Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

igor nemecek bol online
http://sport.cas.sk/clanok/200600/sef-h ... -cech.html" onclick="window.open(this.href);return false;
R.I.P. Palo
Datsyuk 13 píše:No slovaci vyhrali nad najslabsim timom... teraz caka slovensko vyprask od Nemecka a Svajciarska
:respekt: dakujeme ti za tvoje analyzy

nepozeral som zapasy, iba poslednych 6 minut so SUI. Takze neviem posudit, ci sme boli taki dobri, alebo superi taki slabi. Kazdopadne dobra praca Vujtek a dobry signal do sezony.
prva tretina patrila jasne Svajciarom tam sme mohli prehravat kludne 2-3:0 v druhej sa to vyrovnalo v tretej sme boli lepsi a dalo sa na to pozerat...skvely Hamerlik! spolahlivo aj proti USA...z Nemeckom to okrem druhej tretine bolo celkom dobre celkom to padalo ale Hudacek ma nepresvedcil...USA? tak ti boli najslabsi na turnaji a s nimi sme zasluzene vyhrali... skoda ze v kazdom zapase sme nevedeli premienat brejky...mali sme ich kopu
vzhľadom na to, koľko nováčikov v našom tíme bolo (o ostatných problémoch s nomináciami hráčov nehovoriac) sa tomuto výberu treba v prvom rade poďakovať. Bojovali, vyhrali a to je v tejto chvíli podstatné. Mňa tento výber veľmi príjemne prekvapil... :good: :klobuk_dole:
Tak toto je parádny úspech a skvelý začiatok pre nového trénera na našej lavičke :yes: Naši zahrali veľmi dobrý turnaj,chcela by som vyzdvihnúť hlavne Petra Hamerlíka :poklona: A ďakujem chlapcom za výhru,ktorá určite patrí aj Paľovi :cry:
Datsyuk 13 píše:nie je zac.... rad predam skusenosti mladsim

Inak slovaci neprekvapili.. ved svajciari a nemci tam v podstate nic nemali.. miesto tychto podradnych sutazi by sa skor mali psychicky pripravovat na dalsie 10. miesto na MS
Keď tam nič nemali a Slováci neprekvapili, ako to, že taký starý mazák predpovedal pád 4tej ríše?

:banthetroll:
osobne som velmi rad, ze zastanci ex_Smajlona dostali po frnaku a nestranny nazor od Martina dostal za pravdu
cepi píše:
Martin #27 píše:že si v týmu sjedná respekt a primadony ( se Zedníkem by vytřel kabinu ) + na ten rybníkařský hokej co jste hráli za Hanlona zapoměňtě
:yes:
za Smajlonom rozhodne nesmutim :fucker2:
Walt píše:Mňa tento výber veľmi príjemne prekvapil... :good: :klobuk_dole:
mna tento vyber prijemne sokoval :shock: doslova a dopismena :jj:
po jednom vydarenom turnaji, nebudeme samozrejme lietat v oblakoch, ale to, co predviedol nas zbrusu novy vyber :respekt:
ak okolnosti dovolia, snazim sa omrknut kazdy jeden zapas nasej repre, ci sa jedna o majstrovsky, ci pripravny zapas a s tym, co predvadzali nasi hokejisti na Nemeckom pohari :scare: som si normalne pretieral oci, ci sa jedna skutocne o nas, slovensky vyber, lebo takymto spôsobom, som nasu reprezentaciu nevidel hrat roky rokuce.....aky to extremny kontrast, s tym, o co sa pokusal so svojim :idea: systemom predosly kouc....celkovy triumf na turnaji potesil, no mna osobne doslova nadchol spôsob, akym sme ho dosiahli....precizna robotka vzadu, za ktorou vycnievali obaja brankari, minimum skazenych prihravok, prihravky rovno na palicu, plynuly prechod cez stredne pasmo, vytvaranie si golovych snaci, nasadenie, bojovnost, velka spokojnost :)

samozrejme, najdu sa aj tzv.tiez_fanusikovia, ved slo o druhorady turnaj, s vybermi USA, Nemecka, Svajciarska....tito superi su na nasej urovni, zabudnime na casy, ked sme s nimi pravidelne vyhravali, casy sa menia a tito superi nas nielen dobehli, ale v niektorych pripadoch aj predbehli.....vyber USA dokaze zakazdym postavit slusny vyber z EU lig, svajciari v repre funguju pokope rok co rok a domaci nemci, mali na turnaji k dispozicii 15 hracov z poslednych MS.....

pred turnajom bol asi kazdy fanusik znechuteny zo 16tich ospravedlnenych.....ospravedlnenky sa kopcili ako v kopirke, niektore opodstatnene, niektore tazko akceptovatelne.....ja osobne som si pred reprezentacnym startom, pod taktovkou novej trenerskej 2jice a poviem to takto otvorene, po smrti Pavla Demitru asi naivne myslel, ze hraci budu mat 2nasobnu chut, motivaciu, navliect si slovensky dres s visackou #38.........
v niekorom pripade (Nagy) nastala nie celkom koser komunikacia, medzi spominanym hracom a GM Sykorom....tomuto nedorozumeniu sa dalo predist, ale je to take ponaucenie mozno aj pre samotneho GM, ktory vsak nastolil trosku iny rezim, nez na aky sme boli zvyknuti....
Podľa neho bolo dobré otvoriť chúlostivú tému kalkulácií s reprezentáciou a verejnosti dať najavo akou cestou chce ísť.
„Chcem vždy rozprávať priamo, predpokladám, že budem mať počas môjho pôsobenia veľa nepriateľov, ale chcem byť taký, aký som, nechcem sa hrať poza chrbát. Na druhej strane, kým to nie je nevyhnutné, nechcem ukazovať prstom.“ Preto Sýkora verejne nerozoberal tie odmietnutia nominácie, ktoré boli na hrane korektnosti.
„Je to moja vec a s hráčmi som si to vydiskutoval osobne.
v tejto suvislosti vyznieva zaujinavo nazor Luba Vaica
Myslím si, že aj na ďalšie turnaje takéhoto charakteru by mali ísť hráči, pre ktorých je reprezentácia dostatočnou motiváciou. Ostatní, najmä starší hráči po tridsiatke, to už berú s rezervou a nie je to pre nich taká výzva. Mladí sa chcú predať a na ľade odovzdajú viac.“
vsetko zle je na nieco dobre, co pred turnajom spomenul aj Vujtek, so svojim dobrackootcovskym vyzorom :) a tak sancu dostali ini, ti, ktoru na nu cakali nejeden rok, ktori chceli zabojovat o reprezentacny dres, o svoju buducnost a dokazat nielen sebe, ale aj celej hokejovej verejnosti, ze nasa reprezentacia nepadla na same dno, je tu a chce zabojovat o priazen fanusikov.....vykony slovenských hokejistov na Nemeckom pohari pohladili vyprahnutu dusu.....avsak ziadna zaslepenost v ramci jedneho maximalne vydareneho turnaja, ziadne ruzove brejle, nezaspat na vavrinoch, pozitivna rukavica je hodena, treba ju len zodvihnut, prijat a rozdavat dalsie pozitivne udery :hfman:
Getzo5 píše:Kto videl Svatoša v repre, aj Šechného by bral radšej.
žiaľ - musím súhlasiť :!:
:arrow: http://hokej.sme.sk/c/6250414/vujtek-hr ... tacii.html" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbsdown:

je to smutne, ale Slovensko a bitie sa do vlasteneckej hrude, sa riesi akurat tak po velkolepych vitazstvach....taka ta nasa zvlastna, slovenska natura....samozrejme, cest vynimkam...
narodna hrdost je niekde na nule a pre kazdy cent si nechat prevrtat aj koleno...
cely rok plno dristov ako chce kazdy reprezentovat ako by nevedeli odmietnut repre a ked dostanu sancu dokazat svoje reci, tak si naseru do ust...
radsej hrat MS s hracmi co chcu reprezentovat, ako s hracmi, co to robia len akoby z donutenia...
kde su tie casy, ked nam ochotu reprezentovat zavideli ostastne staty....
a to si clovek naivne myslel, ze po smrti Pala Demitru, bude ochota reprezentovat 2-nasobna....
dufam len, ze trener dodrzi slovo a definitivne pribuchne MS dvere pre vyhovorkarov....do repre patria srdciari, ano, mozno nie su ti najlepsi, ale pre repre su ti najspravnejsi
ale mne by sa veru tiez nechcelo chodit hravat na take turnaje na ake chodime, ved to nema ziadnu uroven :thumbsdown:
WildCelt píše:ale mne by sa veru tiez nechcelo chodit hravat na take turnaje na ake chodime, ved to nema ziadnu uroven :thumbsdown:
pravda, dostavat vyprask od rakuska, ci bieloruska je pod nasu uroven :bee:
ja by som siel hrat za repre aj keby hrame proti starej turej.. sak nemoze byt vacsej pocty ako reprezentovat svoju krajinu
nemyslel som superov, to je taky problem sa dohodnut na niecom podobnom ako je EHT
ano je
Wildo :nono: je jedno, ci hras, taky, ci onaky turnaj, ano turnaj silnej 5tky (Cesko,Svedsko,Finsko,Rusko,Kanada) ci MS su o niecom uplne inom, o motivacii nevraviac, ale hore nas "logicky" neberu a pripravne zapasy so supermi, ktori su nasej vykonnostnej urovni, sa nehraju len pre srandu kralikov a rozhodne splnaju svoj ucel, resp. mali by, ak by....

v prvom rade hras za SLOVENSKO a ako sa ma citit novozvoleny trener, ktory vstupil do neznama, chce si spravit podrobny a potrebny obraz o jednotlivych hracoch, chce, resp. potrebuje si vyskladat tim pred MS, tim podla svojich predstav, k comu sluzia repre zrazy, spominane (pripravne) turnaje, no ked mu na nich pravidelne absentuje pomaly polovicka kadra a on musi nechcene platat a platat, o com to cele je....o kkte

taki svajciari su pokope rok co rok, riesia eu vyber, ktory sa stretava na podobnych turnajoch a na MS su zakazdym neprijemnym superom....volali sme potom, resp. nasledoval logicky krok, ked v ramci MS, uz neriesime prevahu borcov spoza velkej mlaky, ale z europskych lig, ale ked ten europsky vyber, nebude mat trener k dispozicii podla svojich zelani, predstav, uz teraz si môzeme zlozit ruzove okuliare....na strane druhej, "nahradnici" sa môzu ukazat tak, ako to predviedli na Nemeckom pohari

beriem, stane sa, ze hrac z objektivnych pricin vypadne z 1, ci 2 turnajov, ale z 3....ale s bliziacimi sa pripravnymi zapasmi tesne pred MS, ochota reprezentovat u vyhovorkarov rapidne stupne...povedia si, ved co "aj tak mame repre flek isty" a v tejto suvisloti sa potom asi ako citia hraci, ktori reprezentuju na kazdom jednom turnaji a tesne pred MS dostanu "padaka" kvôli "zasluhovym" hracom.....pevne verim, ze trener, aj GM, si budu stat za svojim nekompromisnym vyhlasenim... :cert:
verim tomu, ze ak budeme nakladat nemcom, rakusanom, ci bielorusom pravidelne 10-0, tak nas do EHT zoberu. Bohuzial sa vsak trapime aj s tymito "podradnymi" supermi, tak preco by nas mali chciet v EU TOP 4? Pre nich je to len strata casu hrat z nejakym podpriemernym Slovenskom. To ich nikam neposunie.
Skorpion píše:verim tomu, ze ak budeme nakladat nemcom, rakusanom, ci bielorusom pravidelne 10-0, tak nas do EHT zoberu. Bohuzial sa vsak trapime aj s tymito "podradnymi" supermi
na 10:0 samozrejme zabudni, ale aj na 5, ci 6:0 ;) a aki podradni superi, ved tito podradni? superi hraju s nami vyrovnane partie, zabudnime na casy davno minule, toto je realita a toto su superi, pre ktorych sme (bohuzial) rovnocennym superom a ktori nas pomaly, ale isto dobiehaju...ano, ked nakluse to nase NHL torzo co tam este zostalo, je to o inom, ale aj to torzo skôr ci neskôr skonci a co pak..?..ale to je uz na inu temu
nejde len o kvalitu turnaja, ale aj o ukazanie sa trenerovi, nacvicenie systemu, aj trener spozna hracov nielen po hracskej, ale aj osobnej stranke. Je logicke, ze trener na MS nezoberie hraca, ktory sa neukazal pocas sezony v repre ani raz. A dobre, ze konecne mame takeho trenera.
ved ja nemyslim, aby sme hrali EHT, ale nemozeme hrat nieco podobne spolu so svajciarmi, nemcami a este niekym

rakusky pohar ci co to bolo, wtf, to co je za turnaj, u nas napodobne

neviem na co vobec hraju pripravne zapasy, nestaci sa stretnut pred MS :D
a ide to aj bez primadon a vyhovorkarov :fucker2:

po vitaznom turnaji na Nemeckom pohari, mame v kapse aj pohar Bielorusky :vitaz: heh a to ked sme mali na na spominanych turnajoch k dispozicii kvalitnejsi vyber, tak sme sa tam akurat tak trapili, ci strapnili

Vujtek a spol. :respect:
cepi píše:a ide to aj bez primadon a vyhovorkarov :fucker2:

po vitaznom turnaji na Nemeckom pohari, mame v kapse aj pohar Bielorusky :vitaz: heh a to ked sme mali na na spominanych turnajoch k dispozicii kvalitnejsi vyber, tak sme sa tam akurat tak trapili, ci strapnili

Vujtek a spol. :respect:
kvalita je relativny pojem......moze hrat aj 30 majstrov sveta ak tam nebude srdce vôla a odhodlanie ist za vitazstvom tak je to zbytocne...........Ake Vujtek vie co ma robit a myslim ze teraz to ukazuje.
Gratulujem nasim chlapcom k vyhre v Bielorusku!
ja som o to viac poteseny, ze cirkus Hanlon je prec a ti jeho zastancovia snad uz tiez stichli :sarcasm:

tieto vitazne, ci pripravne turnaje mozno nic neriesia, ale pod vedenim Vujteka, sa na to da aj pozerat...za Hanlona ma boleli nielen oci....

tento tim hra so srdcom, nasadenim, bojovnostou, badatelny je celkovy system, hra ma svoju tvar, ziadne slepy a hura system, tak Hamerlik, ako aj Hudy sa prekonavaju, tak snad sa to odzrkadli aj na dôlezitych MS :please:
esteze tu kanadu mame ako prvu, snad este nebude dobre rozohrata a nebude to velky debakel :paperbag:
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS