Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Azizek píše:Proč volovinu? Parádní hláška...

Nebo myslím že na Handzuše když clonil před Pavelcem - Takový závěs nekoupíte ani v supermarketu.
Protože to volovina byla? :eek2:

Ale to s Handzušom je ok hlod. :D
Taky dobrý bylo tohle:

Záruba: „Trenér Slováků připomíná peroxid vodíku v roztopeném kotli. Co říkáš, Martine?“

Hosták: "No, já nejsem zas až takovej chemik..."

(docela volovina + nevím přesný znění)
Záruba - ''Francouzi se letos vrátili do skupiny A mistrovství světa a zatím si připadají jak na dvorcích Rolanda Garrose - dvakrát 0:6'' :D
Getzo5 píše:
Azizek píše:Proč volovinu? Parádní hláška...

Nebo myslím že na Handzuše když clonil před Pavelcem - Takový závěs nekoupíte ani v supermarketu.
Protože to volovina byla? :eek2:

Ale to s Handzušom je ok hlod. :D
No svym zpusobem to volovina je, ale vymyslel to dobre me se to nahodou libi neskutecne sem se u toho smal. Zaruba :good:
nasi vysoko objektivni komentatori perlili.....prehrali sme opät o jediny gol, chybalo to stesticko wtf?! :hroza:
Záruba dnes proti Rusum okomentoval Radulovovi zelené rukavice,že je má jak 2 ropuchy na rukách :D :D :D :cool: :lol:

Obrázek
"Dneska to byl Plekanec s marmeládou." Wtf? :-O
brainfck píše:"Dneska to byl Plekanec s marmeládou." Wtf? :-O
:rofl:
:arrow: http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/rob ... halu/33653" onclick="window.open(this.href);return false;
Getzo5 píše:
kajo píše:Ivan N.: :wave: :klobuk_dole: :rofl: :rocker: :fan: :bavme:

Eberle :arrow: "eberli"
Duchene :arrow: "dišné"
Phaneuf :arrow: "ďjon fanéf"

A urcite tam toho bolo viac, ale pozeral som nas zapas.
Sakra a ja som to dal do iného topicu :oops: Takže pridávam:

Stewart :arrow: "sťuart" :eek2:
Burns :arrow: "bárns" :rofl:
Ladd :arrow: český "led" :D

A tešíme sa na Američanov, že Ivan. :wave:
Dneska je Ladd :arrow: Let :giggle:
a Kul Klutebak to je majstrovské dielo majstra Ivana :cool:
z tenisoveho sudka, po 1 sete Nadal - Lorenzi 6:7

komentator na Nova Sporte: "Nadal je dnes k nakousnuti, Lorenzi ho muze dojist, i kdyz....kanibalizmus je nyni na Slovensku" :cool:
Ivan Niňaj ma pobavil v zápase Kanada vs. Švédsko:
James Neal dal gól a Ivan:Jason Spezza dáva goool.Následne ukázali tešiaceho sa Jamesa,dokonca aj tabuľku jeho produktivity a Ivan nič :D Ešte aj opakovaný záber bol :D Pokračovalo sa v hre a Ivan asi po dvoch minútach hovorí:Prepáčte,to nebol Jason Spezza,ale James Neal.Ivan :wave:
Kika píše:Ivan Niňaj ma pobavil v zápase Kanada vs. Švédsko:
James Neal dal gól a Ivan:Jason Spezza dáva goool.Následne ukázali tešiaceho sa Jamesa,dokonca aj tabuľku jeho produktivity a Ivan nič :D Ešte aj opakovaný záber bol :D Pokračovalo sa v hre a Ivan asi po dvoch minútach hovorí:Prepáčte,to nebol Jason Spezza,ale James Neal.Ivan :wave:
to az ked po anglicky zahlasili strelca golu :-D nevsimol si to ani po slovenskom hlaseni
Joe S. píše: to az ked po anglicky zahlasili strelca golu :-D nevsimol si to ani po slovenskom hlaseni
Ešte lepšie :D Proste Ivan je frajer :clap:
to je unho normalne .. on sa opravi az ked kazdy vie ze povedal blbost...kopu krat sa stalo ze nejako neriesil vylucenie azked hrac sedel na trestnej lavici...ak si vsimol ze sa vylucuje tak tipol vecsinou druhy tim
Ja by som mu už ani nič nevyčítal, má na to "právo". Ale že ešte aj tí mladí čo ich nabrali sú tak slabí, to proste STVčke odpustiť nemôžem. :thumbsdown:
dnes pardavy (ci kery ďas to komentoval), ked zabil "teraz treba pomoct brankarovi Plekancovi k vychytanej nule" :thumbsdown:
A čo vlani na MS, kedy v 17. minúte zistil, že nechytá Liv ale iný brankár, hoci niekoľkokrát bol záber aj na menovku brankára? :giggle:
klasika
Lepisto a Pyorala :hehe:
Nah, "reklamná prestava" :rocker: :eek2:
Getzo5 píše:Nah, "reklamná prestava" :rocker: :eek2:
nie som jediny, kto to zachytil :-D

ale aj pyorala daval ivanovi riadne zabrat
ČT:
CAN:RUS "Kajgorodov prešiel, ako rusi hovoria, z Moskvy až do Berlína a vyrovnal stav stretnutia."
SVK:RUS "Rusi zaparkovali pred Slovenskú bránu kamión (Arťuchin)."
Btw neuveriteľný gól, :klobuk_dole: :scare:
"Afinogenov cítil pohyb Ovečkina do stredu ihriska" Hudok poslednu minutu prvej tretiny

a po zapase: Kovalčuk ako správny kapitán doviedol Rusov k víťazstvu (toto nebola perla, to bolo na zaplakanie)
Joe S. píše:a po zapase: Kovalčuk ako správny kapitán doviedol Rusov k víťazstvu (toto nebola perla, to bolo na zaplakanie)
ted nak nevim co je na tom na zaplakani?
545 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS