Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kanada

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

v kratkosti k Seguinovi - samozrejme ze to nebol ziadny svatousek :)
ved o tom sa medzi bos fanusikmi velmi dobre vedelo, ziadne novinarske bubliny
uz davnejsie som cital rozhovor so Zdenom, kde sa riesila aj tato ciitliva tema, bez nejakych diplomatickych reci povedal, ze pokial niekto nerespektuje iste BOS pravidla, bohuzial v time si miesto nenajde, to iste sa tykalo aj Kessela
Martin St. Louis has registered the most points in the NHL (294) since the 2010 Winter Olympics. :mf:
v nominacii Kanady je 17 hracov zo Zapadnej konferencie, 8 z Vychodnej :jn:
arek píše:v nominacii Kanady je 17 hracov zo Zapadnej konferencie, 8 z Vychodnej :jn:
a z Edmontonu? :jn:
a len 4 hráči s kanadských klubov (žiadny útočník)
Chýba mi tam E.Kane a A.Hall, aby lietali po tých rybníkoch v Soči. Ale s nimi sa asi počíta do nasledujúcej OH až o 4 roky, kde budú v ideálnom hokejovom veku. Asi Yzy nechcel prísť až s príliš mladým teamom :neviem:.
Jediny na svete, kto by tam videl Adama Halla. Ale mas :plus: kedze je to flyer :good:

Taylor Hall bol podla mna dost na vazkach, uz len preto, ze je to LW.
kajo píše:Taylor Hall bol podla mna dost na vazkach, uz len preto, ze je to LW.
ano, a rozhodlo to, ze sme Tampu pred par dnami porazili. :sarcasm:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Mike Kelly ‏@MikeKellyNHL 1m
Sidney Crosby named captain of Canadian Olympic team. Weber, Toews are alternates.

Weber > Keith. :hmm:
Getzo5 píše:Weber > Keith. :hmm:
Co je na tom k přemýšlení?
Ja by som dal A-čko Keithovi. No a čo, že je Weber kapitán v Nashville? No a čo, že by mali A-čko dvaja z Chicaga? Ja v tom problém nevidím. Pre mňa je Keith väčšia osobnosť (nielen lepší hráč, čo by v tomto prípade nemalo mať žiaden dopad - a jedným dychom dodávam, že Crosby je svojim spôsobom výnimka).
Lebo je fakt az tak dolezite, kto bude mat to druhe acko na drese :roll: A dostal ho Weber, ziadny Duchene...
Ja len odpovedám. :roll:
Steven Stamkos will NOT participate in the 2014 Olympic Games.
Obrázek
:-/
Stamkose má nahradit jeden ze čtveřice: St. Louis, Giroux, Couture, Neal.

Můj tip: Márty
Ono je to strašně těžké a nechtěl bych být v kůži GM, Stamkos měl hrát po boku Kunitze a Crosbyho, což hraje do karet Martymu. Centrů je tam už hodně i když asi se nepočítá s tím, že kdyby Giroux jel, tak že by hrál centra. A dát ke Crosbymu na křídlo Girouxe...to nervím... hokejově by to bylo zajímavé, ale ti dva se zkrátka nemusí takže pochybuju (nebo si to spíš neumím představit), že by zrovna oni dva spolu hráli. Takže by Claude musel jinam. Nevím těžko říct. Větší favorit je Marty, navíc si to určitě víc zaslouží, Giroux je ještě mladý a to nejlepší má teprv před sebou. Nicméně nebyl bych překvapen, pokud by jel právě on. Jen by to bylo vzhledem k St. Louisovi poněkud kruté. Mým tipem je však Neal. I když hraje u Pens s Malkinem, myslím že jako střelec by tam dobře zapadl, ale moc šanci asi nemá.

Je to celkem úsměvné když si uvědomíme jaké dilema musela (musí) Kanada nebo USA řešit, zatímco co my tam v klidu fláknem "hvězdného" Barinku :yahoo: už se těším jak bude po ledě nahánět Martyho nebo Girouxe :-D
Pro Gho snad hraje vyhodu jen to, ze je pravak jako Stammer, coz je dulezitej faktor pro PP, na ktere je btw letos po Crosbym nejproduktivnejsi z Kanadanu.. Pak jeste muze zahrat na RW a od prosince je nejproduktivnejsim hracem NHL, od oznameni nominace pak nejproduktivnejsi spolu s Marty. :giggle:

Kazdopadne at jede Marty, je to ro nej posledni sance a nam se bude hodit, kdyz G bude na zaver sezony odpocinutej..
Jen at jede Marty.
My mame naslapnuto na :cup: a namahava olympiada, s rizikem zraneni, by byla zbytecna prekazka. jeste se nam ta unava Blesku bude v PO hodit.
Marty :pray:
BTW, nejvic bodu z nenominovanych Kanadanu od vyhlaseni nominace udelal:
Obrázek

Ehm, totiz:

Obrázek
Jo, to je pravda. Myslel jsem z těch hráčů, kteří mají reálnou šanci na nominaci. :jn:

A navíc Kadri je pro mě.. ehm.. Egypťan. :sarcasm:

Ale vážně si myslím, že to dostane Márty.
Každopádně padly slova, že náhradník Stammera bude až 13. útočníkem..
Rono píše:Kadri je pro mě.. ehm.. Egypťan.
Je Libanonec a navic uz Kanadu reprezentoval.
Moc to řešíš... :ninja:
Rono píše:Jo, to je pravda. Myslel jsem z těch hráčů, kteří mají reálnou šanci na nominaci. :jn:

A navíc Kadri je pro mě.. ehm.. Egypťan. :sarcasm:

Ale vážně si myslím, že to dostane Márty.
Každopádně padly slova, že náhradník Stammera bude až 13. útočníkem..
Ja dufam, ze to bude Marty. G aby bol 13tym utocnikom? Za Marleauom, Carterom, Bennom,...a nejdem pokracovat? To radsej nech si oddychne doma.
Navíc asi by fakt nedělalo dobrotu, kdyby v jedný kabině byl G a Cindy. :giggle:
487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING