igor nemecek bol online
http://sport.cas.sk/clanok/200600/sef-h ... -cech.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.cas.sk/clanok/200600/sef-h ... -cech.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Datsyuk 13 píše:No slovaci vyhrali nad najslabsim timom... teraz caka slovensko vyprask od Nemecka a Svajciarska
Keď tam nič nemali a Slováci neprekvapili, ako to, že taký starý mazák predpovedal pád 4tej ríše?Datsyuk 13 píše:nie je zac.... rad predam skusenosti mladsim
Inak slovaci neprekvapili.. ved svajciari a nemci tam v podstate nic nemali.. miesto tychto podradnych sutazi by sa skor mali psychicky pripravovat na dalsie 10. miesto na MS
cepi píše:Martin #27 píše:že si v týmu sjedná respekt a primadony ( se Zedníkem by vytřel kabinu ) + na ten rybníkařský hokej co jste hráli za Hanlona zapoměňtě
za Smajlonom rozhodne nesmutim![]()
mna tento vyber prijemne sokovalWalt píše:Mňa tento výber veľmi príjemne prekvapil...:klobuk_dole:
v tejto suvislosti vyznieva zaujinavo nazor Luba VaicaPodľa neho bolo dobré otvoriť chúlostivú tému kalkulácií s reprezentáciou a verejnosti dať najavo akou cestou chce ísť.
„Chcem vždy rozprávať priamo, predpokladám, že budem mať počas môjho pôsobenia veľa nepriateľov, ale chcem byť taký, aký som, nechcem sa hrať poza chrbát. Na druhej strane, kým to nie je nevyhnutné, nechcem ukazovať prstom.“ Preto Sýkora verejne nerozoberal tie odmietnutia nominácie, ktoré boli na hrane korektnosti.
„Je to moja vec a s hráčmi som si to vydiskutoval osobne.
vsetko zle je na nieco dobre, co pred turnajom spomenul aj Vujtek, so svojim dobrackootcovskym vyzoromMyslím si, že aj na ďalšie turnaje takéhoto charakteru by mali ísť hráči, pre ktorých je reprezentácia dostatočnou motiváciou. Ostatní, najmä starší hráči po tridsiatke, to už berú s rezervou a nie je to pre nich taká výzva. Mladí sa chcú predať a na ľade odovzdajú viac.“
na 10:0 samozrejme zabudni, ale aj na 5, ci 6:0Skorpion píše:verim tomu, ze ak budeme nakladat nemcom, rakusanom, ci bielorusom pravidelne 10-0, tak nas do EHT zoberu. Bohuzial sa vsak trapime aj s tymito "podradnymi" supermi
kvalita je relativny pojem......moze hrat aj 30 majstrov sveta ak tam nebude srdce vôla a odhodlanie ist za vitazstvom tak je to zbytocne...........Ake Vujtek vie co ma robit a myslim ze teraz to ukazuje.cepi píše:a ide to aj bez primadon a vyhovorkarov![]()
po vitaznom turnaji na Nemeckom pohari, mame v kapse aj pohar Bieloruskyheh a to ked sme mali na na spominanych turnajoch k dispozicii kvalitnejsi vyber, tak sme sa tam akurat tak trapili, ci strapnili
Vujtek a spol.