Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

http://instagram.com/p/kRzlfauXlX/#

Seriózne. Nemáte niekto kontakt na Rev-a? :D
Guddy.44 » Pon Feb 10, 2014 8:27 pm píše:1. Jágr - Plekanec - Červenka
2. Voráček - Krejčí - Palát
3. Nedvěd - Eliáš - Erat
4. Frolík - Hanzal - Michálek
Náhradníci: Novotný, Hemský
tá tretia, na to mi napadlo veteran nonscoring line :lol2: :jn:
Aby ses nedivil. :bee:
Jarda na FB píše:...Jo a měl jsem pro Vás videa z jídelny a posilovny a bylo mi řečeno, že nesmím nic dávat na FB. Zítra zjistím, jaké jsou pravidla na OH.
Lojza ho asi taky na FB stalkuje. :nervozny:
Ale jinak je to škoda, snad nějak obejde "pravidla"... :pray:
to nie sú žiadne pravidlá OH, ale pravidlá KGB :rev: :lol2:
Getzo5 píše:http://instagram.com/p/kRzlfauXlX/#

:giggle: yeah? :rev:
The Rev píše:

Tak mas kontakt na Rev-a, nebo ne?? :dup:
AndyF píše:
The Rev píše:

Tak mas kontakt na Rev-a, nebo ne?? :dup:
Jen tak zběžně. Párkrát jsme na sebe koukali v koupelně před zrcadlem a občas mě zve na pivo.
Rono píše:
Jarda na FB píše:...Jo a měl jsem pro Vás videa z jídelny a posilovny a bylo mi řečeno, že nesmím nic dávat na FB. Zítra zjistím, jaké jsou pravidla na OH.
Lojza ho asi taky na FB stalkuje. :nervozny:
Ale jinak je to škoda, snad nějak obejde "pravidla"... :pray:
Je to borec, v sobotu spolu s nim oslavujem narodeniny :ciga:
Tak dnes nám to startuje, snad to dopadne tak, jak říkal Hejda, že to hráči, tedy zejména ti zkušení, vezmou do vlastních rukou, protože jestli to tam bude šéfovat p. Kravaře, tak "Pán bůh s námi a zlé pryč". Pojďme hoši, vykročme za zlatem :cze: ..
To je gól, to je góól... :rofl:

Šmíd má sedět a Krajíček s Barinkou bránit útoky Švédů. :klobuk:
Rono píše:To je gól, to je góól... :rofl:

Šmíd má sedět a Krajíček s Barinkou bránit útoky Švédů. :klobuk:
Toto když jsem dneska zjistil, tak mě také polil studený pot..
Finale s Chicagem jste videli?? Tak vite, jak to bude vypadat.
Švédi dneska ohromne ofenzívne. Všetko tak presné a rýchle prihrávky že ak si to udržia, je vymalované.
posadit Pavelca na tribunu :serus:
nehovorim, ze goly idu vyslovene na Kovarove triko, ale Lojzovi docista zalepili oci jeho rolety v KHL....asi pozabudol na to, aki hraci stoja na strane svedov
svedi su kazdopadne niekde inde, radost sledovat :kajo:
cepi píše:posadit Pavelca na tribunu :serus:
nehovorim, ze goly idu vyslovene na Kovarove triko, ale Lojzovi docista zalepili oci jeho rolety v KHL....asi pozabudol na to, aki hraci stoja na strane svedov
svedi su kazdopadne niekde inde, radost sledovat :kajo:
Tak on asi nepozeral, proti akym timom Kovar svietil plus a to je dolezite, Avto nie je tim, na ktory sa najlepsie timy plne koncentruju, hraju proti nemu nie naplno. V PO to bude uplne druha kava.
Salak dobre zaskocil
ak by cesi neboli priposrati do polky zapasu....
Od 30. minuty z naší strany dobrej hokej, až klidně věřím, že s ním bychom mohli nějakou medajli uhrát. :jj: Jinak prohra o dva góly nezamrzí a navíc po tom prospaném začátku ji beru, se Švédama ve skupině to fakt nebolí.

Jinak odpočinek pro Pavelce je dobrej tah od Lojzy, hned si nemusel kazit sebevědomí v zápase, ve kterým v podstatě o nic nejde, naopak si ho zvedne (snad) po výhrách s Lotyšskem a Suisse. :jj:
Druhu tretinu som nevidel, ale s Vorackom som spokojny :klobuk:

Inak takmer vobec som nevidel Hanzala? Hral vobec?
Nehrál. Byl na tribuně.

Gudas taky ne, prej je "nemocnej"... Jen tak pro info, Gudas a Hanzal vyřadili Švédům Henrika a Franzena.. :jn:
Do půlky zápasu otřesný výkon, navíc obránci nechali Švédy na brankovišti dělat si, co se jim zachtělo. Co potom měl Kovář dělat? Vinil bych ho snad jen z druhého gólu, jinak může poděkovat obráncům... Druhá půlka zápasu už byla o něčem jiném a byť se Švédi nepotřebovali nikam hrnout a přenechali aktivitu nám, i tak ten herní projev potěšil. Jenom ty otřesné přesilovky s totální absencí střelby mě pěkně deptaly... :x .
Pokud navážeme na výkon z druhé půlky, nemuselo by to ještě vypadat úplně špatně.
habs píše: otřesné přesilovky s totální absencí střelby mě pěkně deptaly.
Me vic vadi, ze nikdo neni pred brankou. Hlavne, ze si to zase pred zapasem rikali.
Barinka a Krajíček 30-minútoví beci. :D Chudák Kovář. Pritom úvod sa mi vcelku pozdával nebyť chýb. Potom dva rýchle góly a hokej sa začal hrať až takmer od polovičky zápasu. Škoda nepremenených šancí.

Nenasadenie Hanzala na Berglunda, nulový Nedvěd, Hemský zohrievajúci lavičku, Kazisvět VI. Červenka :hroza: Palát ešte neskúsený, Voráček časom opadol. Spokojný som bol s Eliášom, Židlom a Jardom ako kedy. Salák zachytal príkladne. Erat je proste z formy. Plekanec štandard.

Dnes som Čechom fandil ako už dávno nie. Keď bol pred Lundqvistom sám Hammer (to čo robil preboha), skoro som si rozhryzol novú plombu. :monokel:
V první třetině naši nezvládli psychiku nic jim nešlo.Švédi pohodáři si to hráli na ťukes :-O Až druhá třetina naše probudila a začli hrát velmi dobře :good: Určitě bude třeba některých změn v sestavě hlavně útok.Doufám,že příště bude chytat Pavelec!!!
Ja rozhodne bych nesouhlasil s tim, ze by Svedove nejak vyrazne polevili. Urcite neverim, ze by si nechali dat 2 goly a pak nas nechali asi 2x 3x samotny na kasu..
Ja jsem porad jeste mirny optimista.. Akorat to chce zamichat sestavou a bojim se, ze aloyz na to nebude mit koule.
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES