Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Možná jen nezvládá tlak. Když se podívám na Vaší soupisku, vidím samá "slabší" jména. On je vlastně tvář týmu a tudíž se od něj čekají rozdílové výkony. Pak se chvilku nedaří a sesype se. To že mu chybí centr je věc druhá. Ale ten Vám chybí od dob Demitry.Skorpion píše:ale hlavne Gaborik je slaby. Asi zostal myslou v LA. Snad sa rozbehne.
problem je, ze on nepremenil ani jeden z tych troch najazdov a na to clovek centra nepotrebujePali_Caps píše:tak slaby hm..Gabby potrebuje centra proste, bez top centra nebude podavat take vykony, ako väcsina caka, Bohuzial...pocas sezony mas pri sebe Kopitara a zrazu Kopecky, alebo Miklik, vsak to pre neho musi byt sok
Inak Jurcina zatial prekvapivo dobre
s top centrom budem davat goly aj ja. Gaborik je dostatocne kvalitny hrac, aby sance vytvaral. To bohuzial zatial nerobi. Mozno zaberie v tom najdolezitejsom zapase, ale zatial je neviditelny.Pali_Caps píše:tak slaby hm..Gabby potrebuje centra proste, bez top centra nebude podavat take vykony, ako väcsina caka, Bohuzial...pocas sezony mas pri sebe Kopitara a zrazu Kopecky, alebo Miklik, vsak to pre neho musi byt sok
Jinak z pohledu Wings, Jurčo se snaží hrát svůj styl, ale je asi solidně motivovaný, protože se solidně rve leští mantinely víc než obvykle. Teprve až teď v repre vypadá jak vypadal minulou sezonu u Wings.
Tatar hraje pod svoje možnosti, nejde mu to od hokejky, podle mě je unavený po sezoně, vynechává takové ty svoje standardní kolečka, otočky, záseky, snaží se hrát trochu jednoduše, ale občas upadá v křeč, ujíždí mu to...
Tatar hraje pod svoje možnosti, nejde mu to od hokejky, podle mě je unavený po sezoně, vynechává takové ty svoje standardní kolečka, otočky, záseky, snaží se hrát trochu jednoduše, ale občas upadá v křeč, ujíždí mu to...
Ja som už včera nemala silu to tu komentovať. Bola to poriadna fraška. Naši sú úplne márni. Čo z toho, že od polky zápasu majú dvakrát toľko striel na bránu, keď väčšina z nich nestojí za nič? Založenie útoku štýlom: ledva prídem s pukom k modrej čiare súpera a trepnem ho za bránu, však snáď sa niekto odhodlá ísť poň a založí útok...to mi rozum neberie. Včera nám Slovinci ukázali, ako sa má hrať. Napádali nás stále. Či už v našom obrannom, či pri našej presilovke. Jednoducho si nahrávali a nevymýšľali kraviny. Je super, že si pri presilovke 10x nahráme a potom ani nevystrelíme. Ja nemám slov na to. Včera sme si rozhodne nezaslúžili vyhrať. Nie, že by som sa z výhry netešila, ale takto sa mi to nepáči. A najväčšia sranda je, že Kopeckého - nášho kapitána, už Vujtek ani nepostavil a tuším je už aj mimo zostavy.
Hlavne, že márnemu Gáboríkovi stačili dva náhodné góly...a to ani nemenujem tých ďalších, ktorí tam nič nehrajú. Veď aby bol Surový prvý center.
No, aspoň, že Laco sa prebral a obrana aspoň čo-to zahrá. Dnes mám normálne obavy sa na to pozerať. A to ešte len tie krušné časy prídu. Na druhú stranu, nemožno im odoprieť snahu. Štvrtý útok, Pánik, Jurčo, Tatar, Meszároš atď. sa snažia s tým niečo urobiť, ale ten systém hry je podľa mňa zlý. Nuž, uvidíme, čo prinesú ďalšie zápasy.
Kopecky je evientne z formy… on je aj v dobrej forme “len” bottom6 hrac, pchat ho do prveho utoku ked navyse ani tu formu nema je jednoducho kontraproduktivne… platnym hracom pre nas stale moze byt, ale v 3.-4. utoku a PK, vedla gaborika a v PP to s nim ale urcite netreba silit.
Skusil by som:
hudacek-dano-gaborik
tatar-viedensky-panik
miklik-kopecky-jurco
lusnak-bliznak-dravecky
surovy
pripadne vymenit kopeckeho s bliznakom
bartovic na tribunu, ze sa vdaka rychlym noham dostane do sanci je uplne zbytocne ked jedine co z nich dokaze vytazit je strela do brankarovej hrude…
k tym nasim vykonom – ja som asi nepolepsitelny optimista, lebo to nevidim az tak cierne… odkedy odisla nasa zlata generacia a nemame 2 nadupane utoky s hviezdami z NHL, ktore si zo “slabsich” superov dokazali robit trhaci kalendar tak sa proti tymto timom pravidelne trapime. Obcas sa nam podari odskocit na 2-3 goly a v pohode to dohrat, ale to je skor vynimka. Vacsinou nam rola papieroveho favoria nesedi a kym je skore tesne alebo nedajboze dostaneme prvy gol tak je to z nasej strany trapenie nie vzdy so stastnym koncom. Ze sme teraz dokazali 3x po sebe otocit v 3. tretine nepriaznivo sa vyvijajuci zapas je pre mna osobne OBROVSKY prislub do dalsieho priebehu turnaja. Mozno tomu davam vacsiu vahu ako by bolo zdrave, ale pre mna to je znakom nepoddajnosti, viery vo vlastne schopnosti a ochoty bojovat az do konca, schopnosti stupnovat pocas zapasu svoj vykon, nepodlahnut frustracii a panike… skratka prejav velkej vnutornej sily toho timu. To castokrat vyvazi aj menej talentu.
Dnes nas caka este jeden “tazky” zapas kde sa bude ocakavat potvrdenie role papieroveho favorita, snad sa podari (bolo by fajn keby uz bez zbytocnych nervov) a potom sa uz tesim na “lahsie” zapasy sice proti tazsim superov, ale bez zbytocnych ocakavani a s nimi spojeneho psychickeho tlaku. Zapasy v ktorych nie sme favoritom a nemame v nich co stratit iba ziskat nam vacsinou herne vychadzaju lepsie. Branenie a snaha o rychle protiutoky do predsa len viac otvorenych obran ofenzivnejsie ladenych timov nam v takejto zostave (zvycajne) sedi viac ako dobyjanie betonu papierovych outsiderov. Osobne verim tomu ze mame realnu sancu uchmatnut body napr. USA a s rusmi a finmi zohrat vyrovnane partie. Aj ked nedokazeme presvedcivo prevalcovat tych “slabych”, stale mozeme potrapit resp. byt rovnocennym superom papierovym favoritom. A mozno ich aj v niektorom zapase porazit
Skusil by som:
hudacek-dano-gaborik
tatar-viedensky-panik
miklik-kopecky-jurco
lusnak-bliznak-dravecky
surovy
pripadne vymenit kopeckeho s bliznakom
bartovic na tribunu, ze sa vdaka rychlym noham dostane do sanci je uplne zbytocne ked jedine co z nich dokaze vytazit je strela do brankarovej hrude…
k tym nasim vykonom – ja som asi nepolepsitelny optimista, lebo to nevidim az tak cierne… odkedy odisla nasa zlata generacia a nemame 2 nadupane utoky s hviezdami z NHL, ktore si zo “slabsich” superov dokazali robit trhaci kalendar tak sa proti tymto timom pravidelne trapime. Obcas sa nam podari odskocit na 2-3 goly a v pohode to dohrat, ale to je skor vynimka. Vacsinou nam rola papieroveho favoria nesedi a kym je skore tesne alebo nedajboze dostaneme prvy gol tak je to z nasej strany trapenie nie vzdy so stastnym koncom. Ze sme teraz dokazali 3x po sebe otocit v 3. tretine nepriaznivo sa vyvijajuci zapas je pre mna osobne OBROVSKY prislub do dalsieho priebehu turnaja. Mozno tomu davam vacsiu vahu ako by bolo zdrave, ale pre mna to je znakom nepoddajnosti, viery vo vlastne schopnosti a ochoty bojovat az do konca, schopnosti stupnovat pocas zapasu svoj vykon, nepodlahnut frustracii a panike… skratka prejav velkej vnutornej sily toho timu. To castokrat vyvazi aj menej talentu.
Dnes nas caka este jeden “tazky” zapas kde sa bude ocakavat potvrdenie role papieroveho favorita, snad sa podari (bolo by fajn keby uz bez zbytocnych nervov) a potom sa uz tesim na “lahsie” zapasy sice proti tazsim superov, ale bez zbytocnych ocakavani a s nimi spojeneho psychickeho tlaku. Zapasy v ktorych nie sme favoritom a nemame v nich co stratit iba ziskat nam vacsinou herne vychadzaju lepsie. Branenie a snaha o rychle protiutoky do predsa len viac otvorenych obran ofenzivnejsie ladenych timov nam v takejto zostave (zvycajne) sedi viac ako dobyjanie betonu papierovych outsiderov. Osobne verim tomu ze mame realnu sancu uchmatnut body napr. USA a s rusmi a finmi zohrat vyrovnane partie. Aj ked nedokazeme presvedcivo prevalcovat tych “slabych”, stale mozeme potrapit resp. byt rovnocennym superom papierovym favoritom. A mozno ich aj v niektorom zapase porazit
dneska takto
Predpokladaná zostava Slovenska na stredajší večerný duel s Nórskom:
J. Laco - Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Marek Ďaloga, Baranka, J. Mikuš - L. Hudáček, Surový, Gáborík - Pánik, Bližňák, Bartovič - Tatar, Viedenský, Jurčo - Dravecký, Lušňák, M. Daňo - Miklík
Gaborik kapitan Kopecky s janosikom na tribune
Predpokladaná zostava Slovenska na stredajší večerný duel s Nórskom:
J. Laco - Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Marek Ďaloga, Baranka, J. Mikuš - L. Hudáček, Surový, Gáborík - Pánik, Bližňák, Bartovič - Tatar, Viedenský, Jurčo - Dravecký, Lušňák, M. Daňo - Miklík
Gaborik kapitan Kopecky s janosikom na tribune
Tak vraj už Kopec ani nie je kapitán.
A že ním bude Gáborík, ktorý včera ,,hviezdil". Arek 
Ja si tiež myslím, že proti tým silnejším tímom sme schopní zahrať lepšie. Ale neviem, či zrovna vnútorná sila je to, čo nám pomáha. Viď včerajší zápas, kde sa nám akosi sypali presilovky.
Ale súhlasím s Petríkom v tom, že je super, že sa nevzdávajú. Len stále si treba pamätať, že zatiaľ sa nevzdávali len za relatívne málo nepriaznivých stavov. 1:0 nie je až taká katastrofa...
Ja si tiež myslím, že proti tým silnejším tímom sme schopní zahrať lepšie. Ale neviem, či zrovna vnútorná sila je to, čo nám pomáha. Viď včerajší zápas, kde sa nám akosi sypali presilovky.
Ale súhlasím s Petríkom v tom, že je super, že sa nevzdávajú. Len stále si treba pamätať, že zatiaľ sa nevzdávali len za relatívne málo nepriaznivých stavov. 1:0 nie je až taká katastrofa...
ale inak to tiez neberiem nejak tragicky..uvedomujem si ze valcovat uz nebudeme mozno raz za cas..kedy sme naposledy otocili 3 zapasy? my sme zvykli vyhravat len vtedy ked sme dali prvy gol na minulych MS..dnesok bude dolezity..dat norov a nech nori daju bielorusov a mame to v kapse
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé