Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Skvělá volba. :thumbsup:
To mohl vzit Lojza i me, v NHl jsem se taky jeste netrefil zato v kabine jsem hodne oblibeny :thumbsup: :giggle:
Do checking line se hraci neberou podle toho kolik dali golu :roll:
OndraS89 píše:Do checking line se hraci neberou podle toho kolik dali golu :roll:
Ok. Tak se nebudem dívat na góly...

V +/- je v -1. Rozdal 41 hitů ve 48 zápasech. Zblokoval 18!střel. 10x GvA. 10x TkA.
Dnes jsem nekde cetl ze ho chce do lajny ke Krejcimu a Vorackovi tak jestli tohle bude nase checking line to jsem tedy zvedav :lol2:
a co je na tom k smichu ??? O Krejcim se asi nemusime bavit a vedle neho dva hraci co se neboji slapnout do utoku i do obrany...super bruslari..Nebo tam mel byt Hudler s Vrbatou ??? :-D :-D :-D
Navíc...ten váš Hudler dal od Vánoc 3 góly. Tak nevím proč po něm teď tak všichni volali.
Rikal jsem tu neco o Hudlerovi nebo Vrbatovi?, btw 3 goly od vanoc je furt vic jak 0. A jako centra checking line si predstavuju spis Hanzala, jako sorry hosi naseho nejlepsiho a zaroven nejtvorivejsiho centra, ktery je hlavne nahravac obetovat do lajny se snajperem Eratem :lol: A Voras taky neni vyhlaseny snajpr a spis goly pripravuje. Tak jestli se spokojite s tim ze tahle lajna dostane minimum golu ( treba zadny ) diky skvele defenzive Erata a nastrili jich taky tak jeden tak to muzem rovnou zabalit, uz vidim tu chemii... Ale treba ty lajny budou vypadat uplne jinak a nakonec urvem nejaky dobry vysledek pac cim vic od naseho tymu cekam tim hur vetsinou dopadne a naopak. A aby bylo jasny, nejsem trener, ale lajnu Erat-Krejci-Voracek pri nasich moznostech muze poskladat jen idiot.
nejlepsi bude pockat na Aloise jak to posklada...ja sem jenom reagoval na ten smich ze by meli hrat spolu,ze me to az tak smesny neprijde....a nevymyslel sem to ja :klobuk: ve finale bude hrat Krejci 1. nebo 2. podle toho kam pocita s Jagrem-Plekancem
Kazdopadne Krejci-Voracek :slintac: Uz sa tesim co budu vystrajat spolu (a snad im to Erat nebude velmi kazit :giggle: ). Ale pravda je, ze ti dvaja by k sebe potrebovali nejakeho zakoncovatela, ktorym je skor prave ten Hudler.
Pokud je potvrzeno, že bude hrát Krejčí s Vorasem, tak podle mě bude třetí do party Hemský. Dává to smysl, Alois naznačoval, že to je pro něj hráč do prvních dvou útoků.
Naše top 6 by podle mě byla ideální takto:
Hemský-Krejčí-Voras
Eliáš-Pleky-Jágr
A doufám, že tam Lojzu nenapadne někde něco nacvičovat s Červenkou k Plekymu a Jardovi, jak se spekuluje. :bitka3:
Voras a Krejci tak to bude hodne pekny :) Jo jasne Voracek je furt tvorivy kridlo ale zase v posledni dobe se snazi strilet o dost vic :) uz neni tak nemocnej na prihravky jako driv :)
Tak Jarda prozradil, že už koupil dvě kamery, který hodlá mít v kabině během každýho tréninku či zápasu ČR. :good: Bude to určitě zajímavý. :giggle: Akorát snad to bude mít dobrej příjem hlasu, jinak Lojzovi ho*no porozumíme.
Aspon vsetci uvidia aky je Lojza analfabet :lol2: Inak nemal Jarda kedysi s Lojzom nejaky problem ze odmietal reprezentovat? Alebo to bolo pri inom couchovi? Alebo sa mi to snivalo? :lol2:
Jsem na to zvedavy, treba bude sranda tak jsem si Jarouse lajkl na fb at mi nic neutece... Treba je tam Jagr zjebe jak ten trener klasterce ty juniory pac Lojzka by stejne neslo slyset :giggle:
Finch182 píše:Aspon vsetci uvidia aky je Lojza analfabet :lol2: Inak nemal Jarda kedysi s Lojzom nejaky problem ze odmietal reprezentovat? Alebo to bolo pri inom couchovi? Alebo sa mi to snivalo? :lol2:
To se ti opravdu něco zdálo :giggle: Jarda má jak s Růžou, jakožto bývalým trenérem repre, tak s Lojzou víc než dobré vztahy.
To si pletes s Haskem. Ten odmital reprezentovat, ale ne kvuli trenerovi. Tvrdil, ze se na MS nestihne pripravit, nebo nejaky jiny pitomy vymluvy.
Jagr nejezdil, protoze dost tradicne hral PO.
Mike Commodore ‏@commie22 16m
Liberec, Czech for 10 days....what is going on around here.

Kde je Rev? Jedinečná šanca, povedal by som.
Sherwood :lol2: .... To je former Red Wing :wave: Rev, urob fotku :giggle: :cool:
Lojza je z Jagra vystrikanej a pta se ho s kym chce hrat takze nemuzou mit jedinej problem :yes:
uz ked tie dresy (+Salakov vytvor) dovi dopo, tak aspon Ondrej to vykompenzoval :thumbsup:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Voras bude mít 89ku. :neutral:
Rono píše:Voras bude mít 89ku. :neutral:
podle roku narozeni..
:serus: k prvej medaile :)
Cathy » Sob Feb 08, 2014 7:10 pm píše::serus: k prvej medaile :)
toto je hokejová téma :slap:
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA