Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kanada

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

:slap: ať idú do prrdele....Marty v lajne s rookies 22bodov v 23zápasoch a ide Benn/Nash

Ak to ešte nevieme či to Stamkos stihne :samovrazda:
kajo píše:Vravi ten, co napise taketo zgrcky
St.Louis by si to bezpochyby zasloužil, ale takových má Kanada dalších 20.Vsadili na mládí, já bych volil stejně.
Dalsich 20 ako MSL :hroza:
To samé jde říct o Girouxovi
Takze Giroux je uz stary? Alebo takych ako je on ma Kanada dalsich 20? Tak vies co, ty blbecek? Posledne 3-4 roky ma viac bodov ako Giroux len Malkin a Stamkos. Mozno este jeden zo Sedinov. Ale hej, takych ma Kanada plne vrece. Ak sa na niekom vybanujem, budem nesmierne stastny ako to bude na tebe :klobuk:
Asi neumíš chápat psaný text, čehož jsem si u tebe ale už všiml. Kde píšu, že je Giroux starý, na čem jedeš? Pouze jsem napsal, že St.Louis nebo Giroux nejedou, protože v Kanadě je takových hráčů víc a nemůžeš vzít všechny. Zmínka o věku byla u St.Louise, nevím kde jsi ji vzal u Girouxe :lol: Tým se staví nejen z vítězů kanadského bodování, ale také z hráčů, kteří umí zahrát do těla a jsou dobří defenzivně. Tam je na tom imo Benn líp, o Bergeronovi nemluvě. Jasně, G mohl jet místo Nashe nebo Cartera, ale Yzerman tam chtěl mít střelce, tak vzal je namísto G. Nevidím v tom nic zlého a ty výblitky Rona a nadávky jak je to skandální a jak bude fandit já nevím komu jen ukazují na (ne)inteligenci určitých lidí tady. Ty se zase nezmůžeš na nic jiného než nadávky, ale to už jsem si taky zvykl, ty mě určitě urazit nemůžeš, zajímalo by mě, jestli bys mi byl schopen nadávat mezi čtyřma očima. Já každopádně na tvůj level nespadnu :wink2:

Já proti kanadské soupisce nemůžu říct křivého slova, golmani a beci absolutní top bez chyby, v útoku je pár kontroverzních jmen, ale celkově je soupiska dle mého bez průšvihu. Nemůžu se dočkat zápasů Kanady :cookies:
Classic Parda. Všichni ostatní něco neumí, nebo jsou blbí, ale on je bezchybný. :cool: Opravdu nemá cenu reagovat, kajo...
Guddy.44 píše:
Getzo5 píše:Evidentne Yzerman sledoval Benna tak tvrdo, že Seguina ani nevidel. K tomu nemám čo dodať. Zo zvyškom spokojnosť, typologicky dobre vybraní, kvalita tam prirodzene je.
Tam asi bude problém v povaze ne? Vždyť Sequin během posledního PO vymetal bordely a chlastal. Takoveho hráče chceš do týmu? A pokud to tedy už nedělá.. tak souhasím s Atlantikem a Neal pokud se zlepšil měl jet.
Tie kecy o tom aký mal charakter sú novinársky BS a zatvrdnutosť ľudí ako Neely. Nič podobné už v Dallase problém nie je, ten tím sledujem pomaly najviac, takže to viem zaručiť.

A Neal sa v korčuľovaní proste nezlepšil, tak si tu nehovorme rozprávky. Opakujem, videl som ho na európskom ľade na vlastné oči, nehovoriac o stovkách zápasov v NHL, čo však nepovažujem za tak podstatný fakt ako ten prvý...
Ale ma, Rono...
St.Louis by si to bezpochyby zasloužil, ale takových má Kanada dalších 20.Vsadili na mládí, já bych volil stejně. To samé jde říct o Girouxovi
Takze sa to nedalo pochopit tak, ze si Girouxa oznacil za stareho hej? To len ja som zas idiot, co nechape citany text. Si to najprv po sebe precitaj a potom osocuj a pis, ze niekto nieco nechape.
Ty se zase nezmůžeš na nic jiného než nadávky, ale to už jsem si taky zvykl, ty mě určitě urazit nemůžeš
Prvy si Rona urazil ty....ty "inteligent"
zajímalo by mě, jestli bys mi byl schopen nadávat mezi čtyřma očima
Podla tvojej profilovky by som povedal, ze pokial by si nebol oblapeny s Plekym, nemal by som problem ti to povedat. Lebo hrozu nevzbudzujes, skor ine sentimenty, ale to radsej pisat nebudem..nik nemoze za to, ako vyzera :wink2:
Getzo5 píše: A Neal sa v korčuľovaní proste nezlepšil, tak si tu nehovorme rozprávky. Opakujem, videl som ho na európskom ľade na vlastné oči, nehovoriac o stovkách zápasov v NHL, čo však nepovažujem za tak podstatný fakt ako ten prvý...
Neal se imo i v brusleni zlepsil, ne vyrazne ale zlepsil.. Nebrusli o nic hur nez Getzlaf/Perry, neni to nijak vyrazna slabina. Jednoduse tam herne patri a neni tam ciste kvuli reputaci zakeraka, coz se mi nelibi ale nic s tim nenadelam a castecne to pochopim.
Duchene :clap: Uprimne jsem s tim moc nepocital, protoze je pouzitelny pouze na centru.
Atlantik » Uto Jan 07, 2014 7:07 pm píše: Neal se imo i v brusleni zlepsil, ne vyrazne ale zlepsil.. Nebrusli o nic hur nez Getzlaf/Perry, neni to nijak vyrazna slabina. Jednoduse tam herne patri a neni tam ciste kvuli reputaci zakeraka, coz se mi nelibi ale nic s tim nenadelam a castecne to pochopim.
O něco hur ano a výrazná slabina to veru je. Nehovoriac o tom, že ak si mám vybrať medzi ním a nimi, je to nerovný boj. Som rád, že to čiastočne chápeš. Kunitza pre zmenu chápeme my a taktiež s tým nič nenarobíme.

Ešte poprosím toho čo presunul diskusiu nech tam hodí aj moju novú tému. :nervy2:
Getzo.. Pokud to je novinářská bublina, proč se jej tedy Boston tak rychle zbavil? Přece jen tak nevyměním dvojku draftu. Podle mě to zas tak přitažené za uši nebude a Sequin nebude takovej svatoušek. Možná nejsou fotky jako v případě Kanea ale jelikož hned po tom PO pálil pryč, tak to smrdí. A kdybych já dělal soupisku pro tým, první věc, co bych si ověřil je povaha. A to že to nedělá teď v Dallasu.. To už je věc druhá. To co bylo nesmažeš. :neviem:
Tak za mě brankáři byli jasní.
U obránců jsem už dávno říkal, že ta minulá trojka Doughty,Keith, Weber je jasná. PK jsem stopro věřil, že tam bude. A pak jsem si myslel, že Seabrook tam bude, ale díky těm novým prostě jeho absenci nepoznáš.
Kunitz tam je prostě pro Crosbyho. Jiný důvod není. Já teda spíš čekal toho Stamkose s Mártym v útoku s Crosbym.
Protože už minule to dělal Yzerman podle útoků, tak i teď pro mě byly jasné dvojice Perry-Getzlaf, Toews-Sharp.
Překvapení je pro mě Marleau. U toho jsem si právě myselel, že se sveze s Thorntonem a nedostane pozvánku.
Dvě jména o kterých jsem vůbec neuvažoval jsou Carter a Nash. Na ty bych si teda v životě nevsadil. Ostatní jsou tak nějak očekávatelná.
Girouxovi prostě uškodil začátek sezony a na ten doplatil. Protože argumentovat nepovedeným MS mi příjde divné, když ani Duchene na něm nezazářil, spíš naopak. Tak si právě tak říkám v čem by jinak byl rozdíl mezi Duchenem a Mártym s Girouxem. :hmm:
Táto diskusia sem nepatrí, takže ti pošlem PM ale tiež to nechcem/nemám čas rozoberať.

Couture on TSN: Obviously getting the call from Yzerman was "very difficult." From what he was told, injury did not play a role.

:hmm:
Me by zrovna ta diskuze o Seguinovi zajimala, docela jsem si ho oblibil. Priznam se, ze o tom slysim poprve.
Matt Larkin ‏@THNMattLarkin 45m
Would've taken Giroux, St-Louis and Neal over Marleau, Carter and Nash. Happy Canada got it right with Benn and Duchene, though.
Uplne muj nazor.. Hlavne ten Nash je tam proste na zvraceni, dalsi Ranger co si Sochi absolutne nezaslouzi. Fuj. U Kunitze i u ostatnich se da polemizovat, TADY ANI NAHODOU.

Jinak k Nealovi, je to nejlepsi kanadsky strelec za posledni 3 sezony (77 golu). Ma skvelou sezonu a bodovou produkci na urovni Crosbyho. Getzo, to kdyz si ho na MS tehdy videl, to byl jinej hrac. Hral tam se zranenim, je tomu uz nejaky rok a sel tam po sezone, kdy za nas po prestupu nasazel 1 gol za 20 zapasu. Ver tomu, ze je to ted kompletne jinej hrac. jen jedna otazka: Myslis ze by byl nominovan, nebyt toho lapsusu s Marchandem??
kajo » úte led 07, 2014 7:06 pm píše:Ale ma, Rono...
St.Louis by si to bezpochyby zasloužil, ale takových má Kanada dalších 20.Vsadili na mládí, já bych volil stejně. To samé jde říct o Girouxovi
Takze sa to nedalo pochopit tak, ze si Girouxa oznacil za stareho hej? To len ja som zas idiot, co nechape citany text. Si to najprv po sebe precitaj a potom osocuj a pis, ze niekto nieco nechape.
Ty se zase nezmůžeš na nic jiného než nadávky, ale to už jsem si taky zvykl, ty mě určitě urazit nemůžeš
Prvy si Rona urazil ty....ty "inteligent"
zajímalo by mě, jestli bys mi byl schopen nadávat mezi čtyřma očima
Podla tvojej profilovky by som povedal, ze pokial by si nebol oblapeny s Plekym, nemal by som problem ti to povedat. Lebo hrozu nevzbudzujes, skor ine sentimenty, ale to radsej pisat nebudem..nik nemoze za to, ako vyzera :wink2:
Neříkám, že se to tak nedalo pochopit, příště to speciálně kvůli tebe rozepíšu, ale nikdy by mě nenapadlo, že to někdo pochopí tak, že považuju pětadvacetiletého Girouxe za starého :roll2: .
Rona jsem nazval šaškem, což není vyloženě nadávka, navíc to byla i dohra za jeho výblitky v topicu Avs. S tebou je to jiné, ty hned útočíš a nadáváš.
Nejsem Brad Pitt, ale takových, kteří se schovávají někde na Slovensku za monitorem jsem už viděl. Třeba někdy budeme mít šanci si popovídat a to budu na tebe nebo i na Rona moc zvědavý, pokud mu teda maminka dovolí přijít :giggle:
Jako vždy mi bylo potěšením, ale nemám na tebe čas, takže tímto už reagovat nebudu, stejně jsme off-topic.
Neviem. Len viem, že pre neho by som sa fakticky nebil... pre ostatných áno. A Larkin :giggle:

Edit: CatsFan, neviem ti odoslať PMku. Prečo? Má to niečo so zmenou nicku? :slap:
Hm, tak co tak pozoruju všude (nejen HF) tak Nashe a Cartera vyčítá fakt mrtě dost lidí, takže pokud Kanada po účasti ve finále opět neuspěje (v Naganu 4. místo, v Turíně prohra v 1/4), tak myslím, že si to Yzy a spol. ASI vyžerou.. :giggle: :neviem:
[quote="[url=http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 75#p363775]Edit: CatsFan, neviem ti odoslať PMku. Prečo? Má to niečo so zmenou nicku? :slap:[/quote]

Netuším. To zařizoval Cepi tu změnu Nicku. Ale když mi psal Pasha, tak mi zpráva přišla. Jinak, proč to nehodíš sem? Je to přecijen názor na to, proč jeden z produktivních hráčů nejede na OH. Myslím, že by to nebylo odběhnutí od tématu.

Upozornenie: nepise nespravny nick?

Tak nabuduce to nepis tak kostrbate, ak chces aby to pochopili aj ti menej inteligentni :giggle: Ako som mal vediet, ze mas paru kolko ma Giroux rokov?
Parda píše:Nejsem Brad Pitt, ale takových, kteří se schovávají někde na Slovensku za monitorem jsem už viděl. Třeba někdy budeme mít šanci si popovídat a to budu na tebe nebo i na Rona moc zvědavý
Ako si ich mohol vidiet, ked sa schovavaju za monitorom? :hmm: Kazdopadne ak si chces nieco dokazovat a stretnut sa, nemam s tym problem, ale musis prist ty za mnou. Az taki kamarati nie sme, aby som kvoli tomu ja cestoval do Ceska.

Ale uz :backtotopic: (pripadne svoju adresu ti poslem do PM, ak budes mat teda zaujem)
Nakonec, kdyz se na to divam, tak krom otresneho (vyberu) Nashe nemam duvod Kanade nefandit.. To ze tam neni Giroux je minus pro Kanadu, ale plus pro mne. Z velkych "zvirat" to budu Kanade prat nejvic. St.Louis + Neal misto Cartera(nic osobniho proti nemu, ale..) a Nashe a bylo by to dokonaly.. Ted jen doufat, ze Nash bude na tribune, to fakt tohle neni normalni aby tam on hral. Nash s tim co predvadi by nemel hypoteticky byt ani v nominaci USA (a to je oproti Kanade dost rozdil).
Official @hockeycanada release on roster says Toews plays for #NHLJets. Cruel joke? :dudo:
“Yes,” Yzerman said, “he plays with Sidney Crosby. He's been a great contributor to that line and his team. The question a lot of people have asked is, has Chris Kunitz been helped by Sidney Crosby? They help each other. On his own, does he belong on this team? Our answer is yes.
Jsem absolutne presvedceny, ze volba Kunitze je predevsim logicka, spravna a za to co predvadi snad i zaslouzena. Nicmene, tady Yzerman vylozene lže! Kunitzova nominace se da vysvetlit ruznyma zpusobama, ale tvrdit ze Kunitz je i bez Crosbyho jeden z TOP14 forwardu Kanady neni jeden z tech zpusobu (i presto ze Kunitz je lepsi nez si o nem vetsina mysli).

has Chris Kunitz been helped by Sidney Crosby? They help each other --- s timhle samozrejme 100% souhlas, najit vhodneho hrace vedle Crosbyho je tezsi nez si 90% lidi mysli. Tradicni blabol typu "dejte vedle Crosbyho nekoho kdo umi udrzet v ruce hokejku a 40-golovej strelec je na svete" je jedna z veci co me umej vytocit do nepricetnosti, protoze je to nebetycna kravina. Crosby je specifickej a spoustu veci dela rychle a necekane, ne kazdej spoluhrac to dokaze na lede pochopit, vytušit a prizpusobit se tomu. Vubec to neni jednoduchy, i proto mame tolik problemu s hledanim toho dalsiho wingera v Pittsburghu. Hlavne proto tam jde Kunitz, i kdyz je fakt ze bez toho herniho progresu co ukazuje posledni 2 roky by mu jen chemie nestacila.
Seabrook said he got excited when he got a call from Tram Canada today but it was to tell him he didn't make the team.

Rich Clune ‏@richcluneshow 4m
Thanks for the text Hockey Canada.

Obrázek

:lol2:
jen pro zajimavost..

Kanada "B"
Bernier, Fleury, Crawford

Phaneuf-Letang
Giordano-Seabrook
Boyle-Beauchemin

Hall-Giroux-Neal
Couture-Thornton-St.Louis
Skinner-E.Staal-Seguin
Lucic-Richards-ROR
E.Kane, Spezza

jeste v céčku by byli Hamonic,Eberle, Burns(uff), Ladd, J.Staal atd.. :-D
V ich prípade by sa dalo postaviť aj kvalitné Cčko...

Kunitz influence on Crosby, WOWY: looks like the defensive impact on Crosby is significant, which is similar to Burrows' impact on the twins.

Toto považujem za hmatateľné plus o ktorom viem. Len mi to v turnajovom systéme a pri kvalite ostatných jednoducho nepríde natoľko podstatné, aby v tej nominácii bol.

Mimo iné:
Obrázek
Getzo5 » úte led 07, 2014 7:19 pm píše:Couture on TSN: Obviously getting the call from Yzerman was "very difficult." From what he was told, injury did not play a role.
:hmm:
No to si snad dělá prdel :shock:
487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG