Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Hejduk definitivne potvrdil, ze uz nebude reprezentovat :(
ČSLH zverejnil 67-člennú (predbežnú/prvotnú) nomináciu na OH v Sochi.
Goalkeepers:
Jakub Kovar, Avtomobilist Yekaterinburg (KHL)
Petr Mrazek, Grand Rapids Griffins (AHL)
Michal Neuvirth, Washington Capitals (NHL)
Ondrej Pavelec, Winnipeg Jets (NHL)
Alexander Salak, SKA St. Petersburg (KHL)
Jakub Stepanek, Severstal Cherepovets (KHL)
Tomas Vokoun, Pittsburgh Penguins (NHL)

Defencemen:
Michal Barinka, Vitkovice Ostrava (CZE)
Miroslav Blatak, Avangard Omsk (KHL)
Petr Caslava, Severstal Cherepovets (KHL)
Radko Gudas, Tampa Bay Lightning (NHL)
Jan Hejda, Colorado Avalanche (NHL)
Tomas Kaberle, Montreal Canadiens (NHL)
Jakub Kindl, Detroit Red Wings (NHL)
Lukas Krajicek, Dynamo Minsk (KHL)
Filip Kuba, Florida Panthers (NHL)
Zdenek Kutlak, Slovan Bratislava (KHL)
Tomas Kundratek, Washington Capitals (NHL)
Radek Martinek, New York Islanders (NHL)
Zbynek Michalek, Phoenix Coyotes (NHL)
Tomas Mojzis, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Nakladal, Lev Prague (KHL)
Ondrej Nemec, Lev Prague (KHL)
Filip Novak, Dynamo Moscow (KHL)
Roman Polak, St. Louis Blues (NHL)
Michal Rozsival, Chicago Blackhawks (NHL)
Ladislav Smid, Edmonton Oilers (NHL)
Petr Zamorsky, PSG Zlin (CZE)
Marek Zidlicky, New Jersey Devils (NHL)

Forwards:
Roman Cervenka, SKA St. Petersburg (KHL)
Radek Dvorak, Carolina Hurricanes (NHL)
Patrik Elias, New Jersey Devils (NHL)
Martin Erat, Washington Capitals (NHL)
Tomas Fleischmann, Florida Panthers (NHL)
Michael Frolik, Winnipeg Jets (NHL)
Martin Hanzal, Phoenix Coyotes (NHL)
Martin Havlat, San Jose Sharks (NHL)
Ales Hemsky, Edmonton Oilers (NHL)
Tomas Hertl, San Jose Sharks (NHL)
Roman Horak, Calgary Flames (NHL)
Petr Hubacek, JYP Jyväskylä (FIN)
Jiri Hudler, Calgary Flames (NHL)
Zbynek Irgl, Dynamo Minsk (KHL)
Jaromir Jagr, New Jersey Devils (NHL)
Lukas Kaspar, Donbass Donetsk (KHL)
Jakub Klepis, Lev Prague (KHL)
Petr Koukal, Neftekhimik Nizhnekamsk (KHL)
Jan Kovar, Metallurg Magnitogorsk (KHL)
David Krejci, Boston Bruins (NHL)
Milan Michalek, Ottawa Senators (NHL)
Vaclav Nedorost, Donbass Donetsk (KHL)
Petr Nedved, Bili Tygri Liberec (CZE)
Jiri Novotny, Lev Prague (KHL)
Rostislav Olesz, New Jersey Devils (NHL)
Ondrej Palat, Tampa Bay Lightning (NHL)
Jakub Petruzalek, Amur Khabarovsk (KHL)
Tomas Plekanec, Montreal Canadiens (NHL)
Vaclav Prospal, Columbus Blue Jackets (NHL)
Tomas Rolinek, Sparta Prague (CZE)
Martin Ruzicka, Ocelari Trinec (CZE)
Vladimir Sobotka, St. Louis Blues (NHL)
Jiri Tlusty, Carolina Hurricanes (NHL)
Tomas Vincour, Ak Bars Kazan (KHL)
Michal Vondrka, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Voracek, Philadelphia Flyers (NHL)
Radim Vrbata, Phoenix Coyotes (NHL)
Petr Vrana, Lev Prague (KHL)
Dresy pro ZOH. Jak se vam libi?
Bilej je krasnej, ale ten druhej, to je snad spatnej vtip ne? Navic si moc neumim predstavit jak to bude na lede vypadat, kdyz proti nam nastoupi CAN/SVK/RUS v bile variante... :slap:

Obrázek
Fuuha, pozera ze ta Biela s cervenym vrskom je celkom pekna hoci vyzerate jak osnehovani Habs :giggle:
A ta druha varianta mi pride jak pyzamo :lol2:
akože toto je iný humáč to druhé :thumbsdown: na čo dodrbať červenú klasiku :doh:

Ako podvodníkovo pyžamo ? :giggle:
To druhý snad ani nemůže projít. Musí tam přece převažovat tmavá nebo světlá barva, aby soupeř mohl nastoupit v odlišné kombinaci. Takhle by proti tomu Rusové, Slováci nebo USA nemohli nasadit svoje dresy.
Ten první je parádní.
Ten “zastavovy” by tusim mal byt zozadu cisto cerveny, takze tam uz viac bielej asi nebude… :hmm: ale ze by sa mi prave pacil sa neda povedat :neviem:

Z toho co som doteraz videl (RUS, USA, CAN, CZE) nie som vobec nadseny, Nike to podla mna ponali az moc revolucne a snazia sa aby tie ich dizajny pre OH absolutne nepripominali to na co su ludia zvyknuti z MS… u mna to teda zatial neboduje :thumbsdown: az mam obavy z toho co vymysleli pre nas :nervozny:
Místo, abych dělal seminárku, tak jsem sepsal sestavu pro Soči, která by se mi líbila nejvíc, co vy na to?
Snažil jsem se to sestavit podle jmen, ale hlavně aktuální formy, no co si budem, není moc z čeho vybírat. Poměrně osvědčené dvojičky Hemský-Krejčí a Jágr-Plekanec by podle mě mohly být hodně slibné, zdravý Eliáš by lajnu mohl skvěle doplnit. Sobotka je jeden z nejlepších třetích centrů na světě, takže ten má doufejme nominaci jistou. U čtvrté řady je určitě otazník, jak by si evropské křídla poradila s centrem z NHL, ale žádný jiný centr do čtvrté řady než Hanzal mě nenapadl a v jeho formě je to asi nejlepší volba. Obrana je hodně jak si k sobě kdo sedne, teď si nemůžu za nic vzpomenou s kým hrál Židla naposledy v páru v repre. Gudas a Polák by tam měli určitě být, nikdo nám nedá nic zadarmo. V brance je to snad jasné.

Hertl-Krejčí-Hemský
Eliáš-Plekanec-Jágr
Voráček-Sobotka-Frolík
Rolinek-Hanzal-Hubáček
(Hudler, Palát, Petružálek, Kovář Jan)

Židlický-Hejda
Gudas-Michálek Zbyněk
Polák-Čáslava
(Rozsíval, Kindl, Nakládal, Němec)

Pavelec
Kovář Jakub
(Salák, Mrázek)
Voracek by mal byt IMO vyssie a ked nie, aspon vymenit Hanzala za Sobotku.
Ten Hemský je u tebe moc vysoko a kdybych se měl rozhodnout teď, tak bych ho ani nebral.
Dvojka Hanzal-Vrbata by rozhodně měla být.
Voráčka určitě výš, pokud začne řádit jako ve zkrácené sezoně. Hemáka tam mám hlavně kvůli chemii s Krejčím a že na větším hřišti má jeho hra větší sílu. Hertl asi neprojde, to je mi jasné.
Vrbata-Hanzal je osvědčená dvojice, ale Vrbata mě nepřesvědčil ani trochu na posledním MS, nicméně Lojza ho tam určitě postaví.
motak hemsky tam je a najproduktivnejsi hrac hudler nie? divne.
mitch píše:motak hemsky tam je a najproduktivnejsi hrac hudler nie? divne.
Hemský dneska 8 minut za zápas / 1 střela a -1 :scare:
Creeper píše:
Samozrejme nenominovani Hudler a misto nej Hemskyho :) je tezkej ulet :) a to Hudlera fakt nemam rad.
Creeper píše:
On se totiž v zápase zranil.
dejf píše:On se totiž v zápase zranil.
Už jsem si říkal, že je moc dlouho zdráv.. :hehe:
Klídek, není to nic vážného...
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-o ... tomce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:klobuk: Honzo.
Parádní článek a moc se mi líbí, že někdo našel koule a řekl nahlas svůj názor. :klobuk:
A co jako tak pěknýho řekl?
Hned na záčatku říká, že vůbec nepočítal s tím, že pojede a že to bylo kvůli událostem na MS. Tak proč to neřekl hned po MS nebo v létě? Když tam ještě říká, že takových hráčů bylo víc, ale ti mlčeli kvůli Sochi. Tak on věděl, že nepojede, ale kritizuje až po oznámení nominace.

Vysloveně trapný je jeho popisování Olympiád. V Turíně za Hadamczika byla medaile, protože to hráči vzali na sebe. Ale ve Vancouveru hráli podle Růžičky a tak měli jen smůlu, že vypadli ve ČF. Možná teda taky měli hrát podle sebe a kašlat na trenéra a asi by přivezli medaili. :hmm:

Zaujatost novináře je jasně vidět v otázce, jestli se nebojí kritizovat Hadmaczika, protože má v hokeji velký vliv.
A co jako Had s tím svým vlivem udělá? Zakáže mu hrát za Colorado nebo rovnou hokej? :hroza:

Hned na další straně je odpověď Hadamczika. http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-o ... uslit.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A proč bych nemohl věřit jemu a ne Hejdovi?

Amíci nevzali Yandlea a Švédi Hedmana. Tak si počkáme na jejich podrážděný reakce, abychom jim taky mohli zatleskat?
Proč? Protože se ho nikdo neptal na toto téma? Nebo jsi čekal, že sám vystoupí před novináře a začne jen tak z ničeho nic toto říkat?
Dostal otázku, tak odpověděl. Co na tom nechápeš Dejfe.. Řekl svůj názor což je mnohem lepší, než kdyby říkal to, co většina hráčů říká, aby neměli problém. Naopak se mi tenhle přístup líbí. Asi to nemohl říct už dřív, když nebyl tázán.

A na MS 2010 jsme s průměrem vybojovali zlato a co? Had měl o rok později s lepším týmem "jen" bronz. Já nesnižuji jeho kvality ale už dlouho čekám na postu trenéra změnu. Zdá se mi totiž, že náš hokej přešlapuje stále na jednom místě a bojí se "experimentovat". Samozřejmě, MS a OH je něco jiné, nicméně i tam se ukáže hodně. V případě Hejdy (a jeho NEnominace skrz bruslení) až příliš.

BTW: Hedman držkovat nemůže, je mladý a může jet ještě na 2 OH.. Hejda už na OH nebude, tzn. může říkat vše bez "následků".
No a Hadamczik na to odpověděl přímo a taky řekl svůj názor, proč Hejdu nebere a nevídím tady nikoho z vás, že byste ho chválili, že řekl svůj názor na něj.
No a na MS 2006 získal stříbro s nejhorší soupiskou v historii Česka.
:lol2: Svůj názor řekl jenom až když už mu to bylo nevyhnutelný, zatímco Hejda odpovídal dobrovolně.
A nechoď na mě s tím, že Lojza nemusel na to reagovat, takovej demen* určitě není, aby to nechal bez odezvy.

A samozřejmě to, že nestíhá bruslit je největší pi*ovina na entou, co mohl říct, akorát tím u mě potvrdil jakej je to šašek. Hejda třeba není fakt nejrychlejší bruslař, ale tím, že vzal ještě pomalejšího Kaberleho, Krajíčka, Barinku a spol. si solidně nasral do huby...
Tak já četl i Hadamczikův názor. Já tady ale neřeším, že nevzal Hudlera nebo Hejdu. Řeším tu, že to chce změnu. Co o to, že v roce 2006 získal stříbro. Je to už 8 let. Na MS 2011 měl s parádní soupiskou "jen" bronz. Rusáci po MS 2010 kdy tam měli svoje TOP kouče po neúspěchu vyměnili a já čekal něco podobného. Já Hadamczika nemám rád. Nelíbí se mi jeho komentování hráčů (to jak vysvětlil proč bral Hemského a ne Hudler, nebo proč vzal Barinku s Krajíčkem a ne Čáslavu) a nelíbí se mi ani jeho (NE)styl. Navíc nemá mezi hráči takový respekt jako měl Růža a já právě na RESPEKT kladu velký důraz.
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA