Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kanada

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Marty OUT :hroza:
Luongo, Price, Smith

Bouwmeester, Doughty, Hamhuis, Keith, Pietrangelo, Subban, Vlasic, Weber

Benn, Bergeron, Carter, Crosby, Duchene, Getzlaf, Kunitz, Marleau, Nash, Perry, Sharp, Stamkos, Tavares, Toews

vs. moja predpoveď z júla 2013

Brankári: Price, Luongo, Smith

Obrancovia: Doughty, Keith, Letang, Phaneuf, Pietrangelo, Seabrook, Subban, Weber

Útočníci: Crosby, Toews, Thornton, Bergeron, Giroux, St. Louis, Stamkos, Kunitz, Neal, Lucic, Hall, Nash, Ladd, Tavares.

15/22, nie zlé :ciga:
lol, malichernosti. Vlasic a Hamhuis sa pravidelne spomínali, Seabrooka na veľký ľad nechceli. Chvalabohu za PKa.

Kunitz namiesto St.Louiho pri zdravom Stamkosovi je UBERjoke.
dejf píše:Ty voe, chudák St. Louis. :-(
Skoda tomu jsem to přál :cry:
Nejlespi bylo u hlaseni nominovanych fotka v kanadskem dresu vlevo na obrazovce... Jak tam byl P.K. tak sel videt jen dres a zuby :lol:
No Márty, No Giroux, No Seabrook... Takže Kanada, USA, Sweden u mě OUT...

SUOMI and CZECH let's go!! :fan:
Škandalózne vynechaný je James Neal, neverím vlastným očiam, Seabrooka tiež niekde zabudli.
Couture, Hall, Seabrok .. ani St. Louis. Čekal jsem to teda lepší. Nejvíc mě zarazil Hamhuis. Za Vlasica dávám :thumbsup: No stejně to přeji Švédsku :frajer2:
Rono píše:No Márty, No Giroux, No Seabrook... Opravdu ať jdou do pi*e... Takže Kanada, USA, Sweden u mě OUT...

SUOMI and CZECH let's go!! :fan:
Ty jsi fakt šašek :lol: St.Louis by si to bezpochyby zasloužil, ale takových má Kanada dalších 20.Vsadili na mládí, já bych volil stejně. To samé jde říct o Girouxovi, Benn na křídle nebo Bergeron na centru budou neméně dobrou volbou. Seabrook? S tím jsem vůbec nepočítal a je dobře, že tam není. Obránci jsou naprosto top.
Pasha píše:Škandalózne vynechaný je James Neal, neverím vlastným očiam, Seabrooka tiež niekde zabudli.
obaja absolútne neškandalózne vynechaní...
Ešte prosím nezabúdajme, že môžu prísť zranenia. Irónia bude, ak Marty nahradí Stammera...

Ja osobne mám problém len s vyplakaným Kunitzom a Nashom, ktorý nepredviedol na veľkom ľade nič (podobne ako Hall či Giroux na MS) a v tejto sezóne taktiež nie. Evidentne Yzerman sledoval Benna tak tvrdo, že Seguina ani nevidel. K tomu nemám čo dodať. Zo zvyškom spokojnosť, typologicky dobre vybraní, kvalita tam prirodzene je.

Rád som aj za obľúbenca Hamhuisa.
bolo jasne ze niekto dobry nepojde nic prekvapive..ja by som akurat nezobral Nasha
:lol2: suckmeester
Parda. :lol: A kde píšu, že neměl jet Benn či Bergeron. :slap: Na tebe ale nemá cenu reagovat imo.. Ádios. :salute:
Aj tak ste tu všetci analfabeti. Ja si počkám na názor Martina83 a až potom sa vyjadrím k tejto nominácii.
Suckmeester s Pietrangelom funguje excelentne a lepšieho korčuliara v tíme nemajú. Stavili na istotu nakoľko trojka Keith-Subban-Doughty si bezproblémov vyhovie (aj bez Seabrooka).

Ešte mám krivé oko smerom k Smithovi, lenže ten si zachytá maximálne ako backup keď Luo vypadne. Dal by som ale šancu Bernierovi (ako trojke).
martin83 se vyjádří tak, že ho nominace nezajímá, chce jen zlato. :giggle:
Nash, Marleau, Carter pred Nealem, Girouxem, St.Louisem :slap: Furt se mi to libi vic nez ta vcerejsi predpoved, i kdyz jen z hlediska osobnich sympatii.. Ta nominace je, diplomaticky receno, velmi zvlastni. Kunitz zaslouzene a pochopitelne, stavet kolem Crosbyho se to musi a vetsi jistotu nez Kunitze nenajdete. Stamkosova nominace na tom nic nemeni, muze hrat s Kunitzem a Sidem. Kunitz byl od zacatku konverzace branej jako pochybnej, ale vysledky Pens a vykony Kunitze nepotrebuji dalsi komentar, at si hateri rikaj co chtej. Giroux je nejvetsi sok a i kdyz ho nesnasim tak je to pro me totalne nepochopitelna volba.

A ano, Neala nepochopim ani ja, vidim ho kazdy den a pro me je to absolutni top na sve pozici. K hracum Pens jsem kritickej a vy to vite, ale Neal se herne zlepsil o 50% za posledni rok a to byl dobrej i predtim. Malkin faktor a ta suspendace sehraly roli. Nicmene, jemu to fakt staci jen hodit a on trefuje vingly..
Rono píše:Parda. :lol: A kde píšu, že neměl jet Benn či Bergeron. :slap: Na tebe ale nemá cenu reagovat imo.. Ádios. :salute:
A kde já píšu, že jsi to ty psal? Pouze jsem normálně napsal, že ti, kteří tobě s nominaci chybí, mají v nominaci stejně dobré ekvivalenty, nic víc. Roster je jen pro 25 lidí, nemůžeš vybrat všechny. Měl by ses hodně vzpamatovat. Největší trapák hokejfora :thumbsdown:
Já si počkám, jak bude reagovat kisin na FB. Včera nevydejchal naši nominaci a to ještě nevěděl, že dnes dostane sodu s Hedmanem a Martym. Vedení Facebooku mu asi smaže účet. :-D
Getzo5 píše:Evidentne Yzerman sledoval Benna tak tvrdo, že Seguina ani nevidel. K tomu nemám čo dodať. Zo zvyškom spokojnosť, typologicky dobre vybraní, kvalita tam prirodzene je.
Tam asi bude problém v povaze ne? Vždyť Sequin během posledního PO vymetal bordely a chlastal. Takoveho hráče chceš do týmu? A pokud to tedy už nedělá.. tak souhasím s Atlantikem a Neal pokud se zlepšil měl jet.
Pete DeBoer on Giroux: "He’s one of the top 5-10 guys in the world for me on my list."
Giroux is 4th in points-per game over the last three seasons, only behind two Canadians: Crosby and Stamkos.
No Canadian has more points than Claude Giroux over the last three seasons.
Normálně se mi chce používat slova Hartleyho s menší úpravou... Kanada musí mít tým na zlato, když nevzali Girouxa.
Giroux: "If I don't make it, it's not because I didn't do the best I could."
:moj:

Ale zase je jasný, že lehký to prostě Yzy a spol. neměli, hráče měla, má a vždy bude mít Kanada prostě nadupaný... Ale snad se potvrdí (ne)úspěchy Kanada z posledních Olympiád, kdy po zlatu přišel slušný pád.. :jn:

EDIT:
Yzerman on TSN: "Claude Giroux's a great player." Hints Giroux could be an injury replacement.
Vravi ten, co napise taketo zgrcky
St.Louis by si to bezpochyby zasloužil, ale takových má Kanada dalších 20.Vsadili na mládí, já bych volil stejně.
Dalsich 20 ako MSL :hroza:
To samé jde říct o Girouxovi
Takze Giroux je uz stary? Alebo takych ako je on ma Kanada dalsich 20? Tak vies co, ty blbecek? Posledne 3-4 roky ma viac bodov ako Giroux len Malkin a Stamkos. Mozno este jeden zo Sedinov. Ale hej, takych ma Kanada plne vrece. Ak sa na niekom vybanujem, budem nesmierne stastny ako to bude na tebe :klobuk:
Team Canada 2:
Hall-G-Márty
Couture-Big Joe-Burns
Skinner-Staal-Neal
Lucic-Seguin-Iginla

Campbell-Seabrook
Giordano-Phaneuf
Boyle-Letang
Beauchemin-Boychuk

Crawford
Fleury
Brodeur
:slintac: :D
dejf píše:Já si počkám, jak bude reagovat kisin na FB. Včera nevydejchal naši nominaci a to ještě nevěděl, že dnes dostane sodu s Hedmanem a Martym. Vedení Facebooku mu asi smaže účet. :-D
O Hedmanovi se vyjádřil už odpoledne. A u toho se vyjádřil i ke Kanadě, takže pohledej.. :jn:
487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES