokov....ja by som skusila risknut Tatar Handzus Jurco...apson na par striedani....lebo ti dvaja si to vedia v Det hadzat, citia sa ...preco to neskusit?
Cathy píše: Osobne by som zmenila obrany:
Chara Meszaros
Sekera Marincin
Baranka Vydareny
Jurcina Starosta....posledne dve obrany tazko sa skladaju, ale radsje nemat po obe vydarny jurcina ;)

CO sa tyka utokov....ja by som skusila risknut Tatar Handzus Jurco...apson na par striedani....lebo ti dvaja si to vedia v Det hadzat, citia sa ...preco to neskusit?
prve dve nechat tak, tretiu Starosta-Marincin, ako siedmeho Vydareneho /ale nepustit na lad/, Jurcinu poslat rychlopostou do Svajciarska, kde bude hrat
co sa tyka utokov, tu suhlasim, mozno by nebolo zle spravit

Tatar--Handzus--Jurco
Panik--Kopecky--Mari. Hossa
Bartovic--Olvecky--Miklik
Zaborsky--Marcinko--Marc. Hossa
Marcinkov start bude otazny...

Jurcinovi by som dala na korcule zavazia anech trenuje...potom bude lietat...
:doh: preco on nevyuziva svoju postavu pri braneni? ... a vlastne.....:lol2: vyuziva, ale v prospech supera......
Vo vancouveri sme mali najprepracovanejsi breakout zo vsetkych timov. Jedna z veci ktora nie je zavisla na talente ale na natrenovani a prevedeni. Podobne backchecking. Mozno je to len problem prisposobenia sa na tento velky lad kde to treba robit inak. Tu je potrebny adjustment trenerov a rychle natrenovanie.
Bola to dosť katastrofa, minimálne tá druhá tretina, inak sa to dalo aj celkom pozerať. Chyba bola podľa mňa, že sme ich úplne nechali hrať ich hru, robili si čo chceli. Teraz vidno, že nám tam chýbajú Graňák a Višňa...tá obrana je biedna, keď je tam len pár dobrých bekov. Jurčina je jasným príkladom.
No nič, treba sa vzchopiť, aj tak už len hráme o prípadne ľahšieho súpera, ale v tom osemfinále sa už môže stať čokoľvek. Tak treba veriť a dať do toho všetko.
Ja možno budem vyhlásený za kacíra, ale mne prišla prvá tretina z našej strane horšia ako druhá. V druhej tretine sme spravili fatálne chyby, absolútne sme nebekčekovali, ale aspoň sme dačo vymysleli aj vpredu. V prvej tretine, nerátajúc šancu Pánika, sme nemali nič.
Sledoval jsem celý zápas a výsledek je dost krutý.Po vyrovnání Slovensko přestalo pečlivě bránit jako v první třetině a to byl konec .... :-( amíci toho maximálně využily.Jináč Tatar dal fakt pěkný gol.
mitch píše:Vo vancouveri sme mali najprepracovanejsi breakout zo vsetkych timov. Jedna z veci ktora nie je zavisla na talente ale na natrenovani a prevedeni. Podobne backchecking. Mozno je to len problem prisposobenia sa na tento velky lad kde to treba robit inak. Tu je potrebny adjustment trenerov a rychle natrenovanie.
Tak mi vysvetli, preco najvacie problemy mali Jurcina s Vydarenym, ktori hraju na velkom lade.

Problem je ten, ze v nominacii mame z Europy slabych hracov, vsetci su alebo priemerni hraci, alebo podpriemerni. No ako priklad, z KHL mame na turnaji Laca, Baranku, Starostu, Zaborskeho, Miklika, Radivoevica, Bartovica, Suroveho a Marcela Hossu s Olveckym. Okrem Laca, a aj to ked privriem obidve oci, sa vsetci rataju medzi priemer, Radivoevic, Olvecky a Surovy by v KHL vobec nehrali nebyt toho, ze je tam Slovan a toho, ze Minsk robi prestavbu. Zaborskemu s vysokou pravdepodobnostou nebude ponuknuta zmluva v Ufe (ak sa v PO nestane zazrak a Tomas nezacne strielat goly ako na beziacom pase) a maximum, kto mu pri takej hre ponukne kontrakt su timy ako Vitjaz a podobne. Tak si urobte obrazok, ako sme na tom.

Pre hlupe chyba radsej pomlcim, take sa nerobia ani v juniorke.
Takze sa nechali doma lepsi hraci alebo len konstatujes to, co vsetci vieme?
kajo píše:Takze sa nechali doma lepsi hraci alebo len konstatujes to, co vsetci vieme?
Podhradsky, Svarny hraju ovela lepsie nez Jurcina s Vydarenym, taktiez mohol hrat mlady Daloga.
V utoku ma zaraza nepritomnost Ruzicky, taktiez Mikusa, (s tym, ze mame problemy na poste centra), Hudacek hra tiez lepsie.

Ale to je jedno, teraz su tu tito hraci. Ja len reagujem na to, ze na tychto hracoch ukazuju na kvalitu KHL. No a akosi nielenze bud v KHL nehraju, ale ked hraju, patria medzi maximum priemer, hoci v pripade Olveckeho a Radivoevica so Surovym ani to nie.
Vsetkych, co si spomenula nie su rozdielovi hraci. Tiez by som radsej videl v obrane miesto Jurcinu trebars Dalogu, ale ze by to urobil taky rozdiel? Mozno by sme dnes prehrali 1:6 :giggle:
kajo píše:Vsetkych, co si spomenula nie su rozdielovi hraci. Tiez by som radsej videl v obrane miesto Jurcinu trebars Dalogu, ale ze by to urobil taky rozdiel? Mozno by sme dnes prehrali 1:6 :giggle:
Jurcina bol pri 4 goloch, je uzasne pomaly, takze prehra by nebola taka, a co je dolezite, Podhradsky vie slusne rozohrat, co Jurcina nevie, taktiez Vydareny v tom nie je silny.
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS