Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CESKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Rikal jsem tu neco o Hudlerovi nebo Vrbatovi?, btw 3 goly od vanoc je furt vic jak 0. A jako centra checking line si predstavuju spis Hanzala, jako sorry hosi naseho nejlepsiho a zaroven nejtvorivejsiho centra, ktery je hlavne nahravac obetovat do lajny se snajperem Eratem
A Voras taky neni vyhlaseny snajpr a spis goly pripravuje. Tak jestli se spokojite s tim ze tahle lajna dostane minimum golu ( treba zadny ) diky skvele defenzive Erata a nastrili jich taky tak jeden tak to muzem rovnou zabalit, uz vidim tu chemii... Ale treba ty lajny budou vypadat uplne jinak a nakonec urvem nejaky dobry vysledek pac cim vic od naseho tymu cekam tim hur vetsinou dopadne a naopak. A aby bylo jasny, nejsem trener, ale lajnu Erat-Krejci-Voracek pri nasich moznostech muze poskladat jen idiot.
Pokud je potvrzeno, že bude hrát Krejčí s Vorasem, tak podle mě bude třetí do party Hemský. Dává to smysl, Alois naznačoval, že to je pro něj hráč do prvních dvou útoků.
Naše top 6 by podle mě byla ideální takto:
Hemský-Krejčí-Voras
Eliáš-Pleky-Jágr
A doufám, že tam Lojzu nenapadne někde něco nacvičovat s Červenkou k Plekymu a Jardovi, jak se spekuluje.
Naše top 6 by podle mě byla ideální takto:
Hemský-Krejčí-Voras
Eliáš-Pleky-Jágr
A doufám, že tam Lojzu nenapadne někde něco nacvičovat s Červenkou k Plekymu a Jardovi, jak se spekuluje.
To se ti opravdu něco zdáloFinch182 píše:Aspon vsetci uvidia aky je Lojza analfabetInak nemal Jarda kedysi s Lojzom nejaky problem ze odmietal reprezentovat? Alebo to bolo pri inom couchovi? Alebo sa mi to snivalo?
toto je hokejová téma
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé