Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 20

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Kanada po tom co skandalozne nevzala poiriera dopadla podla predpokladov.
Dosiaľ som bol na dvoch finále MS v živote a vždy v nich hrali Švédi.

...a ani raz nevyhrali.

Neviem prečo, ale cítim, že Fíni prekvapia. Opäť sa na turnaji ukázalo, že je dôležitý brankár, pretože do finále sa dostali tímy s dvomi najlepšími brankármi (pri všetkej úcte k Vasilevskému, ktorého považujem za top na šampionátu, ale musím trochu demagogicky upraviť svoje poradie :sarcasm:). A áno, tvrdím, že Fucale nie je dobrý.

Celkovo Fíni sa ukazujú vo veľmi dobrom svetle, najmä Saku Mäenalanen. Môj sleeper pick pred draftom ma prekvapil, že sa dokáže presadiť aj na MS. Videl som ho v apríli v Trnave a "zaľúbil" som sa do neho, no nečakal som, že aj na najvyššej úrovni bude medzi najlepšími.

Inak z Kanady ma fakt nikto nezaujal. Veľmi priemerný tím. Veľmi. Prakticky bez osobností. A aj ten Drouin, ktorý ňou mal byť, tak sa skôr svojím správaním strápňuje.
Risto! :frajer2:

Obrázek

Hyvä Suomi!
Sakra.. Já to těm Švédům tak přál! :cry:
Guddy.44 píše:Sakra.. Já to těm Švédům tak přál! :cry:
Já taky ale po tom jak je sudí v té 3 třetině tlačili k vyrovnání jsem to přál Finům

MSJ

http://www.ceskatelevize.cz/sport/hokej ... mozne-vse/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nevite z jakeho duvodu neni v nominaci Jakub Zboril a Filip Chlapik?

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-rep ... trnak.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zde jsou jesne psani oba
Ze hry vypadli Jenyš, Chlapík a Zbořil. Co vás teď čeká?
K mužstvu se už připojil Karabáček a Špaček, který je po nemoci, takže ho prohlídne doktor. Na tréninku vyzkoušíme nové varianty a vyřadíme další dva hráče. Už druhým rokem máme výrazně mladší mužstvo, tak uvidíme, jak si povede. Hokej na mistrovství dvacítek se blíží dospělému hokeji a v některých ohledech i NHL. Nemůžete tým postavit jen podle talentu a potenciálu daného hráče. Mužstvo se skládá z různých charakterů a typů hráče. Musí tam být i kluci, kteří budou hrát vyloženě fyzický hokej.

Zdroj: http://hokej.idnes.cz/hokej-dvacitka-mi ... entace_cig" onclick="window.open(this.href);return false;

No ale proc pochybuju ze nemaji vykonnost.
MS hráčov do 20 rokov - Montreal (Kan.) - ZAPASY SLOVENSKO:

piatok 26. decembra: Kanada - Slovensko (20.00 h miestneho času/2.00 h SEČ v sobotu ráno)
sobota 27. decembra: Slovensko - Fínsko (16.00 h miestneho času/22.00 h SEČ)
pondelok 29 decembra: USA - Slovensko (16.00 h miestneho času/22.00 h SEČ)
utorok 30. decembra: Slovensko - Nemecko (20.00 h miestneho času/2.00 h SEČ v stredu ráno)

RTVS TO DAVA, je to v programe :hop: :hop:
Obrázek
všetky pekné, až na biely dánsky a švajčiarsky, ktoré sa vyčnievajú zo šablóny a presne preto sa mi nepáčia......konečne aj bratov napadlo si zmeniť ten vlajkový, ktorý síce originálny bol, ale okrem toho úplne nepraktický, takto to majú už aj oni v poriadku
Canada's forward group set:
McDavid
Petan
Lazar
Domi
Reinhart
Duclair
Ritchie
Paul
Point
Crouse
Gauthier
Fabbri
Virtanen

defence is set:
Nurse
Theodore
Morin
Bowey
Morrissey
Heatherington
Hicketts
Slovensko zvitazilo v prvom z dvoch pripravakov, nad Svajciarskom v pomere 2:3
goly za SR dali Cehlarik, Rehak a Cernak.

Zajtra, tj.j. 23:12.2014 maju chlapci na programe posledny pripravny zapas s Ceskom, po ktorom by mal tim opustit jeden obranca a jeden utocnik.
Kanada si dělá co chce zatím 7:0 po 2 třetinách. Tohle mužstvo je skvěle poskládané :thumbsup: ale Slováci nejsou soupeř... Rusákům nadělali vrásky Ehlers s Bjorkstrandem, USA - FIN souboj golmanů, zápas Čechů se Švédama zklámaní a přehlídka hrubek.
Ja som miestami nechápala tú ,,obranu". Hráč Kanady je sám pred bránou, pri hre 5 na 5, ešte sa aj vyhrá s pukom, toľko má času a potom krásne zavesí. Do toho ešte počúvať toho hrozného komentátora a jeho Fukoliho....
neviem co sa stazujete :neviem: sak sme s prehladom vymazali McDavida :ciga:
Anty píše:neviem co sa stazujete :neviem: sak sme s prehladom vymazali McDavida :ciga:
keby len jeho.. celý jeden útok!
danny111 píše:
Anty píše:neviem co sa stazujete :neviem: sak sme s prehladom vymazali McDavida :ciga:
keby len jeho.. celý jeden útok!
:groupwave: :fan:
Jendroľ 5 minusiek :panika: sak ten bol pri kazdom gole snad.....sa ospravedlnujem, ze som kydala na Pavuka, ten ma iba jednu minusku ale robili chyby...hlavne obrana, kazdy do jedneeho...

Dnes hrame s Finmi, bude ot pre psychiku tazsie, ale zas ich styl hry nam moze viac sediet...tak dufam ze dame aspon jeden gol....

Rozmyslam nad tym, ze ak budeme takto hrat s Nemeckom, tak vitaj druha divizia :cry:
tieto MS asi kvalitne odignorujem, nocne casy a pocas nich vidiet nase naklepy, to si radsej necham snivat:)
a zapas s Nemeckom pocas Silvestrovskej noci :oslava:
no a ako bonus pocuvat toho analfabetovskeho zaklinaca hadov, nie dik

McD bez bodu ale :giggle:
zopar dalsich vcerajsich chutoviek

https://vine.co/v/OHDenOu3vrj" onclick="window.open(this.href);return false;
https://vine.co/v/OHD2EwzeLlp" onclick="window.open(this.href);return false;

aj Eichel co to ukazal
Finov sme veru uz dlho nedali :)

v prvej tretine sme mali velmi vela stastia...Fini si nas v pohode davali len neboli produktivny (4 tycky?)...v druhej tretine do nasho golu opet tlak Finov po tomto gole az dokonca zapasu Fini sice boli lepsi ale nedokazali stupnovat tlak hoci mali este nejake sance ktore vsak niekedy aj so stastim niekedy s brankarskym umenim velmi pekne vychytal Godla...smerom dopredu to stalo iba na Rewayovi..skoda tej nasej tycky po velmi peknej akcii..oslabenia sme zvladli super v 3. tretine..pacil sa mi Bondra

tak este dat Nemcov :)
Slovákům gratuluji, Češi by potřebovali nafackovat :hroza: Ikdyž Švýcaři nejsou ořezávátka rozhodně jsou porazitelní, ale to bysme museli začít hrát hokej... Prej sme si mohli hráče vybírat podle formy a kdo se hodí do týmu - HA HA HA! Hadamczykův syndrom? Proč nejeli Zbořil a Chlapík sakra! Obrana zmatená jak po mejdlu a ty puky co za Vanečkem neskončí se od něj odrazí.
Nie je sa moc cim chvalit akurat fini nepremienali sance inac totalna dominancia.
Je to fakt bida...nejisty golman, obrana dobra tak na rybnik a utok taky nic extra, ale aspon par jednotlivcu se snazi
Tak co sa tyka nas tak to bolo robbery ale uz ked sme boli niekde inde technicky, tak aspon co sa tyka taktiky a obetavej hry to bolo super. V zasade to ale bolo o velkom stasti lenze na druhu stranu minuly rok sme myslim mali nadosah dva velmi pekne vysledky a oba utiekli v samom zavere zapasov a bolo z toho ho*no....

Co som zase pozeral cechov tak opacne. U niektorych by nejaky skill bol, hlavne u utocnikov ale ten ich pohyb, rotacia, preberanie hracov :hroza:
Absolutna dezorientacia, to bolo fakt strasne.
Tak korculiarsky a hokejovo sme niekde inde, riadne zaostavame, ale bojovnostou chtíčou to vynahradilima hlavne sa snazil hrat do tela, forcekovat a zneprijemnovat im hru, kde sa dalo. Godla sa musel citit jak ryba na pekaci, ale tie branky si postaivl fkat dobre :D ....proste trosicku stastia sa priklonilo aj na nase hokejky a branku. Tieto tri body dudfam budu mat pre nas cenu zlata a na zapas s Nemckom budeme moct nastupit uvolnene tak dufam ze aj tento zapas zvladneme. Teraz mame takmer 45 hodin volno...treba si oddychnut, nacerpat sily a vymysliet taktiku na amikov, s nimi musime jazdit...a toot bude tazke....a hlanve preberat si hracov a nedovolit kombinacie, lebo ked raz zacnu tak sa zosypeme ako s Kanadou.

Velmi sa mi pacil Bondra...nebojacne a hlavne v oslabenieach hral vyborne, je vysoky a silny, tym padom vie podrzat puk a nepada jak fakla pri mantineli, chlapec si zvysuje kredit pred draftom, co je vyborne,len tak dalej.
367 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS