Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Ešte z Helsínk alebo Goteborgu:
"Pán rozhodca,to bolo za čo?...Gól. :lol2:
Freddie92 píše:Ešte z Helsínk alebo Goteborgu:
Z Göteborgu z finálového zápasu Rusko - Slovensko :).
kanter píše:
Freddie92 píše:Ešte z Helsínk alebo Goteborgu:
Z Göteborgu z finálového zápasu Rusko - Slovensko :).
gol na 3-3
Obrázek

Onen chránič krku, při dnešním zápase USA - Finsko během diskuse o masce Tima Thomase (a o tom, proč to nenosí), nazval na ČT4 spolukomentátor David Pospíšil "brankářským bryndákem". :lol:
ivan ninaj koncom druhej tretiny: glison tvrdo atakovany Tuomomom Rutuom

cez druhu prestavku dornic v studiu: mam pocit ze sme na lyzovani, toto je slalom lyzovanie?
CT 2 v druhej tretine:

sidny krozbi si byl pobrecet u hlavniho rozhodciho

alespon vime ze tam je, uz jsem si myslel, ze sedi hore na brance a cte si noviny
Mě rozesmálo jak byl vyloučen Lydman a Dusík řekl něco v tom smyslu
"Lydman je také kytarista heavy metalové kapely ale tento riff byl moc tvrdý
Dnes Niňaj tuším dačo v takomto zmysle povedal: Kopecký inkasoval tvrdý hit, no uhol sa mu.
Nie je to ma*or? :D
Niňajova perla: "Stretneme sa v boji o tretie miesto s Fínskom, zajtra večer Vancouverskeho času." :ja_neviem:
Počas zápasu s Kanadou:
A vysúvame našich hráčov... :lol2:
asi viete čo mi to pripomína :D
Freddie92 píše:Počas zápasu s Kanadou:
A vysúvame našich hráčov... :lol2:
asi viete čo mi to pripomína :D
nevieme
Zapoj predstavivosť :twisted:
:backtotopic:
"a smutný odišiel na lavičku. V tejto chvíli ho nepotešil ani dvojgólový náskok ani ponúkaná čokoláda"

:lol3: :lol3: :lol3:

Jurčina ich tam zrovnal ako uteráky v kúpeľni

hrac bol pritetovany na mantinel :lol2: :lol2: :lol2:

USA:FIN: Nebezpečny zufaly finsky utok.

....tak americania uz mozu v tomto zapase hrat takzvanu UDRZBU

Freddie: Na také veci nie sme odborníci :D.
Freddie92 píše:Zapoj predstavivosť :twisted:
:backtotopic:
Samozřejmě že chápeme :lol2:
Pronger vo vlastnom obranom pásme išiel prihrať spoluhráčovi a Niňaj že "Pronger prihráva opačnému obrancovi'' :lol: :lol: :lol:
Fíni sú zrelí na uterák.
Miller si môže v bráne aj čítať noviny. :D
A keď sa Kanaďanom posunula bránka tak Ninaj,že AHA :)
Proste on je najlepší :thumbsup:
cepi píše:akurat som dosiel domov a omrkol z kazetky golove momenty a ten nestastny zaver...teda 101% golovku v podani Pala Demitru...samozrejme z CT2 :frajer2: pan Zaruba vdaka za paradny koment, ste proste borec a o to viac si vas vazim, ked zo 2-3 zopakoval "pred slovakma klobouk dolu" :poklona:
a zrejme som nebol sam :)

Dakujem komentatorom CT, obzvlast panovi Zarubovi. Pani z STV UCTE SA AKO SA MA KOMENTOVAT HOKEJ. Na konci zapasu mi zimomriavky behali po chrbte ako Zaruba krical a drzal nam palce. Po zapase povedal, ze SMEKA KLOBOUK PRED SLOVAKY.
Dakujeme!!

Presne tak. Ja stále neviem v čom to je, že naši komentátori či už vo futbale alebo v hokeji sú totálne tragický. Dnes som si zápas na ČT parádne užíval a myslím si, že Róbert Záruba keby komentoval napríklad aj našu futbalovú ligu tak by z nej dokázal urobiť drámu. Je to naozaj fantastický komentátor.

Tiez by som svoje koncesionarske poplatky dal radsej CT ako STV lebo je to smutne co tam dokazu vypotit.Vdaka bohu(a to som silny ateista)ze som to nemusel pozerat na STV
Mne sa páči ako komentujú asi preto,že je iné ked to komentuje napr. čech ako slovák,ktorý má predsa len slovenské srdce a viac precíti tú radosť z golu či víťazstva.A páčia sa mi aj ich hlasy :)
Freddie92 píše:Mne sa páči ako komentujú asi preto,že je iné ked to komentuje napr. čech ako slovák,ktorý má predsa len slovenské srdce a viac precíti tú radosť z golu či víťazstva.A páčia sa mi aj ich hlasy :)
:thumbsup: a v neposlednom rade vedia o com kecaju....RESPECT CT..
Konečně jsem našel video s dnes už legendárním faux pas Petra Vichnara. Tato příhoda je dost často mylně připisována Bosákovi.
V čase 2:50 uslyšíte jeho hodnocení místní umělkyně. :lol3:
uz neviem kto, ale niekto prihral melónemu :lol: a ked dal rájen melóóón prvy gol, umieral som od smiechu :lol3:

Patrick Kane, mohol dat treti gol a bol by Hattrick Kane :D

a Ninaj si asi mysli, ze Rafalski je chuk norris alebo co, ked ako povedal pri gole si pripisal 2 asistencie :lol:
Jo Cepi Záruba je opravdu mistr ve svém oboru a fakt ho obdivuju. Podle mě to je i dobrý chlapík s osobním životě.... ale nezapomínejte na Dusíka ten má hlášky že někdy nevím jestli se mám smát nebo ještě víc smát :D
Martin #27 píše:Jo Cepi Záruba je opravdu mistr ve svém oboru a fakt ho obdivuju. Podle mě to je i dobrý chlapík s osobním životě.... ale nezapomínejte na Dusíka ten má hlášky že někdy nevím jestli se mám smát nebo ještě víc smát :D
ja ich oboch beriem :wub: :D vratane Hostaka :yes:
dobrá nó, dobrá jee, a ještě navíc umí na housle :D :D ja sa poserem :D
545 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS