Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

a...nie je to srdecne jedno????

Podla mna je ovela podstatnejsie, ze niekto niekomu zagratuluje, ako riesit zaradenie do temy....ja som to sem piala skor, a az potom som si vsimla ze to riesite vo vseobecnej teme....alem am to u ..... kde som to napisala, asi tolko k tvojmu trolingu.
Obrázek
1. Jágr - Plekanec - Červenka
2. Voráček - Krejčí - Palát
3. Nedvěd - Eliáš - Erat
4. Frolík - Hanzal - Michálek
Náhradníci: Novotný, Hemský
Ta 4. lajna se mi líbí nejvíc. :hmm:
Té třetí vůbec nevěřím. Erat z formy, Eliáš v repre snad vždycky marnej, přestárlej Nedvěd.. Uvidíme.
TOP6 je relativně OK.
4. ???
Snad druha :slap:
Být tam Hudler místo Paláta tak rozhodně. Já furt nevím, jakej Palát je, co (ne)umí, viděl jsem ho jen jednou proti nám a to jsem se na něj ani nějak nezaměřoval. Uvidíme. Voras a Krejčí je samozřejmě jako dvojička TOP v týmu.
Ta druhá lajna je fantazie ... vsadil bych že budou nejlepší z našich :jupi:
Obrázek
Tak jsme začli prej zvostra. :sarcasm:
No prave Palat sa mi tam k tym dvom hodi :good: Ale ta tretia :lol2:
1. Jágr - Plekanec - Červenka
2. Voráček - Krejčí - Palát
3. Nedvěd - Eliáš - Erat
4. Frolík - Hanzal - Michálek
Náhradníci: Novotný, Hemský

Ty lajny se mi absolutně nelíbí. :neviem: Zase experimentovat s Jágrem a Červenkou pospolu.. oba jsou to slabší bruslaři.. Hasit to za ně bude Pleky? Hemský nehraje? Když už jsme nevzali Hudlera, tak nechť prosím "primadona" hraje. S Krejčím jim to pospolu šlo. Eliáš na centru? Co jsem slyšel a něco málo viděl, vhazování má mizerné a na LW je lepší. Naše "bránící" řada jako bránící nevypadá. Já osobně bych to viděl radši.

Eliáš-Pleky-JAGR
Michálek-Krejčí-Hemský
Palát-Hanzal-Voráček
Frolík-Novotný-Erat

Chápu, že Voras je hodně dole ale takhle mi to vyhovuje. Samozřejmě, Michálek je velký otazník, ale furt mu věřím. Uvidíme no.. Už aby to začalo.. :thumbsup:
Elias, Michalek a Hemsky v top6 na ukor Voracka :hroza: Este ze to tak nevyhovuje Lojzovi.
Asi tak. Toto až na tu třetí lajnu, řekl bych, Lojza zvládl slušně.
Tady se ale nehodnotí sezóna v NHL.. to že v NHL jim to nejde neznamená, že na OH budou hrát stejnou tužku.. Ale chápu, flájrs prostě svoje hráče do top six vidí za každou cenu. :wink:
Hemský ale ani při jakési standartní formě už není lepší jak Voráček. A Eliáš kterej v repre nikdy nehrál to, co v NJD, naopak vždycky zklamal? To tady na mě nechoď s nějakou "repre" formou, nebo co...
Jo tak jinak. Koho jiného dát s Jágrem? Ultrapomalého Červenku? Ne, jedinej Eliáš mi na to křídlo pasuje. Do třetí lajny nacpeš technické hráče jako Hemského? Když už jej bral, musíš mu v týmu dát vhodnou roli. Do 3. -4- lajny absolutně nepasuje. Navíc mu to s Krejčím šlo. To že Voráček je nízko je vlastně pro něj takový kompliment, protože tím ukazuji, že je všestranější. On si v té třetí lajně odehraje svoje. Navíc na PP by byl.. Michálka tam mám, protože je to lepší volba než Voráček. 3 tvůrci hry v jedné lajně je blbost. By nikdo nevystřelil. Ale je mi jasné, že duo Rono-Kajo se tu bude navzájem likovat, aby flájrismus nezklamal. Promin ale za každou cenu já hráče dopopředí necpu, musí v tom být nějaká "chemie".
Červenka pomalejší jak 38letej (nebo kolik) Eliáš? :lol: To asi fakt ne. Navíc Červenka se dokázal na širším kluzišti prosadit v kariéře víc než na užším, zatímco Eliáš na širším, jak píšu asi potřetí :roll: , skoro vždycky zklamal.

A někdo sedět musí, a to že to padlo na Hemského není nelogické. Holt, koho jinýho posadit.

A jen tak pro zajímavost, lajna Palát-Krejčí-Voras už nabrala hodně pozitivních ohlasů od více než tisícovek fanoušků, takže snad nezklamou a potvrdí to, co od nich všichni čekáme. :petrik:
Nelogické by hlavně bylo, že se bral Hemský na úkor Hudlera aby pak stejně seděl.. To je fuk, ať si to poskládá jak chce. Já tu jen napsal svůj názor na sestavu. No problema. :wink:

A ten Eliáš.. hlava mi nebere. Já když jej vidím v NHL, nepřijde mi teda fakt pomalej, Červenka ano. + Pamatuju, jak se mu v repre dařilo. Asi tolik jak Eliášovi. :neviem:
A ty musis hned utocit za to, ze som vyjadril svoj nazor. Podla coho ak nie podla aktualnej formy sa maju skladat utoky? Ved Michalek a Hemsky maju katastrofalne sezony, dokopy maju snad tolko bodov co Voras...a ty ich chces natrepat do top6 namiesto neho...kvoli? Vlastne kvoli comu? Minulosti? To ze Voracek je flyer ma relevantnost asi len v tom, ze viem(e) coho je schopny a nie, do bottom 6 sa nehodi :wink2:
Promin ale brečeli jste, že Giroux nejede a jaký to je "fail". Ted zas vám vadí Voras ve třetí lajně. Nehodlám se opakovat, vysvětlil sem to tu dost podrobně proč sem to tak složil. Buď si pořádně přečti moje příspěvky, nebo nereaguj. Nwm co víc k tomu dodat. A o útočení tu rozhodně nešlo. Jen sem bránil svůj názor tak jako vy.
Nevím jestli brečeli, když jsem tu vyjádřili radost nad tím, že budeme mít kapitána plně připraveného na záverečnej play-off race, ale ok.
Každopádně fail to furt je. To ti řekně 4/5 Američanů i Kanaďanů. :giggle: Akorát na ledě to stejně nakonec nebude moc znát, když má Kanada takovej depth jakej má.
Guddy.44 píše: Eliáš-Pleky-JAGR
Michálek-Krejčí-Hemský
Palát-Hanzal-Voráček
Frolík-Novotný-Erat
Přesně takhle bych to postavil i já až na Michálka, já mu nevěřím a Voras mi tam sedí víc, jinak :thumbsup: Každopádně to jak to postavil Lojzek zase nemá smysl. Proč obhajoval nominaci Hemského na úkor Hudlera se slovy, že se mu do prvních dvou útoků hodí a víc a že je lepší bruslař, když ho teď nechává sedět? Navíc tam je ta chemie s Krejčím. To nemá smysl, navíc Červenka do první lajny Národního týmu určitě nepatří, Eliáš na centra taky ne. No, uvidíme s čím vyrukujem na Švédy...
Štěstí-Klika-Náhoda už nereprezentujú? :cosi:
Getzo5 píše:Štěstí-Klika-Náhoda už nereprezentujú? :cosi:
To nam nepochybne po turnaji sdelite vy..
Tak asi tu budu možná pro některé za blázna, ale mně by se ty lajny celkem líbily takto:
1. Jágr - Plekanec - Palát
2. Voráček - Krejčí - Hemský
3. Eliáš - Hanzal - Červenka
4. Frolík - Novotný - Michálek
Nedvěd s Eratem v záloze by mi příšlo celkem rozumný. Jinak Červenka v první lajně je, bohužel, hodně špatný vtip, to už bych tam snad raději viděl Michálka...! Tím pádem se jednoznačně v té Lojzově sestavě jeví jako nejúdernější lajna ta druhá.
Gudas nachlazen, takze se nevi, jestli zitra nastoupi. OMG
Pavelec zítra na tribuně. :good:
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING