Hertl - Krejčí - Hudler
Hemský - Plekanec - Michálek
Eliáš - Hanzal - Vrbata
(Voráček) - Sobotka - Frolík
Židlický - Michálek
Rozsíval - Polák
Šmíd - Gudas
Pavelec (Vokoun)
Místo boje o placky jsme si vybrali boj s Lotyši
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
tedy na nory nebo rakusany. s timhle "vykonem" se bojim o vysledek a i kdyby jsme prosli tak neverim, ze projdeme pres ctvrt finale a tak olympiadu opustime po vyhrach nad Lotysskem a Norskem. fakt uspech.AndyF píše:Udelal jsem si rychlej propocet a asi je to nakonec jedno. Podle me pudeme na 4. z Kanadsky skupiny a nej. 2. Budou stejne Rusove.
Ja sem to delal jen zbezne ani jsem nevedel vysledek se Svedama. Ale jakmile Norove s Rakusakama uhrajou kriz, mam pravdu jaAtlantik píše:A to uz jak? Me to vychazi na Lotyse (v pripade ze USA vyhrajou a NOR-AUT nebude remiza).. Pak ve QF zrejme opet Svedove.AndyF píše:Udelal jsem si rychlej propocet a asi je to nakonec jedno. Podle me pudeme na 4. z Kanadsky skupiny a nej. 2. Budou stejne Rusove.
To ano.. Kazdopadne z tohodle hlediska ta posledni prohra zda se vubec nevadi. Dalsi vec ovsem je, ze z poslednich 12 tezkych zapasu na OH to mame 1-1-10 (SUI uz beru jako tezky..)AndyF píše:Ja sem to delal jen zbezne ani jsem nevedel vysledek se Svedama. Ale jakmile Norove s Rakusakama uhrajou kriz, mam pravdu ja
Videl si dnešný zápas s Ruskom? Asi nie. Tak ti odporúčam pozrieť si záznam, lebo dnes to bola poctivá defenzíva ala Švajc resp. Slovensko vo Vancouveri 2010OndraS89 » Ned Feb 16, 2014 10:49 pm píše:hokejem nas neporazite takze to chce beton ala Svajc ale tak dobre to vasi kluci neumi + kopu stesti k tomu..nakonec zbydou oci pro plac kluci
Ono je to vzájomné. Mne to tak pripadá, že tento matchup bude najnudnejší zo všetkých, napriek tomu, že podľa zloženia bude pútať najväčšiu pozornosť.OndraS89 píše:nevidim nic cim by Slovaci meli CR porazit sorry