Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

takze na posledne miesto supisky dopisujeme Marka Hovorku.
Hossa a Granak maju zlomene ruky
Skorpion píše:Hossa a Granak maju zlomene ruky
Hráme vadí-nevadí? :jn:
Nemít Hossu, nevadí :jupi: .... nemít Graňáka, vadí :fnuk:
neda mi nespomenut nasu :good: disciplinu....nespominam si na sampionat, kde sme hrali tak disciplinovane, bez lacnych, zbytocnych faulov....francuzov sme pocas celeho zapasu nepustili do presiloviek, ktorych sme sa dost obavali.....good job :thumbsup: mame Kanadu a tam to bude o to dôlezitejsie....

takze hrame o 12:00 :roll: naozaj idealny hospudkovy cas :slap:
hrozny cas, zrejme mi to ujde :nervy: :buch:
arek píše:hrozny cas, zrejme mi to ujde :nervy: :buch:
no mne by to za normalnych okolnosti uslo tiez, ale poriesil som nejake tie cachre machre :D mam pocit, ze skolskych absencii bude viacero :giggle:
uz len to hospudkove miesto zabukovat, ale to nebude o takomto case problemom :P
favorit je jasny, ale tak zacina sa od stavu 0:0, snad vydrzi co najdlhsie, to by nam mohlo vyhovovat, ale neriesim, na zapas sa tesim :oslava:
Stvrtfinale o 12:00 - dalsi fail organizatorov. Kto na to bude pozerat? :sisi: . Tieto MS su totalne "profanuskovske" :thumbsdown:
zas netreba kydať na organizátorov, zober si, že slováci museli hrať aj na domácich MS o 12ej, resp. to bolo 12:15 vo všedný deň, zápas s Dánskom
ale to nebolo stvrfinale. V tom zapase v podstate o nic neslo (mozno len o to nepadnut do bojov o zachranu, uz neviem).
keby slováci neprehrali predchádzajúci zápas, šlo by o štvrťfinále

a už vidím, keby sa hrali súbežne zápasy 1/4finále, tak by sa našli nejakí. čo by fňukali, že nemôžu pozerať všetko. Náhodou nápad dať 4 zápasy v jeden deň tak, aby sa zápasy neprekrývali je super :good:

(a štvrťfinále v dvoch dňoch byť nemôže, na to chýba v programe MS jeden deň)
To by sa dalo vyriešiť zmenou programu, kde by sa niektoré menej významné zápasy presunuli na poludňajší čas.

Získal by si tým deň naviac, rozdelil tak QF na dva hracie dni. Podľa toho by sa vopred musel určiť los, aby to bolo spravodlivé.

Dá sa to, každopádne to nie je chyba organizátorov, že neprišli so zlepšovákom. Za to je zodpovedná IIHF, to majú mať premyslené už vopred.
Tak za chvíli Vám to začne, držím palce, marodím se zádama, takže zkouknu dneska všechny 1/8, věřím, že máte proti Kanadě šanci, snad Vláďa něco vymyslí !!!!
Philly píše:Tak za chvíli Vám to začne, držím palce, marodím se zádama, takže zkouknu dneska všechny 1/8, věřím, že máte proti Kanadě šanci, snad Vláďa něco vymyslí !!!!
Tak jste to dokázali, velká gratulace, teď jsme na řadě my, snad se v semi potkáme !!!!
Ak budete hrať ako proti RUS + budete efektívny v ofenzíve tak to bude super zápas a v Semi sa stretneme :thumbsup:
:slovakia2: :bavme: :groupwave: :vitaz: :poklona:
chlapciiiii...... Air Canada a už letia domov :)

to boli nervy ku koncu.... obyvačka skoro spadla :) po rokoch opat o medaily!!

:oslava: :jupi:
Gratuluji Velcí bratři :)
:)Gratuluji k zaslouženému vítězství nad Kanadou.Opravdu jste hráli dobře a jsem rád,že jste to zvládli.
Zvláště ti mladí,které vám docela závidim Tatar -Miklík -Bartovič + pevnost jménem Chára.Překvapení je pro mě výborně chytající golman Laco.
O Getzlafovi jsem měl lepší mínění,ale ten zbytečný faul na Mikušovo koleno mě přesvědčil o opaku.Je to namyšlený kanaďan,který neunese nepříznivý vývoj a hrubě ve středu pole,kde o nic nešlo - fauluje.To bylo na disciplinárku.A to si řiká kapitán,Hanba! :thumbsdown:
Mladej kluk s tim bude teď marodit bůhví jak dlouho.
:jupi: perfektnnééééééééééééééééééééé :slovakia2:

stálo to za to, ísť na koberček :jn:
nádherné, krásne, neskutočné..! A to som kanadu tipoval na celkového víťaza... :hiding:

to je ale momentálne úpne vedľajšie, s chalanmi vo Vigvame sme si to užili na 100%, ten podnik dnes pri našom 4 góle skoro padol, to si neviem predstaviť čo bude ak by sa podarilo postúpiť do finále :doh:
Cez to všetko patrí sa celému mužstvu poďakovať sa prístup a výkon, najmä v prvej a tretej tretine, ten záver zvládli famózne - ďakujeme..!
Cepíku, teším sa na sobotu, bude to paráda, cítim to v kostiach... :good:
Walt píše:s chalanmi vo Vigvame sme si to užili na 100%, ten podnik dnes pri našom 4 góle skoro padol, to si neviem predstaviť čo bude ak by sa podarilo postúpiť do finále :doh:
konecne som doma :D a som OK :D uz ked som sa pri tom 4 gole ocitol na tej drevenej dlazke pod platnom, bolo jasne, ze ideme na maximum :lol2: stalo to kua za to!
tak, tak, uz sa nevieme dockat Vigvam soboty, ci nedele, hrame do samotneho konca MS, je to jedna velka parada :jupi:
nejake hodnotenie odbornych veci uz necham na inych, ako som spominal po zapase so svajciarmi, tento sampionat si treba uzivat na maximum, vychutnavat si ho plnymi duskami, po dlhociznom case, zazivame tu pravu hokejovu euforiu a to som este netusii, ze to dotiahneme do semifinale.... :scare:

Obrázek
bolo to parádne dnes, len zas výpadok v priebehu jednej tretiny :nervozny: som tak na obede tŕpol, že až :panika:
Chlapci tak vám gratuluji. Fandil jsem vám a i věřil. Jsem strašně rád, že to vyšlo. Zasloužíte si to!!!
Hlavní důvod úspěchu je jednoduchý. Myslím, že už nikdo nemůže proti Vůjtkovi nic říct. Je to pan trenér, který je dle mého vaší největší zbraní!
Druhým je perfektně složený tým, který má od všeho něco a hlavně taháte za jeden provaz!!! Takové nasazení, bojovnost a nadšení je úžasné sledovat!!!
Ještě jednou gratuluji a fandím vám!!! :wave:
Pred MS som tomuto tímu neveril, no teraz už naozaj verím, že tento tím na to má. Nie že verím, ja to viem. Tak, ako je tento tím zomknutý a ako bojuje jeden za druhého, neskutočné.
Dnešný zápas sme s kamošmi pozerali podľa mňa asi v najlepšej krčme v Nitre, ktorá sa po góle na 4:3 otriasala v základoch, skoro sme tam prekotili stôl, naozaj to žilo.
Teším sa už na sobotu, zápas s Čechmi by bol neskutočne zaujímavý a predstava, že by cez nich Slovensko postúpilo do finále ... :-P
SLOVENSKO !!! :slovakia2: :slovakia2: :slovakia2: :dance2:
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES